BILSHOPPEN
Følg
Følger Følg ikke

BILSHOPPEN

Mand, 44 år, Østjylland
Oprettet: 27. dec 2015
Offline - Senest online: 22. feb 2020 Bruger er på filterliste

Seriøs forhandler af nye dæk og alufælge, samt reservedele og udstyr til biler.
Derudover udfører vi reparation af biler til Danmarks laveste timepris.

Vi har eksisteret siden 2001, så vi har i dag en kæmpe stor viden og dæk og fælge.
Vi har en del store erhvervs kunder der årligt kører rigtig mange km. og de hjælper os med at teste mange forskellige dæk af både de aller billigste, og de store kendte mærker. På den måde kan vi bidrage med stor viden, og hermed hjælpe med at finde det dæk der passer bedst til dig, din bil samt kørsel.
Vi har ligeledes fundet frem til nogen af de billige dækmærker der har overrasket meget positivt i både støjniveau, antal km. de holdte samt komfort niveau.
Vi har samtidig fundet frem til billige mærker der har skuffet STORT ved f.eks hurtigt at begynde at støje, have dårligt vejgreb i vådt føre, eller blive alt for hurtig blive slidt ned.

Kontakt os gerne for et godt tilbud.

Og husk at hos os er dækmontering GRATIS ved køb af dæk hos os, modsat mange af vores konkurrenter som skilter med de skarpeste, lavest og bedste priser, men hvor du så skal betale 100,- kr. oveni prisen pr. dæk for at få det monteret på dine fælge, samt yderligere 50,- kr. pr. dæk hvis det også skal monteres på bilen.
Det synes vi er vildledning, og derfor monteret vi gratis på dine fælge og bil, og er derfor MEGET OFTE billigere i totalpris end de store aktører på markedet.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce