{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.959 visninger | Oprettet:

Tips til køb af FREELANDER 1,8i fra 1998 {{forumTopicSubject}}

Har idag sat min underskrift på køb af en Land RoveRoverelander 1,8i fra 1998 på hvide plader, læderkabine, motorvarmer, alt el virker, 1 år til syn og meget flot og velholdt osv. Køber hos forhandler men som privat handel for en kunde, så ingen garanti. Har aldrig prøvet at køre i en før, men syntes den kørte fint uden rystelser mislyde eller lign. Kunne ikke lige finde ud af hvordan 4-hjultrækket virker - nogen der ved det.? (forhandleren gjorde ikke.) Motor snurrede jævnt og fint med præcis og lydlløs gearkasse, og ingen spild nogen steder. Heller ingen synlig rust at se. Hvad skal jeg ellers være opmærksom på.? Er der nogen specialister på området herinde.? Henter den på tirsdag.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tips til køb af FREELANDER 1,8i fra 1998
  • #1   28. aug 2011 Én jeg kender købte én i sidste uge - og den brækkede sig på vej hjem fra fyn. Et defekt stempel. Også købt uden garanti. Lidt ærgeligt -men ved ikke om det er normen med sådan nogle. smiley



  • #4   28. aug 2011 Personligt ville jeg heller ikke have sådan en bil - jeg tror altså det er noget rigtig hø. Det er jo også derfor den sikkert er billig.

  • #5   28. aug 2011 Hej. Tak for hurtigt svar. Puha stof til eftertanke....vil lige gå i tænkeboks.

  • #6   16. sep 2011 4-hjuls trækket virker automatisk. Den bruger ABS systemet til at lave en form for kunstig spær. Det virker overraskende godt. 1,8i motoren har en svaghed med toppakningen. Men jeg mener at man kan få et kit (Andre bolte til topstykket samt anden type toppaknking)

Kommentér på:
Tips til køb af FREELANDER 1,8i fra 1998

Annonce