{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.310 visninger | Oprettet:

Køb af bil efter flex leasing? {{forumTopicSubject}}

Nu har jeg snart spurgt en hel del om sådan en Range Rover Sport smiley
har lige et sidste spørgsmål som går på, er det muligt at købe en Range rover i tyskland og så flex lease den gennem et af de firmaer der står for det og så efter lad os sige 36 måneder så købe dne tilbage fra det firma og sætte danske plader på den hvor afgiften jo så må være faldet? eller er det ikke lovligt?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Køb af bil efter flex leasing?
  • #1   8. feb 2014 Jo..

  • #2   8. feb 2014 Jo det kan sagtens lade sig gøre...

    SKAT er lidt firkantede mht. udformningen af vores kontrakter. i vores står der at leasingtager (dig) skal anvise en CVR registreret køber, til at overtage bilen.

    Det bliver så vores tyske handelsfirma, og så køber du bare bilen derfra smiley

    Men selvom afgiften er faldet efter 3år, så er det langt fra sikkert det er en bedre forretning for dig at sætte den på fuld afgift. Afskrivningen bliver større, du har flere penge bundet i den.

    Og den bliver sværere at afsætte, da store 4x4 ikke er en nem vare at sælge i DK idag.. Dem der er køberpotentiale til sådan nogle, kører dem for langt de flestes vedkomne på flexkontrakter..


  • #3   8. feb 2014 Så kunne man vel bare fortsætte kontrakten hvis man bliver hooked på bilen.
    Er dog lidt i tvivl ang. bilen efter endt aftale skal man selv ud og finde en køber eller kan man bare sige det var den i bil i 3 år hvad skal man så have?


  • #4   8. feb 2014 www.forzaleasing.dk

    Ind og kig smiley

    Jeg ville dog føle det var bedre og købe bilen fri bagefter, da man jo over 36 måneder så har betalt af på afgiften, og så skal en anden eventuelt person da ikke købe den fri og ikke betale 180% i afgift, fordi man har hjulpet med og nedsætte afgiften i den tid man har lejet den smiley

    Efter 36 måneder / 3 år er bilen jo alligevel faldet en del i værdi, så derfor må afgiften jo dermed også være faldet, udover det man i forvejen har betalt over 36 måneder.

    Kender ikke rigtig noget til det, men virker lidt logisk når man ser på det på den måde smiley


  • #5   8. feb 2014 Shaka:

    Den smule man betaler af på afgiften, er mindre end det den falder i værdi..

    Man betaler ved en bil der er 36md eller ældre på oprettelses tidspunktet, 0,5% i afgift pr. månede.. og 0,5% i rente til skat på restafgiften. Ialt 1%, men det er kun den ½% du kan trække fra.

    Så efter 36md har du betalt 18% af den oprindelige afgift. Men afgiften er i mellemtiden faldet betydeligt, typisk 33% så det vil bedre kunne betale sig at få en ny vurdering.

    Og har du først en RR-Sport på hvde plader, så er der altså fodsvindende få købere til den. Den er jo så min. 6år gammel. Og de folk der har råd til at købe en RR-Sport på fuld afgift, de vil have en nyere model.


  • #6   8. feb 2014 Casper: Ja det vil være bedst for dig selv at finde en køber, ellers sender leasing selskabet den bare på autoauktion, og så taber du typisk dit depositum.

    Finder du derimod en kunde der vil betale en god pris på den, så har du en tilsvarende del af dit depositum tilbage, du kan bruge som udbetaling på den nye bil..


  • #7   8. feb 2014 Men hvor meget kommer man til at hænge på efter end leasing periode? tænker ved normal leasing skal du jo kun betale lidt ekstra hvis bilen bliver vurderet til at være i dårligere stand end ventet. Ellers er det jo firmaet der leaser bil til dig der hænger på bilen

  • #8   8. feb 2014 Casper: En del af din udbetaling, er depositum.. dvs det får du tilbage igen.. hvis ellers bilen er iorden, og den opnår en fornuftigt pris.

    Så du kommer ikke ud for at hænge på noget ekstra ordinært, med mindre du har hærget bilen totalt, i hvilket tilfælde du vil få en regning.. men det gør du nu alle steder.. uanset leasing form


  • #9   8. feb 2014 Ok mange tak for info, det er sq ikke blevet nemmere at finde ud af hvordan det skal gøres smiley vil nok bare være nemmest at beholde min gamle Dodge smiley

  • #10   8. feb 2014 Jeg synes egentlig godt det kan betale sig og flex-lease
    Som denne her.
    https://forzaleasing.dk/forza/biler/?v=851

    Forsikringen er jo ud fra bilens værdi uden dansk registreringsafgift (ved dog bare ikke om det holder stik med det som der står derinde), i forhold til hvis den var med dansk registreringsafgift, hvor bilen så havde en højere værdi, så ens forsikring ville koste langt mere.

    Så de penge man sparer i forsikring, kan man jo modregne i den månedlige betaling, og sørge for og holde bilen pænt, så den ved endt leasing kan indbringe mest mulige penge ved eventuelt salg til udlandet, hvis man må det smiley


Kommentér på:
Køb af bil efter flex leasing?

Annonce