{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Markræs?
  • Kompressor Knud
    Kompressor Knud Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    aug 2003

    Følger: 4 Følgere: 65 Biler: 1 Emner: 216 Svar: 5.874
    #1   3. sep 2014 det er der ingen der gør

  • #2   3. sep 2014 Det ulovligt fra deres side. Med mindre du spørg om de ikke vil sætte den til siden inden skrot af test bliver lavet.


  • #3   3. sep 2014 Som Sø propellen siger.
    Men ellers så find en bil til 2500 i den blå og kør livet af den, afhentet får i 1500 ca og 2000-2500 når i selv kører hen med en komplet bil ved de fleste huggere.


  • #4   3. sep 2014 Køb en billig bil til f.eks kr. 3000,- - du kan jo altid senere få skrotpræmien for den. Desværre er der ikke så mange, der gider bøvle med at sælge gamle biler videre til private og høre på alle deres dumme kommentarer om at de skal have den lidt billigere fordi, der er en bule og lidt rust her og der - hos huggeren er der derimod ikke så meget bøvl - så det er efterhånden svært at finde billige små biler til markræs.

    Et tip kan være at gå rundt på parkeringspladser og sætte en seddel på nogle af de ældste og mest rustne biler, om at du gerne vil købe dem til markræs og evt. give en overpris i forhold til skrotpræmien. Står de foran syn - kan det jo godt være ejeren kan se ideen og få lidt ekstra kroner ud af det.

    Evt. kan du også have en kørende nysynet bil, du gerne vil sælge og så tage en bil til markræs i bytte - det kan godt blive lidt win-win.

    Husk at vælge bil efter den mark/areal du har til rådighed. Lille mudret og kuperet - vælg en lille bil med forhjulstræk. Stor og jævn mark uden mudderhuller - vælg en stor bil med baghjulstræk.


  • #5   3. sep 2014 tak for svarene smiley
    Ville se om jeg kan snakke med en hugger, som evt vil sælge inden skrot attest smiley


Kommentér på:
Markræs?

Annonce