{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.838 visninger | Oprettet:

Dårlig Lyd i 6x9" {{forumTopicSubject}}

Godaften,

For at få lidt bedre lyd i bilen, har jeg været ude og investere i et sæt hattehyldehøjtalere i 6x9 tommer. Der er tale om denne model:

http://carsound.dk/produkt.asp?id=8583&pk=1&produkt=MDS_X-ITE_X6900_-_6x9%22_H%F8jttalere

Umiddelbart ville jeg mene at disse skulle give en del bedre bas end de standard monterede 5,25 tommer. Dette er dog ikke tilfældet, og lyden er helt flad, kan slet ikke få højtaleren til rigtigt at arbejde.

Jeg har selv trukket kablerne fra standard kablerne på ledningsnettet, og har kun en højtaler på hver udgang. Højtalerne foran spiller fremragende i forhold til, selvom det er en langt mindre og billigere højtaler.

Er helt lost på dette område, og håber nogle kan hjælpe mig.

Mvh. Rasmus


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dårlig Lyd i 6x9"
  • #1   18. nov 2011 Er de købt brugt? smiley

    Måske nogle indstillinger i radioen smiley


  • #2   18. nov 2011 Du får aldrig de højtalere til at spille godt, 1: Det er MDS 2: De er montereret i hattehylden og spiller lige op i luften. 3: Du har næppe en forstærker foran, og den indbyggede i radion leverer nærmest ingenting.

  • #3   18. nov 2011 Du har nok fasevendt den ene.... Så lyder det ufatteligt tamt

  • #5   18. nov 2011 Stoffe .

    - De er sprit nye.

    Anders N

    - Uanset hvilket mærke det er, hvilken vej de vender og hvilken forstærker de er sluttet til, burde de stadig spille bedre end det de gør nu. Der er næsten ingen lyd i dem.

    RS2000mk 1 & Knud H

    - Prøver med det samme.


  • #6   18. nov 2011 Mange gange tak for hjælpen. Problemet er løst. Det var bare polerne der var vendt.

    Gav en noget bedre lyd i vognen. smiley


  • #7   18. nov 2011 Mikkel siden hvornår kan en 6x9 enhed ikke levere bass ?

  • #8   18. nov 2011 Mikkel P

    Ja, de er på tilbud til 477, men koster normalt 699. Prisen kan vel i øvrigt (til dels) være ligegyldig. Jeg ønskede noget mere bas end de standard 5,25 tommer kunne levere, og en hurtig og billig måde at gøre det på, var at smide en gang højtalere i hattehylden.

    Om jeg stiller lave krav ved jeg ikke. For mig er det spørgsmål om at få en rimelig lyd til så få penge som muligt. Vil personligt hellere smide pengene i motorrummet, men det er jo en smagssag. Jeg forventer ikke lyd for mere end hvad jeg betaler for, og de MDS højtalere syntes jeg levere et fint stykke arbejde til prisen (især på tilbud). Uanset hvad er det bedre end et standard anlæg.


  • #9   18. nov 2011 Hold kæft man så var det derfor lyden var så ringe i min gamle Escort VAN!

    Du kunne godt have oprettet det her emne noget før Jacobsen !


  • #10   18. nov 2011 6G

    Det var det garanteret.

    Var desværre ikke nået så langt med min på det tidspunkt Hr. Kreo. smiley


  • #11   18. nov 2011 Så er den altvidende "Jeg ved bedst" Mikkel På banen igen..

    Manden er jo glad og tilfreds, så hvorfor skal du trampe på ham og komme med alt din negatitive galde.. Vi har efterhånden forstået at du ikke bryder dig om 6x9 højttalere


  • #12   18. nov 2011 Mikkel: Utroligt som samtlige af dine seneste indlæg er negativt stemte. Dårlig periode, eller hvad??
    Jeg forstår ikke hvad du skal i en tråd som denne, når du kun forsøger at nedgøre personens ting, hvilket jo på INGEN måde har en nytteværdi.

    Udover det, så kan en 6x9 enhed for så vidt levere en ganske ok bas, taget membranens areal i betragtning. At du ikke får en dybbas ud af det giver sig selv, men bas-området er nu fint dækket ind.
    Ved ikke hvorfor du er så meget imod 6x9, men indse nu for fanden at folks behov er forskelligt, og at det ikke er alle der har lige nøjagtig samme reference og krav som dig selv. 6x9 er et fint alternativ til at give lidt fylde og bund, og der er mange for hvem, det er mere end rigeligt.

    Udover det, findes der masser af 6x9 enheder der rent faktisk spiller glimrende...


  • #13   18. nov 2011 Mikkel: Den eneste der fremstår hjerneskadet er dig, så den kan du sgu ikke lægge over på os.
    Hvis du rent faktisk HAR læst tråden, vil du se at trådstarter HAR fået løst problemet, og tilmed er tilfreds med lyden...Hvilket du så bryder ind, og forsøger at ødelægge!

    Jeg finder det ikke fair at du i en tråd hvor der på INGEN måde bliver spurgt til din mening om produktet, sviner det til.
    Hvad er det du får ud af det? Det undrer mig virkelig.
    Normalt er det i et forsøg på selvbekræftelse, at man finder behov for at nedgøre andres ting, men er ikke klar over om du rent faktisk får andet ud af det?!
    Ville du ikke finde det stærkt belastende, hvis folk svinede dine ting til? Din bil? Din mangel på at kunne bygge noget flot bilstereo? Helt ærligt, ville du finde det nyttigt?

    Har ingen interesse i at snakke i en PM, folk må gerne se hvad jeg mener om din fremtoning....


  • #14   18. nov 2011 EJ, nu bliver du sgu helt komisk...Først opretter du et indlæg for at sige at du IKKE har læst mit indlæg, og opretter du et indlæg for at sige at du HAR læst det...Kan du selv finde rundt i det?
    Og endnu mere komisk at du kalder mig "dummere end en dør", og så lige afslutter dit andet indlæg med at sige at du har din viden om 6x9 fra mig. Kan du beslutte dig?
    Ja, det er helt korrekt at jeg har beskrevet hvorfor en oval membran ikke er lydmæssig korrekt, men dertil og til at gøre det så overdrevet slemt som du forsøger på, er det MILEVIDT til forskel.
    På samme måde som quatrofoni heller ikke er lydmæssig korrekt for en stereo-indspilning er der stadig LANGT til at definere det som "elendigt".
    Prøv nu for fanden at adskille tingene bare en smule.

    Idéen med et forum er at hjælpe hinanden, ikke at nedgøre hinanden...En ting som du tilsyneladende ikke har fattet det mindste af...


  • #15   19. nov 2011 er 6x9 ikke lavet for at spille dårligt og for at 18 årige drenge har en grund til at ødelægge deres hattehylde?

  • #16   15. apr 2012 Jeg vil sige at et sæt højttalere i hattehylden giver en fin lyd til små penge og har man ikke ret mange penge til lyd eller bare ikke gider bruge penge på det er det en glimrende måde at få lyd i slæden på.

    Folk der siger der skal være forstærker på 6x9 er tit også dem der skal presse dem så hårdt så de skriger istedet for at spille.


Kommentér på:
Dårlig Lyd i 6x9"

Annonce