Mitsubishi Pajero Mitsubishi Pajero Mitsubishi Pajero Mitsubishi Pajero Mitsubishi Pajero
Jacob L
Følg
Følger Følg ikke

Jacob L

Mand, 46 år, Østjylland
Oprettet: 16. jul 2008
Offline - Senest online: 5. jun 2017 Bruger er på filterliste

Velkommen til Knights of the Sahara™

To akademikere, et gammelt vrag og mere end 7500 km vej gennem europa til afrika - gennem Autobahn, nordafrikanske turistfæller, minefelter (forhåbentlig udenom), Atlanterhavskysten og Sahara ørkenen. Med to mål - velgørenhed og eventyr!

Vi er to eventyrlystende akademikere, der i velgørenhedens- og eventyrets navn drager mod horisonten i et gammel vrag og gennem en lille måned skal kæmpe os gennem mekaniske problemer, punkteringer, Sahara ørkenens sand, den stegende hede og hinandens kedelige selskab.


Vi er hold 9606 "Knights of the Sahara" som deltager i det uorganiserede, selvfinanserede, selvafhjælpende, vanvittige og eventyrrige Vrag Rally "The Plymouth - Timbutku Challange 2009" med afgang fra Århus d. 9. januar 2009 og forventet ankomst i Timbutku d. 1. feburar 2009.

Når vi endelig kommer til Timbutku, bliver bilen, sponsorgaver, de penge og udstyr vi har med hjemmefra, blive doneret til velgørendhed gennem Rotary. Bilen bliver solgt på auktion mens vi personligt aflevere ALLE gaver og penge til de udvalgte formål.

Følh med på vores ydmyge domæne, der sammen med vores facebook profil, blog og YouTube profil vil formidle alle aspekter af vores eventyr til jer som vil støtte, grine og græde med os gennem vores eventyr.

Vi har brug for støtte! Både moralsk, teknisk, økonomisk, udstyr og åndelig! Send os en mail, hvis du vil hjælpe os med at få en uforglemmelig tur og hjælpe dårligt stillede mennesker i Mali (Afrika)!

Mvh. Jacob og Thomas
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce