IAA Frankfurt 2015, næsten ingen billeder.. IAA Frankfurt 2015, næsten ingen billeder.. IAA Frankfurt 2015, næsten ingen billeder.. IAA Frankfurt 2015, næsten ingen billeder.. IAA Frankfurt 2015, næsten ingen billeder..
Detective Driver  - News Sektionen.

Detective Driver - News Sektionen.

Mand, 23 år, Nordsjælland
Oprettet: 5. jul 2008
Offline - Senest online: i går kl. 21:51 Bruger er på filterliste

Hej, mit navn er Detektiv Driver eller bare Double D. Jeg er ham som forsøger, at få alle BG´s samtlige bruger opdateret på de-og-det nyeste nyheder inden for bilverden. Personligt kan jeg lide alle slags mærker eller bevægelige køretøjer, hvis man kan gå så langt ud. Dog har jeg selvfølgelig mine yndlings/foretrukne mærker, om det så er de gode mærker eller ej...

Jeg står bag Bilgalleris og muligvis Danmarks hurtigste nyheds sektion, hvis der findes sådan en titel... For ca. 3 år siden startede jeg sektionen med ingen henblik for at se, hvorhen det ville føre hen. Til min overraskelse blev det noget populært, og sidenhen ikke stoppet.

I 2013 oprettede jeg en gruppe, som fik titlen "Julekalenderen" Det var som titlen siger, en Julekalender, der har underholdt igennem julen 2013 og 2014.
http://www.bilgalleri.dk/grupper/julekalender


Velkommen til Bilgalleri, Danmark største bil-site! Vi håber du får glæde af din tid at være her, hvor du kan opleve glæde ved Forumsiden for hjælp og tips, fotoalbumet for fede billeder, og selvfølgelig kan du også oprette din bil, som vi vil med glæde se mere til!

Som du nok har set, så er der et følgesystem, der er noget for de nye bruger. Her kan du følge en masse forskellige interessante bruger, som har forskellige indslag engang imellem.

News:
Når man følger Detektiv-Driver, får man alle verdens bilnyhedder lige til næsteskaftet ved ét klik.Kort sagt, så er det Danmarks hurtigste nyhedsektion.

I sidste uge kiggede vi bl.a. på Chevrolet havde på marked i Kina og Fiat´s nye Pickup

Se mere her:
http://www.bilgalleri.dk/forum/off-topic/1155358-Håber at høre mere fra dig i hvor tråde. :)

Mvh D.D
P.S Husk også den årlige Julekalender!
http://www.bilgalleri
Følg
Følger Følg ikke

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}