{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.806 visninger | Oprettet:

Beklagelse oplevelse med værksted. {{forumTopicSubject}}

Forord:
Jeg må simpelthen ud med denne historie. Ved ikke om det er mig, Eller så har mentaliteten på værkstederne ændret sig.

Det hele starter med jeg køber mig en Dejlig VW Touareg V10
Bilen er rigtig fin og kører endelig fint nok. Bilen har flere småting som skal laves. Bland andet radioen som skal kodes.
Jeg ringer til SMC Holbæk og fortæller dem jeg har den her radio fortæller radioen model og hele skidtet og beder om en pris på en kodning. fair nok 800 kr synes det er lidt dyrt, men hallo de skal jo også have penge i kassen. Inden jeg afbryder samtalen siger jeg til personen fra SMC, at det da bliver dejligt at få lyd i min touareg igen.
når så det er en touareg du har siger han. jamen så er det en anden pris. så er det 1200 kr. Jamen det har jo ikke noget med bilen og gøre at jeg skal have kodet min radio. Nej det kunne godt være men de regnede efter hvad biler der skulle laves.
Det blev jeg lidt sur over og ville så ikke tage mod tilbudet.

Flere små fejl viser sig på bilen og jeg beslutter at jeg skal have lavet det helt store gennemgang af bilen. Jeg vælger af den årsag at køre bilen til Audi Centrum Nord i Tyskland. Jeg vælger det pga det er et stort VW værksted som har erfaring i bla. Touareg.
jeg mailer frem og tilbage med dem. og da jeg ikke bare ville køre bilen der ned og åbne pungen. aftaler jeg at få lavet et gennemtjek af bilen. tjekket koster 2500 danske kroner. men til den pris tjekker de ALT der er på bilen og finder alle fejl siger de.
jeg overvejer det lidt. men beslutter mig for at gøre det.
Jeg får tjekket bilen fra A til Z det tager en hel dag. og får en konklusion og en pris. prisen lyder på mellem 3000 og 4000 euro og så er bilen næsten fejl fri. eneste jeg besluttede at tage fra var en sensor i håndtaget som kostede det hvid ud af øjene. Det er mange penge men jeg fik lavet en ny aftale hvor de så skulle lave bilen. Da jeg ankommer til den nye aftale har jeg besluttet at leje en stor BMW og køre videre til Paris, så de havde bilen i ca en uge.
Jeg får et opkald da jeg er i paris. De melder mig at nu er prisen ikke 4000 euro. men 4000 euro + 16000 euro. jeg går helt kold og minder dem om vores aftale. vi har en længere diskution frem og tilbage og til sidst siger hun i telefonen til mig at min motor og gearkasse er kaput.
Jeg tager så tilbage til tyskland fredag for at hente min bil. og møder et syn der får mig helt op i det røde felt. de har Intet lavet på bilen ud over at skifte bremser og nogle plastik dele som jeg slet ikke havde bedt om. ud over det havde de fået "klippet" i nogle kabler så der var 2 advarsels lamper der lyste. jeg forklare dem at jeg ikke synes det er godt nok og at det ville jeg simpethen ikke betale fuld pris for. og da jeg siger det med jeg ikke ville betale fuld pris. så sker der noget. jeg kan i hvertfald ikke få min bil nu. efter diskution frem og tilbage (jeg havde betalt 2000 euro forud) låser de bilen inden og jeg må overnatte weekenden over i tyskland. Mandag morgen vælger jeg så at betale de sidste 2500 euro og tage min bil med mig hjem.

MEN MEN MEN MEN

Er motoren så kaput tror i ? er gearkassen kaput.
nææææ gearkassen er en kendt fejl med en ventil som koster 120 euro og kan skiftes nede fra.
Motoren er det højst sandsynligt bare wastgaten som lukker trykket ud stadig usikkert om det er turboen eller wastgaten.

Forstår slet ikke man kan tillade sig at tage 38.000 kr for noget så ringe. bilen har ikke ændret sig fra gennemgang til reperation.

Er dybt skuffet over VW Flensborg og deres måde at behandle sagen på og at man er så dårligt at man ikke kender standard fejl. men i stedet ville udskifte hele gearkassen og motoren.

da det så var lidt koldt her til vinter skulle jeg have lavet oliefyret.
jeg køre ind til mit lokale websto service værksted.
de sætter computer til og kan ikke få de til at virke og bakser frem og tilbage med det. og kan ikke få fejl læseren til at virke. at prøver at starte fyret ved at trykke på knappen men som jeg også har fortalt ham der sker ikke noget. de står og snakker frem og tilbage længe ( også om andet end min bil) og så siger han. Jeg tror ikke det oliefyr virker... der går jeg koldt... og udbryder nårh så det tror du ikke. det havde jeg næsten regnet ud. så siger han jeg skal pille fyret ud og komme med det....
jeg skal så betale en timeløn og en testning. men efter noget snak betalte jeg kun for en testning???? som ikke virkede...
400 kr for ingenting.

håber i kan forstå jeg er fustreret. Ved godt at bilen er super kompliceret og ikke lige frem VW¨s bedste vogn. men hallo synes det er for ringe


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Beklagelse oplevelse med værksted.
  • #1   12. mar 2014 Lav det selv når alle andre er uduelige smiley

  • #2   12. mar 2014 Uha hvor er jeg glad for at jeg ikke er afhængig af værksteder, for de voldboller én i røven, hvis ikke man bare er en smule vågen.

    Det lyder som et surt show, men alligevel godt at du ikke bare gjorde som de sagde.

    Du skal køre din Touareg til en der specialiserer sig i dem, som man også gør med Lupo 3L.


  • #3   12. mar 2014 Lyder sku godt nok ringe fra alle værkstedet du har været på !

  • #4   12. mar 2014 Vi har på mit værksted skiftet begge turboer, trykcensorer, mv mv. for en kunde oppe nordfra, han fik en pris der hed + 100.000 kroner for det herhjemme ved VW.

    Vi lavede det hele for godt 44.000 + olien var skiftet hos os på motor, gear, bagtøj osv. også var bilen klargjort og poleret ved afhenting.

    (Motoren skal ud ved turboskifte, der er ikke noget at gøre)




  • #5   12. mar 2014 Ja er godt nok også skuffet. men det virker lidt som om en v10 er VW's sorte får.
    men har også lift så planen er at lave den selv. ved bare ikke om tiden er der til det.
    Polo doktor kender du en specialist ?:)


  • #6   12. mar 2014 sur røv med din oplevelse med tyskerne smiley

    men hvis du allerede vidste fyret ikke virkede, hvorfor kørte du så ind for at få den testet? hvorfor sagde du ikke bare du skulle have et nyt fyr i? smiley 400kr lyder meget fair smiley


  • #8   12. mar 2014 Og så er der mig der græder over at jeg skal betale 4000-5000 kr
    for at:
    få bilen tjekket igennem for fejl
    få repareret Gasspjældspotentiometer
    få monteret nyt Centrallås sæt
    få svejset/repareret et hul i udstødningen

    Det drejer sig om en Seat Cordoba 1.4 hehe smiley


  • #9   12. mar 2014 Der er en rigtig dygtig audi/VW mand i nærheden af give/Billund/Vejle området.

    Min chef bruger kun ham og han har en audi a8 twin turbo diesel og en touareg v10 ligesom din. Ham gutten her har før lavet og konstateret fejl som hverken audi i Fredericia eller audi i Tyskland har kunne løse eller finde frem til. Kan lige prøve og høre ham i morgen omkring et nr og en adresse. Det er et godkendt væksted skal det lige tilføjes.


  • #10   12. mar 2014 Også en modig bil og købe hvis man har sin pengepung kær.. Den kan blive en helt åndssvagt dyrt bekendtskab den vogn...

  • #11   12. mar 2014 Da jeg nåede "Touareg V10", vidste jeg straks hvordan historien ville udvikle sig.

    Næste gang du vil ha lavet noget i Tyskland, så kør til Hamborg. Der kører jeg stort set TDI ned.

    Send pb hvis du vil vide mere


  • #12   12. mar 2014 MOGENS A.
    den er nem, de kører ikke bilen på lift når de laver karrosseri kontrol. Det er meget hurtigere at lade bilen stå på gulvet smiley


  • #13   12. mar 2014 mads S Jeg skulle jo gerne steppet videre. vidste ikke hvad der var glat så tænkte de kunne finde ud af det og bestille en reservedel. og de sagde bare ja det virker jo ikke.. efter han havde trykket 3 gange på start knappen...
    Meemo: har det princip der hedder at laver folk noget der er iorden så skal de også have løn der efter. men græder da også over 2000 fx. har bestilt 2 små plast skærme hos VW til 2000 kr og VW har så kigget forkert og bestilt nogle forkerte og betalte dem forud så har en lille sag med dem nu. har heldigvis ikke taget i mod dem.
    TopsecretR det må du meget gerne, du kan evt sende et PM med det ville jeg rigtig gerne. der er langt mellem dem. der er også Auto Thomas i KBH også dygtig fyr.
    martin. er jeg ikke itvivil om hvis man bare åbner pungen og øser ud. men tror selv jeg laver den nu så jeg sikker på det er iorden. Har en golf MK II automatgear GL som jeg skal køre i den tid touaregen er skilt ad.


Kommentér på:
Beklagelse oplevelse med værksted.

Annonce