{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  prøveplader
  • #1   30. nov 2014 Nej de er ikke lovlige at printe ud selv. De skal jo stadig købes før de vil blive tilsendt som kvittering til din skattemappe.

  • #2   30. nov 2014 er klar over jeg skal betale for dem men har bare hørt når man har betalt bliver de sendt til ens skattemappe hvor man kan printe dem ud?


  • #3   30. nov 2014 Ja men de er ikke lovlige dem du printer ud. Det er kun en kvittering og ikke nogen du må benytte.

  • #4   30. nov 2014 ok tak


  • #5   30. nov 2014 Du kan købe prøvemærker, hvis du har et særligt formål med at køre uden nummerplader.

    Pris: 100 kr. pr. dag fra kl. 00-23.59. (Inkl. ansvarsforsikring)
    Prøvemærker bestilt og betalt i Motorregistret inden kl.12 på en hverdag bliver sendt som A-post samme dag.
    Leveringstid: 3-4 hverdage


  • #6   30. nov 2014 er jeg klar over men ville godt have synet bilen i morgen.


  • #8   30. nov 2014 Så tager du cyklen til nærmeste skattecenter med motorkontor og afhenter dem med det samme...

  • #9   30. nov 2014 Du printer dem bare ud - når du har betalt, må det være fuldt lovligt. Det er jo ikke din skyld at posten først kommer med dem efter at perioden, hvori du har betalt for at måtte bruge dem, er udløbet.

  • #10   30. nov 2014 Ole B stop nu dit fis. De er ikke lovlige det er kun en kvittering. Forsikringen dækker ikke hvis du benytter dem. Så lad være med at rådgive folk om noget du intet aner om. DET ER IKKE LOVLIGT. Det er jo heller ikke lovligt at lave kopier af de nr plader fra ens bil af selvom du har betalt for dem. Så hold venligst op med at sige du må dit og dat når du virkelig ikke aner noget om det. Jeg har haft snakket med skat om det. NEj man må ikke

  • #11   1. dec 2014 Det vigtigste er vel at der er betalt for brugen i en bestemt periode, at man kun bruger dem i den periode, og at nummeret kan aflæses. Skulle, der ske en skade, så kan man i det mindste bevise, at man har betalt for brugen og derfor også er dækket af forsikringen. Lovligt eller ikke lovligt - det er jo bare skat, der ikke er fulgt med tiden.

  • #12   1. dec 2014 Ole B nej skat er kun for pligtet til erstatte hvis de rigtige plader sidder på bilen. De skal ikke erstatte noget som helst hvis bilen holder uden for og bliver brugt og pladerne ligger derhjemme. Så jo skat har fuldt med tiden, det er folk der ikke fatter at de ikke skal betale ved misbrug eller manglende montering.

  • #13   1. dec 2014 Der er jo alligevel kun tegnet ansvarsforsikring, så bare modparten er dækket - og det vil han jo være selvom prøvemærkerne ikke var monteret (de kan jo være faldet af - ellers må man lige hurtigt udskifte dem med de rigtige, når de engang ankommer smiley ) - bare skaden er sket i den periode, der er tegnet forsikring.

  • #14   1. dec 2014 Ole B selv med ansvar kan føren blive stillet til ansvar for selv at betale for skaden. Så hold nu op, når du tydeligt ikke kender til det.. Du råder jo folk til noget der kan koste dem dyrt.

    (de kan jo være faldet af - ellers må man lige hurtigt udskifte dem med de rigtige, når de engang ankommer ) wtf tænker du overhovedet før du skriver? hvordan hulen vil du skifte dem ud ved en ulykke når du ikke har fået dem endnu. Det du skriver giver jo overhovedet ingen mening.


  • #15   1. dec 2014 Lasse P

    Der er du sgu gal på den. Selvfølgelig gælder ansvarsforsikringen i al den tid prøvemærkerne er købt til, selvom pladerne er røget af / ikke påmonteret / stjålet.
    Det eneste, der bliver problemer med, er § 69 stk.1 i registreringsbekendtgørelsen.


  • #16   1. dec 2014 § 70. En nummerplade må ikke efterlignes eller anvendes uberettiget.

    Stk. 2. På et køretøj, der bruges på færdselslovens område, må der ikke anbringes sådanne plader eller påskrifter, der ved deres ydre form, indhold eller den måde, hvorpå de er anbragt, kan forveksles med de plader eller påskrifter, der er påbudt eller tilladt.

    Det er og bliver kun de mærker fra skat der er lovlige at bruge. alt andet er ulovligt at bruge.


  • #17   1. dec 2014 Nu har jeg aldrig set de "plader", man får tilsendt i skattemappen...

    Men hvis de ligner de rigtige på et prik og det eneste forskel er, at man printer dem ud på almindelig A4 side og ikke en ark med lim på bagsiden, kan jeg ikke se noget forkert ved at bruge dem. De printer dem sgu da også ud hos SKAT med den samme printer, som alle andre... Og det er SKAT, man få dem tilsendt af...? Hvorfor skulle de ellers gøre det? De kan jo sagtens bare sende en almindelig kvittering og ikke efterligning af nummerplader, man ikke må efterligne??
    Det er jo ikke noget, man selv skaber i et tegneprogram...



  • #18   1. dec 2014 det er kun en kvittering man får tilsendt. Og skat siger selv de ikke er lovlige. Da jeg selv før har påstået det og gjort det 3 gange. Men efter samtale med skat fik vi at vide det ikke er lovligt man selv gør det. Da det kun er en dokumentation og den skal med bringes i bilen og fremvises

  • #19   1. dec 2014 Så de ligner ikke de "rigtige" prøvemærker overhovedet?

  • #20   1. dec 2014 det er en A4 side med samme tekst som der skal stå på prøvemærkerne. Som du skal have med i bilen. Og som skal fremvises på forlangen hvis du bliver stoppet. Og mener ikke der er vandmærker på kvitteringen som der er på klistermærkerne

Kommentér på:
prøveplader

Annonce