{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.798 visninger | Oprettet:

Nu stiger afgifterne! Igen... {{forumTopicSubject}}

http://www.fdm.dk/nyheder/ejerafgiften-tager-et-ordenligt-hop-2015

Nu mangler Helle penge i kaffekassen igen, så nu bliver vi straffet endnu engang. Dejligt at være bilist i Danmark, taget i betragtning af at kommunerne bruger 250-500.000 om måneden på vores flygtningecentre, fordi "ih ja, lad os da endeligt tage 2/3 mere ind end det var planlagt i vores allerede overfyldte asylcentre, og så bare smide dem på hotel istedet for!"

Det er bare et af mange eksempler, Helle's V12 BMW koster også kun 1.514.- i årligt afgift hvor en normal dansker ville betale 12.000, og selv hendes børn for penge for at deres mor er minister. Hvad så med os andre der arbejder 400 timer om måneden, for vi børnetillæg oven i vores lønseddel, når vores børn ikke ser os? Nej.

Hvad med at de højrøvende Politikere der lever fedt af statskassen skruer lidt ned for deres egen indkomst og goder, man skulle jo umildbart tro at Helle er ude på at tømme kassen hurtigst muligt med hendes ministerudskiftninger hele tiden, som alle for god pension nu.

Hvem skal man stemme på næste gang for at få fjernet alle de høje afgifter? Er det Liberal Alliance, eller hvem? For jeg er fandme træt af Helle Horn's høje stiletter!

Til grin at bo i Danmark, man skulle fandme snart flytte til udlandet!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nu stiger afgifterne! Igen...
  • #1   18. dec 2014 Hørt !

  • #2   18. dec 2014 Dansk Folkeparti. Pia K er snart den eneste der har holdt hvad hun har sagt. Så de får min stemme igen i år!

  • #3   18. dec 2014 Vel også den eneste Politiker er Pia, som tør sige sin mening, ligesom det Australske regeringsoverhoved! De værste slyngler i Danmark er nok dem der sidder inde for de fire mure, for ikke engang 30% af de penge bilisterne skyder i kassen, bliver rent faktisk brugt på vedligeholdelse af veje og bygninger. Der er nok noget mere korruption derinde end man lige regner med, for der er godt nok mange millioner der forsvinder om året, eller bliver brugt på ligegyldige latterlige ideer som aldrig har nogen gavn alligevel!

  • #4   18. dec 2014 Liberal Alliance er vist de eneste der går ind for at formindske bil afgifter

  • #5   18. dec 2014 Liberal alliance har også udtrykt sig klart, med hensyn til deres politik omkring registreringsafgiften. Den er de meget imod.

  • #6   18. dec 2014 godt man har de biler man skal bruge allerede smiley

  • #7   18. dec 2014 Ja, hvis bare man kunne stemme på både LA og DF!

  • #8   18. dec 2014 hmm jeg synes alle lover noget indtil de kommer på magten og så holder de ikke en skid af hva de lover

  • #9   18. dec 2014 Demonstration mod afgifter NU! smiley

  • #10   18. dec 2014 Lad os sende en masse trusler til vores kære politikere, hvordan fanden ville de have det hvis de skulle køres rundt i en Toyota Aygo, fremfor deres store fine BMW 750IL og hva ellers de kan finde på.

  • #11   18. dec 2014 Kunne godt tænke mig at bytte min 206 1,4hdi ud med en af deres s klasser ??

  • #12   18. dec 2014 uanset hvordan og hvorledes så skal LA ikke komme til magten. For at nævne en af dem så kan jeg simpelthen ikke klare den tumpe til Joakim båtnakke.. NØJ hans udtalelser!! han er da helt blank

  • #13   18. dec 2014 Mange politikker køre ikke i fine biler men cykler faktisk på arbejde, så har et parti måske en VIP aftale med et taxa selskab som så kan stille med en taxa bare uden reklamer.

    Men ja føler også jeg betaler en meget højre ydelse for at benyttemig F egen bil og vej nettet i dk.
    Være er det når de smakker om tog drift der skal ekstra finanseres af penge fra afgifter på biler, broere, grøn afgift osv.
    Kan tog og bus pendler ikke selv betale deres fest og så bliver festen som der nu er råd til?

    Jeg gider da heller ikke betale 12 kroner for en cheeseburger så mennesker i Afrika kan få den til 8 kroner.


  • #14   18. dec 2014 Vi danskere er så utilfredse med alt, folk hader Helle på baggrund af de latterligste ting, hendes tøj, at hun bruger penge på tasker, at hun er for fin..

    og når hun så bliver "fanget" i at skovle sne udenfor hjemmet, så får hun også lige en sviner over hvor falsk hun er haha..

    http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4642076.ece

    come on...

    er godt nok ligeglad med den stigning på 7% det har tjent sig hjem på blot en halv måned med de lave benzinpriser vi har lige nu smiley


  • #15   18. dec 2014 Ved ikke om jeg tolker det forkert, men er det ikke kun for biler før 1997? Altså dem på vægtafgift og ikke grøn afgift?



  • #16   18. dec 2014 Det er for dem efter 1997 ifølge artiklen i #1

  • #17   18. dec 2014 Det er ikke så meget at det kun er 7% den stiger. Princippet er at det er en ond evig cirkel, af afgifter der stiger. Jeg syntes ikke jeg har fået det bedre i min levetid af at betale mere til statskassen. Tværtimod har jeg selv skulle knokle i landbruget med mange måneder for månedssedlen løb op på +350 timer for at ha' det som jeg har det idag. smiley

    Så nej, det mere vi i løbet af årene har betalt mere, syntes jeg ikke rigtigt jeg har fået noget for pengene smiley


  • #18   18. dec 2014 Det kan jeg se nu.
    Min bil stiger med 40 kr. om året - havde frygtet værre.


  • #19   18. dec 2014 Jamen selvf stiger afgifterne, inflationen betyder at alt stiger en dåse tun er steget 100% på 5 år..

    Vi stiger jo også i løn hele tiden.. hvad regner du med ?? Altså helt ærligt når vi skal se bort fra vores personlige egoisme og det faktum at det kunne være "rart" at det ikke skulle stige så vi kunne få flere penge mellem hænderne, regner du så med at det er plausibelt at det ikke stiger?

    afgifterne har ikke ændret sig i 10-15 år indtil sidste år hvor der var en lille stigning på nogle få % og igen nu hvor der er n lille stigning på nogle få %


  • #20   18. dec 2014 Ja, alt andet stiger. Men, jeg syntes det er grotesk til grin, at elbiler kører gratis i Danmark. De slider også på asfalten. Godt nok forurener de ikke via fossilt brændstof, men. Dertil syntes jeg det er endnu mere til grin, at det er diesel biler der skal betale for den fest, og fortsat skal betale for den fest, hvor benzinbilerne bliver mere inkluderet år efter år. Endvidere, syntes jeg det er endnu mere grotesk at en 800kgs Up kun koster 500.- i vægtafgift årligt, og ikke engang kører så langt på literen som fabrikanten siger. Den burde da koste 1500-2000 om året minimum?

    En citron (bilafgiften) der iforvejen er presset så meget som den er i Danmark. Der må snart være en grænse for hvornår ministrene kan blive ved og pinke de "rigtige" bilejere i Danmark!


  • #21   18. dec 2014 Det er sådan noget der sker når tåbelige uvidende rundkredsdanskere stemmer kommunisterne til magten.

    Som Churchill sagde: "Man har den regering, man har fortjent!"


  • #22   18. dec 2014 Bare synd og skam at det gik den forkerte vej da afgifterne blev ændret smiley

    Størrelsen på ændringerne er er for så vidt ikke skide vigtig for mig. Det er princippet i de latterligt høje afgifter vi har her i DK, og at man så vælger at presse den lidt mere. Det må kunne gøres anderledes.


  • #23   18. dec 2014 Boxer en UP som vejer 800kg og kører 20km/l på en liter benzin skal sgu ikke sammenlignes med en 1,5 tons tung diesel som kører 12-13km/l slet ikke taget i betragtning af at diesel forurener meget mere, diesel burde bare udryddes smiley

  • #24   18. dec 2014 Glem nu det Dansk Folkeparti der.. De vil IKKE til magten, men blot være medløbere. Om så de havde 45% af stemmerne så ville de give faklen videre. Tro det eller ej. Samtidig så vil de ikke kunne bringe mange ting til det endelige bord, da vi trods alt er medlem af EU. -Og de har udtalt at de gerne vil forblive medlemmer.

    Men som nævnt, så er Liberal Alliance vejen frem for os der vil have et friere land hvor man som person er mere ansvarlig for sig selv og sit afkom, end naboen er. Nulvækst/nedskæring i det offentlige system som er nået alt for vidt og muligheden for selv at have førsteret til en større som af sine penge end igen - naboen.

    Jeg har været medlem i et stykke tid nu, og jeg må sige at der virkelig er nogle visioner bag deres politik. Men vi er nød til at indse at vi ikke kan blive ved med at kaste penge ud til højre og venstre. Det skal kunne betale sig at arbejde, og det skal kunne betale sig at arbejde hårdt.

    Bilerne og de ældre er for tiden dem der straffes når der mangler penge. Altså de ældre mennesker som egentlig har udtjent deres tid på arbejdsmarkedet, men som nu i nogle tilfælde bliver smidt i et hjørne fordi der skal spares. Imens kan små, undskyld udtrykket, ludere på 16-22 år skide børn ud til højre og venstre fordi det er en menneskeret at få børn- dog i Danmark er det ikke en nødvendighed at arbejde. Jeg er så træt af folk med "psykiske" lidelser som angst for arbejde og depressioner. Især fordi de i mange tilfælde er med til at kaste dårligt lys over dem som virkelig er syge. Det er ikke svært at gå til sin læge i dag for at få en erklæring på uegnethed til fuldt arbejde, for så derefter at hoppe hjem på sofaen til det gode fjernsyn der bliver vist.

    Lad os tage licensen med i affaldet nu vi er igang. Vi lever i 2014. Vi kan SELV opsøge de informationer vi skal bruge, og vi har ikke behov for public service som det smukt kaldes. Public service der smider millioner efter Xfactor-produktioner og programmer om folk der skal giftes med en de ikke kender. Hvad fanden foregår der?

    Summa summarum. Stem liberalt hvis du vil have dine rettigheder tilbage, men samtidig have mulighed for at sende dine børn i skole og til læge. Jeg tror desværre det er forsent at rette op på det hele imens vores generationer lever - men så må vi tænke på fremtidens mennesker og dyr for den sags skyld.


  • #25   18. dec 2014 Ja man er jo bare nød til at købe en El-bil inden de også får det smadret

  • #26   18. dec 2014 Og som tilføjelse til dem der f.eks. ikke kan holde Joachim Olsen ud, eller syntes han er en båtnakke osv.. Well, han siger måske nogle gange tingene meget direkte og hårdt - men han har som regel ret i sine ord. Nogle gange er der desværre nogen der må tage skeen i den anden hånd for at råbe folket op.

    Jeg har ikke altid selv været fan af hans måde at sige tingene på, men med årene når man selv researcher på de ting han fortæller bag det "hårde" sprog - så har han jo fuldstændig ret.

    Hvorfor skal mennesker der bevidst ikke vil arbejde have råd til dyre telefoner, store fjernsyn og den store tv-pakke? Hvorfor skal de have tilskud til 80-100 Kvm2 lejligheder når de sagtens kunne bo på 40? Hvorfor skal en direktør der får en bonus på 100000 kr aflevere 8% i arb. bidrag, 60% i skat osv. så han selv får mindre netto end brutto? Han har formentlig fortjent de penge for når Fru Hansen går hjem kl 16:00 ifølge hendes overenskomst så sidder Direktør Jensen måske til kl 21:00 og arbejder færdig for at overholde deadlines og andre ting. Han giver afkald på sin fritid, og evt. familie mere end andre. -Det er et valg han har taget, men hvorfor skal han rippes økonomisk for det?

    Det største problem med rød politik er at det er kun sjovt indtil man selv får et godt job med gode penge. Er du gal jeg har set mange mennesker skifte båd så snart de var færdige med deres uddannelse fordi de pludselig fik en god løn. Så var SF, S og Rad. V udskiftet med Venstre og Konservative fra dag nummer 1..

    "The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money" -Det er så sandt som det er sagt.


  • #27   18. dec 2014 X2

  • #28   18. dec 2014 Jeg giver nu altså 6000 årligt for min 1400kg benzin impreza, og den går altså 11-14 på literen, hvis jeg kører samme bedstefarkørsel som de fleste minibiler, deriblandt UP gør. Er det så retfærdigt at jeg bliver bonget 12 gange mere på pengepungen end en UP ejer gør, hvor hans bil knap og nap ikke engang gør det 50% bedre end min bil?? Virkelig?
    Har en kammerat som har en 1100kgs STI, den kan også gå 10 på literen hvis man kører pænt i den, men krudter man den af går den måske 6km/l. Han vil komme til at betale 7000 om året for den eller mere? Hvis man virkelig går op i bilens vægt, km/l og forurening, så syntes jeg ikke det er rimeligt at det er så meget billigere at have en UP. Nu er der mange, rigtig mange mini miljø biler i den danske bilpark, det er faktisk eksploderet. Skal de ikke bidrage med en del til kagen, eller skal den del af kagen, der bliver mindre og mindre stadig trække læsset?


  • #29   18. dec 2014 Stem LA hvis du har røven fuld af penge og skider de fattige et stykke.

  • #30   18. dec 2014 Nu findes der ikke fattige i Danmark så den er svær. Til gengæld findes der en del i Danmark der ikke har lyst til at være med til at yde, men kun nyde.. Så i stedet vil jeg da sige sådan her:

    Eller stem LA hvis du mener at du ikke skal betale for de andres måder at skide livet et stykke på..
    Eller stem LA hvis du har lyst til at tjene penge med henblik på at du også selv får lov til at bruge dem..
    Eller stem LA hvis du finder det besynderligt at man i det offentlige har ansat folk til at lave et stykke arbejde, hvor man så har ansat nogen til at kontrollere deres arbejde, imens de så bliver kontrolleret af endnu en gruppe ansatte..


  • #31   18. dec 2014 Syntes bestemt ikke det er en god idé, min Xsara stiger til 2930,- hver halve år, det er da også en slags penge, det er noget øv...

  • #32   18. dec 2014 Skrot ALLE afgifter, og lad brændstof koste 20-25kr literen, så det bliver smidt over på forbruget af brændstof, istedet for indkøb/muligheden for at kunne bruge bil.
    SÅ ville det hele gi lidt mening...


  • #33   18. dec 2014 Mirza, der er ret mange, som IKKE er steget i løn i de seneste år. Ejerafg. behøver heller ikke absolut følge inflationen. Den er sådan set høj nok i forvejen. Vi betaler meget mere end man gør i vores nabolande.

    Faktum er, at danske bilister bruges som økonomisk malkeko af staten. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det bare ikke retfærdigt. Vi har i årtier betalt gigantiske summer i afgifter. Nu må det være nok. Hvis vi ikke kan få afgiftsnedsættelser, så skal vi minimum have "skattestop" på vores bilafgifter.


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #34   18. dec 2014 og hvorfor skulle direktøren ikke betale skat,hvis kassedamen arbejder 10 extra,så er de da heller ikke skattefri
    Joakim båtnakke har et meget meget fattigt menneskesyn og mener alle bare er nasserøve,host host,hvad fanden er han selv,han kan sgu da ikke engang bruges til at grave roer op


  • #35   18. dec 2014 Brian A

    Det du siger giver ingen mening?


  • #36   18. dec 2014 Syntes bestemt ikke det er en god idé, min Xsara stiger til 2930,- hver halve år, det er da også en slags penge, det er noget øv...

  • #37   18. dec 2014 Brian betaler kassedamen 60% i skat når hun arbejder over ???

  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #38   18. dec 2014 Carsten
    prøv at se "26"

    LA mener direktørens bonus selvfølgelig er skattefri fordi han har arbejdet 2 timer extra,så er 100.000 kr skattfri et passende honorar,men arbejder kontotassistenten over,så får hun 2 timeløninger som jo skal beskattes

    Joakim b olsen har altid været lønnen af staten,så moral er godt dobbeltmoral er dobbelt så godt


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #39   18. dec 2014 Mirza,8+42,hun betaler cirka 50%,meeeeen hun får måske lidt ud,men kan virkelig ikke ha ondt i røven over nogen beskattes lidt hårdere

  • #40   18. dec 2014 Det med bonuser og sådan aner jeg ikke hvordan fungere

    Men jeg syntes det er noget svineri at bare fordi man er god til at tjene penge skal man betale en højere skatte procent.
    Skatteprocenten burde være ens for alle, både kassedamen og direktøren, så hvis man tjener lidt så betaler man lidt, tjener man meget betaler man meget.

    ganske fair


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #41   18. dec 2014 Carsten

    okay,vi betaler direktørens uddannelse via skatten,er det ikke fair nok at der bliver afleveret lidt tilbage


  • #42   18. dec 2014 Haha, hvor er det sjovt.. Nej kassedamen skal da have sin løn for de timer hun har, men hun skal da stadigvæk kun beskattes efter de 36-38% som hun normalt bliver. Det samme skal direktøren sku da.. Han skal da ikke betale 60% af sin løn, bare fordi han har gjort sig fortjent til et bedre job.
    Vi snakker om ligestilling evigt og altid. Både på tværs af køn, men også på tværs af arbejde osv. Men ligestillingen ophører når der skal gøres forskel på dem som vil og kan noget ekstra.

    Jeg har også et dårligt syn på de såkaldte "fattige". F.eks. min bekendte, for en ven det er han ikke, som i dag er 28 år. Han har sammenlagt de sidste 15 år ikke arbejdet mere end et par måneder. Til gengæld har han altid haft tid til at komme i byen, spille Playstation(Og han er god ja). Når han så kræves i job, så tager lader han lige skægget gro nogle dage, lader håret sidde i øst og vest og tager lidt slidt tøj på på den dag hvor han skal til lægen for at fortælle at han ikke er arbejdsklar da han syntes livet er svært at overskue. Wupti - igen fritaget. Heldigvis når han forbi sin frisør dagen efter så håret er sat til at komme på Crazy Daisy, og det blev da også lige til en ny trøje.

    Det fedeste var fandme dengang en af vores fælles bekendte efter et par øl sagde til ham:"Sig mig, bliver du aldrig træt af at andre betaler for din hverdag og dine øl i byen".. Svaret var noget i retning af:"Ej jeg skal også til at i gang med noget snart".. Det er 5 år siden. Den seneste facebook update fra ham viser at han har gennemført GTA V!

    Fortæl hvordan fanden jeg skal respektere sådan et system?


  • #43   18. dec 2014 Brian A: Du betaler også for kassedamens uddannelse, for det har nogle af dem skam.

    Og direktøren betaler da rigeligt tilbage ved at have en almindelig skattesats, for han tjener jo mere og aflevere dermed også mere tilbage. Samtidig er hans intelligens og vilje måske med til at skabe flere arbejdspladser som så igen giver skatteindtægter..


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #44   18. dec 2014 thomas
    at systemet ikke er fair kan sagtens blive eninge om,men i mine øjne er der langt til at jagte syge menneske og folk som vitterligt ikke kan passe et job


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #45   18. dec 2014 Thomas

    okay,dvs du mener ow bunkers direktører der fik 30 mill i bonus for så at køre lortet på røven,de penge var fortjent eller hvad


  • #46   18. dec 2014 TS...asylcentrene bliver financieret af staten ikke kommunerne, det eneste kommuner af pålagt er selve vedligeholdelse af stedet...kan sagtens forstå at det med afgifterne er træls som bare fanden, men det er nu bare en virkelighed vi må finde os i...en anden ting mht. asylcentrene/flygtninge lejre er at vi (Danmark) og stort set alle EU lande er pålagt og hjælpe, når der er krige eller andre former lidelser som får mennesker til og flygte fra hjem og fædreland.

    som jeg har nævnt i andre lignende tråde, så vil der altid være en eller anden form for afgift som får folks pis i kog og rent ud sagt, vi har det sku ikke så skidt i Danmark at vi kan tillade os og skrige som små børn pga visse ting er dyrere end andre steder....regeringen er jo udmærket godt klar over at diverse afgifter har en øverste grænse hvor man nærmest skal vende hver sølle 50ører for og få det til og hænge sammen.


  • #47   18. dec 2014 Hvis du læser i mit lange indlæg tidligere Brian, så vil du også se det jeg skriver med de syge. Netop at de som virkelig er syge skal have alt den hjælp de kan få, også via mine penge - men problemet er bare at jeg personligt tror vi er på 50-75% i falske sygdomme. Altså de psykiske sygdomme.
    Dem som er fysisk hæmmet, altså som brækket ryg, defekt arm osv. er jeg ikke så meget i tvivl om er korrekte.

    Jeg kan bare ikke respektere det system vi har i dag.

    Hvad angår OW Bunker og en direktør der får 30 Millioner Kr. i bonus.. Well, at et firma betaler det til ham er jo en beslutning ejerne og bestyrelsen har taget. At der så er mennesker der taber penge på aktier efterfølgende har jeg ikke ondt af. Aktier er som at spille lotto, oddse eller gå på casino. Man satser på noget fordi man håber det giver afkast - men chancen for fallit er også tilstede. OW Bunker har intet med staten at gøre hvad angår de beslutninger de tager. Men jeg mener at de 30 millioner skal beskattes ligesom de 30000 kr. en bilsælger får. Altså efter alm. skat.

    Vi skal ikke blande private virksomheder med det offentlige system.

    OW Bunker gik jo også konkurs fordi de selv gamblede på et marked. De kunne have været heldige at de havde fordoblet deres værdi i spekulationer - men det lykkedes ikke. Bum - så er den færdig der.


  • #48   18. dec 2014 Nu kan jeg selvfølgelig ikke finde artiklen jeg læste det fra (og nej, det var ikke Ekstra Bladet). Men der stod det direkte omvendt, at hver kommune for en håndfuld penge, af staten til at varetage de centre. Jeg ser ikke en kø i KBH af indvandre, alle sammen på vej ind af døren til statskassen, for at indkassere deres 8000 månedligt til deres familie. smiley

    Og at i forhold til det der var planlagt, havde vi 5000 på landsplan vi skulle brødføde via de centre. Det er 15.000 i 2015, 15.000 mennesker der skal leve for de skattepenge vi smider i kassen. smiley


  • #50   18. dec 2014 Thomas M....seriøst kan du lyde mere uintelligent? findes der ikke fattige i Danmark, hvad er det da for noget fordrukken kop pis og fyre af?
    du vælger måske og se bort fra det problem mange har at pengene bare ikke slår til, du burde vitterligt komme ned fra den høje hest, så kunne du jo selv opleve der rent faktisk findes fattige og det ikke bare er en anekdote fra en eller sladderblad du end læser!!!!!


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #51   18. dec 2014 Thomas

    Du tror???????????,fuck da om ham der er skizo,han skal bare ud og arbejde,han fejler ikk en skiiiiid,at systemet ikke er fair,kan vi sagtens blive eninge om,meeeeeen det for nemt bare at skyde på den svage del af befolkningen


  • #52   18. dec 2014 Baronen. Kan du så fortælle mig, hvorfor at folk bliver straffet for at købe en bil nyere end 1997, hvor de gamle biler koster 1/3 i årligt afgift end en 2009 eks.?

    På de år der er gået er sikkerheden, forureningen, kvaliteten, km/l, vægten osv.osv. blevet bedre. Dvs. jo nyere bil du køber, jo mere bliver du straffet, end at kører i et gammelt sminket lig smiley

    Hvorfor skal regeringen bestemme og straffe folk for hvilken type bil de vælger?? Jo vis, folk inde i byen kan måske godt nøjes med en Aygo. Men folk ude på landet har brug for ofte 2 biler, og af lidt større størrelse end en miljøvogn smiley


  • #53   18. dec 2014 Der findes muligvis fattige i Dk, men det er selvforskyldt, og et resultat af dårlig økonomisk sans mm..

    ALLE har ret til økonomisk hjælp, og de penge man får er rigelig til at have tag over hovedet og mad på bordet...

    Husk på at der findes relativ fattigdom og absolut fattigdom, at man ikke har råd til 2 biler, og ps4 er ikke det samme som at være absolut fattig !

    Og jeg forstår virkelig ikke hvordan i kan retfærdiggøre at nogen skal betale topskat ?!? Hvorfor fanden skal der være forskel på hvor meget folk skal betale %-vis når de i forvejen betaler meget mere da deres indkomst er tilsvarende højere..


  • #54   18. dec 2014 Boxer... ja nu er de penge kommunerne betaler ud fra jo også kommet fra staten, så er det jo også staten der står for de omkostninger, de uddelegerer kun til de respektive kommuner hvor centrene er i smiley

    er jo som sådan ret logisk vi bliver nød til og brødføde flygtninge når de kommer til landet, vi kan jo ikke ''invitere'' dem ind uden og skulle give dem logi og kost...eller jo kunne vi godt men det er jo det samme som en KZ lejer.


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #55   18. dec 2014 Mirza

    om det er retfærdigt eller ej,tjaaa måske måske ikke,vi kunne jo sænke skatten for de rige og så hæve den grønne afgift på bilerne for at finde de mangelende penge

    pissesmart,ikke;)


  • #56   18. dec 2014 Brian #41:
    Men hvad så med mig, der har en almindelig/faglig uddannelse som pt står som "direktør" for 3 foretagender og går som pladesmed til dagligt, er det fair at jeg skal betale 60% af al min indtægt, når jeg kun har fået den almindelige uddannelse (eller måske slet ingen?!).
    Som Carsten siger, lad os dog betale den samme procentsats og gøre det fair, ligesom med biler at det ikke er fair at ham i en Lupo/UP som kører 20 på literen og sparer penge kun skal gi 800kr for at køre 300.000km om året, mens jeg i min Sierra fra 92 der kører 12 på literen, og jeg kører 5000 om året i, skal gi over 5000 for at ha holdende stille, det meste af tiden smiley


  • #57   18. dec 2014 @RM
    Jeg er nu ellers relativt intelligent. Det viser mine papirer da i det mindste..

    Hvem er så fattig? Eller skal vi sige - hvor lidt penge skal man have for at være fattig? Eller skal vi gå helt ud at sige - hvorfor er man fattig?
    Fortæl mig hvor i Danmark jeg kan finde en der ikke har råd til mad hver dag, som ikke har tag over hovedet? Og jeg gider ikke se på tilfælde hvor de fattige har råd til at ryge, drikke eller købe stoffer. Samtidig gider jeg heller ikke høre om folk der er fattige fordi de har skabt gæld udfra valg de selv har taget.

    Jeg lytter gerne til hvad en fattig er, men du må også fortælle mig hvor jeg finder dem. De hjemløse tæller ikke. De har selv valgt vagabond livet. Såfremt de ville have hjælp, så er hjælpen der også. Efter nogle år i bl.a. hotelbranchen kan jeg fortælle at vi i den kæde jeg var i havde en indtjening på over 8 millioner kr. årligt på overnatninger til folk der var røget ud af deres lejlighed og ventede på en ny. I de 5 millioner var der også asylansøgere, men langt de fleste var sociale tilfælde der havde brug for kommunens hjælp. Mange af dem boede op til 3 måneder på vores hoteller med TV, bad, mad, internet osv.. Når der så var fundet en lejlighed til dem checkede de ud hvorefter vi kunne bruge 8-10000 Kr. i renovering pr. værelse fordi det var behandlet uden respekt. Altså vi klagede ikke, for pengene i indtjening var gode.





  • #58   18. dec 2014 Mirza.. du har en god point i en del af det du skriver, men nu er det og eje bil stadig det man kalder for en luksusvare, lever du f.eks på overførselsindkomst er der stort set ikke råd til og have bil af rimelig logiske årsager.

  • #59   18. dec 2014 Brian A: Læs engang.

    http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article5259921.ece

    Og der findes flere af disse læger - trust me. De har selv fået nok og der kommer snart en ny offentliggørelse ud fra læger der afviser folk de simpelthen ikke mener er syge.


  • #60   18. dec 2014 Jeg siger bare, at man burde ikke invitere flere ind end man kan husere. Jeg ville hellere have man brugte pengene på at hjælpe dem i deres eget land, end at de kommer til "dejlige Danmark" og forventer guld og grønne skove smiley

    Især når man 3 dobler det antal man iforvejen havde sat penge af til, husere dem ind på hoteller og hvad andet der ellers lige er mulighed for, stikker dem en iphone i hånden med et taletidskort, et frisk sæt forholdsvis godt tøj, og viser dem vejen til den nærmeste Netto. Jeg oplevede så sent som sidste måned, 5 af dem inde i den lokale Netto, med Addidas tøj, Iphone 5C osv.osv., fra Somalia af, som absolut ingen ide havde om hvad de lavede.

    De skubbede til gamle damer og herre, respektere ikke køkultur, forstod ikke de betalte for lidt, og den 16 årige kassepige kunne overhovedet ikke håndtere dem! Det var lige så vi andre måtte blive grove og træde til, og det kunne de heller ikke lide. Hvad de råber af folk på deres sprog ved jeg ikke, men så kunne man bygge et stort asylcenter, hvor der bliver bragt billigst muligt mad og husly til dem!

    De skal ikke behandles som konger, og slet ikke når mange af dem ikke overholder Asylreglerne. De er bundkriminelle de fleste, render og stjæler, kommer ikke ind centrene til tiden, og bliver ikke straffet for noget.


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #61   18. dec 2014 "56"

    om det er fair,istedet for den typiske danske klynkemodel,naaaaaa hvor er det synd for mig,så regn lige på hvor pengene så skal komme fra,jaaaaa den gyldne løsning,vi fyrer 100.000 offenligt ansatte og nøøøøøøj hvor vi sparer,øhhhhhh skal de ikke have dagpenge så?????pengene skal findes et sted,men hvor


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #62   18. dec 2014 thomas

    jeg kender udmærket problemet,men start lige med at skabe de 160.000 arbejdspladser vi mangler så folk kan komme i arbejde,blabla der er altid arbejde til dem som vil,ævl ævl og ævl


  • #63   18. dec 2014 R M..

    Jeg kom til Danmark for 22år siden, og boede på 12m2 med mine forældre og storebror i 2 år uden nogen indtægt på nær den til at købe mad og brugt tøj for.. Og jeg følte mig STADIG ikke fattig, for alle de basale og livsnødvendige elementer var til stede, og det er de også for de "fattige" i Dk, men som Thomas skriver, hvis man har valgt at optage dyre forbrugslån og derfor ikke kan give sine børn den jul de (man tror) fortjener ifht deres klassekammerater og skriger alle vegne at de er fattige, dem har jeg ikke ondt af...

    Det er IKKE en menneskeret at få julegaver for 2-3000kr hver jul...


  • #64   18. dec 2014 Brian. Spørgsmålet kan spørges, hvor forsvinder pengene hen, og hvor er overforbruget?? Og nej, offentlige ansatte burde ikke blive fyret.

    Vi er 6mil i Danmark, vi har de højeste skatter og en forholdsvis god løn. Men så igen, alle forbrugsgoder er jo også dyrere i Danmark end andre lande.

    Se eks. på England. Alt er billigere, du for lidt mindre løn, men på bundlinjen for du mere udbetalt på din konto end herhjemme smiley


  • #65   18. dec 2014 Thomas M
    rigtigt nok, ordet fattig bygger ikke på folk der opbygget en høj gæld og den slags og som kan ryge og drikke hver dag, det ville aldrig falde mig ind og sige det på den måde.
    kan ikke direkte nævne dig navne eller hvor du kan finde en fattig, men nu er ordet fattig som sådan kommet fra når man er på bistand eller f.eks SU, hvor du ikke tjener det helt vilde som du nok ved....er selv på bistand men ser mig ikke som fattig langt fra.


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #66   18. dec 2014 Boxer
    de første 100 mill kunne nok spares på at vi nøjes med 79 folketingsmedlemmer i stedet for 179,så er vi igang


  • #67   18. dec 2014 Mennesker der er på SU, og studere, kan jo altid få et aftenarbejde og arbejde i weekenden smiley Det er der også mange der gør. Det er et af de valg man tager, når man vælger en længerevarende uddannelse, istedet for eks. en erhvervsuddannelse. De længerevarende må slide og slæbe lid for at få den højere løn til sidst, derfor skal de ikke pibe og kalde sig fattig.

    Jeg har selv en erhvervsuddannelse som landmand, og siden jeg gik ud af 9.klasse, har jeg haft en ret god løn. Jeg har også knoklet overarbejdstimer for at få min opsparing. Men nej, jeg ville heller ikke kalde nogen i Danmark fattig smiley


  • #68   18. dec 2014 @RM.

    Godt at se vi ikke er helt langt fra hinanden. For i Danmark kan man ikke være fattig, MED MINDRE det er et valg man selv tager.

    Der er altid hjælp at få - men det kræver nogle gange at man går på kompromis med sin stolthed og beder om den økonomiske hjælp. Folk på SU er ikke fattige. Med 5600 Kr udbetalt kan man sagtens få det til at fungere. Der var da flere fra min gamle klasse på min bachelor der klarede sig.

    Jovist, de havde små lejligheder til 2200 Kr. i måneden og det var ikke på landet men i Kolding som er en relativ stor by. Man kan sagtens få mad på bordet til en person for 30-40 Kr om dagen - endda sund mad. Man kan ikke have bil osv. uden studiejob, men ingen har ret til en bil uden de selv gør noget for det.

    De levede skam godt og i de trængte måneder kunne de tage et studielån på 3500 Kr. til lidt sjov og til en rente alle kan være med på.

    Jeg har personligt for længst opgivet på at hjælpe "mennesket" og derfor bruger jeg også idag det meste af mine ekstra midler på at hjælpe dyr. For de er i det mindste taknemmlige. Måske ikke med ord, men så med deres blotte liv. Det kan godt være jeg til tider lyder som en usympatisk idiot, ligesom Joachim Olsen, men det er jeg langt fra. Alle mine venner, økonomisk tilstand underordnet, ved at jeg er der for dem. De ved jeg altid har et ekstra værelse i mit hus hvis det er, de ved jeg nok skal køre dem hvis de f.eks. skal til jobsamtale osv osv.. Men jeg har fået nok af nasseriet. Jeg er ikke offer for mediernes hetz kun, men også via indsamling af egen information og research og bare livet i helhed. Og jeg må desværre konkludere at jeg stadigvæk har tilgode at finde en person der kan betegnes som fattig.


  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #69   18. dec 2014 Brian A Det ser ud til der er blevet sparet en del på din skoleundervisning.



  • #70   18. dec 2014 i har ret i at man ikke kan kalde sig fattig hvis man har tag over hovedet og mad på bordet hver dag...måske er det et luksus spørgsmål som udgør at mange kalder sig for fattige smiley men det har jo langt fra noget med fattigdom og gøre.

  • #71   18. dec 2014 Thomas M

    du har fuldstændig ret, selvfølgelig skal man yde for nyde f.eks det og have bil er ren nydelse som ikke kan komme uden det og yde noget...hehe med mindre man vinder i lotto, er bare usandsynligt smiley

    er kun en ting du ikke har helt ret i, den hjælp mange siger man bare kan få er altså lidt af en vandrehistorie... bare som eksempel er man syg af f.eks en svær angst osv. så er der ikke nok og komme med lægens ord for det, man skal igennem en masse test og arbejdsprøvninger og så er det ikke engang sikkert at de vil lade dig være sygemeldt.


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #72   18. dec 2014 Casper
    sikke da et smart svar,det smarte svar er dit,ikke,den typiske løsning,ikke,du er bare for dum for jeg ved bedre,hvad ved du,ikke en skid vel


  • #73   18. dec 2014 Brian A

    Skynd dig at stop dig selv...


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #74   18. dec 2014 Naaaa

    nu er i jo så kloge
    fortæl mig lige hvad er forskellen om man er på sygedagpenge eller man er på kontanthjælp

    såvidt jeg kan se,så er man stadig ikke i arbejde,nogen kan ikke arbejde,nogen vil ikke,men det skaber stadig ikke arbejdspladser at jagte folk

    man er nød til at skabe nogle arbejdspladser og har nogen et bud,flere arbejdspladser giver større skattegrundlag og mulighed for skattelettelser,men vi skal have pengene inden de kan bruges


  • #75   18. dec 2014 synes sgu bare Helle skulle UD! og når hun endelig er ude, så skal Pia være ministeren smiley så vil Danmark sgu helt sikkert blive bedre

  • #76   18. dec 2014 Vi skal da have Kristian Thulesen Dahl på pinden i stedet smiley

  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #77   18. dec 2014 Carsten

    det er ikke ment som en fornærmelse

    men tror du på det???


  • #78   18. dec 2014 Tror jeg på hvad? smiley

    Det er lidt svært at følge hvad du skriver


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #79   18. dec 2014 DF som regeringsparti

  • #80   18. dec 2014 Det mener jeg skam 100%

  • #81   18. dec 2014 Copycat...folk mener jo stadig at DF står for en ny form af Nazisme...af hvilken grund undrer mig nu en del.

  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #82   18. dec 2014 Carsten

    tja,uanset,så kan det sgu da umuligt blive ringere end nu


  • #83   18. dec 2014 Brian A

    damn det lyder virkelig til som du har det mega hårdt med og bo i Danmark.


  • #84   18. dec 2014 R M.. en logisk forklaring er fordi at rigtig mange af deres medlemmer er blevet anklaget for racisme ?? smiley

  • #85   18. dec 2014 Mirza...racisme er ikke det samme som nazisme, efter min mening så er alle mennesker racistiske på et eller andet plan, nogen er så værre end andre.
    en racist siger måske kun åhh den skide perker eller noget i den retning, en nazist går som regel det kæmpe skridt videre og går til angreb og heiler og deltager i sindsyge arrangementer.


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #86   18. dec 2014 R M

    Jeg har det nok ikke hårdere end så mange andre,men du har ganske ret i at jeg overvejer om jeg gider blive her


  • #87   18. dec 2014 Jeg er godt bekendt med forskellen, prøvede bare at belyse hvoraf beskyldningerne kunne stamme fra..

    Som da Morten Messerschmidt sang nazi sange..


  • #88   18. dec 2014 Brian A

    det er ikke hårdere end man selv gør det til,tænk på du faktisk har ret godt sikkerhedsnet hvis du nu får brug for det en skønne dag...hvad er din grund til og rive teltpælene op, er kun pga. skatte procenten på 38 procent og bil afgifterne?


  • #89   18. dec 2014 Mirza

    henviser du til den ''ballade'' for næsten 2 år siden?


  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #90   18. dec 2014 Brian A forstår desværre intet af det du skriver.

  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #91   18. dec 2014 R M

    Jeg har været soldat og altid haft den holdning at skulle jeg dø for Danmark,så måtte det være sådan

    Nu,folk brokker sig over ALT,det er samfundets skyld eller i hvert fald nogle andres skyld
    det vigtigste ting er;hvornår kan jeg få en ny iphone,en Audi,et hus og 2 børn,så er jeg nemlig lykkelig

    De holdninger og den "mig ha"mentalitet bryder jeg mig ikke om og heller ikke at min dårlige hverdag da i hvert fald ikke er min skyld,men de andres,det har jeg ikke en skid til overs for,folk er sig selv nærmest og helt ærligt,så er det ikke et menneskesyn jeg deler

    derfor overvejer jeg at skride


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #92   18. dec 2014 Casper

    det skal du ikke tage så tung,jeg fatter heller ikke hvad du skriver;)


  • #93   18. dec 2014 Brian A
    kan sagtens forholde mig til din holdning.
    det er rigtig meget de alternative låne muligheders skyld at mange mener de ''bare'' kan få nyt af alle ting uden og tænke på at tingene skal jo betales i sidste ende.
    er ingen der bliver mere lykkelig af masser af penge og ting man nu end kommer til og eje. jojo selvfølgelig penge gør en lykkelig den første tid men penge er jo kun genstande og kan aldrig nogensinde gøres op i den lykke man har ved og have det godt og være tilfreds med sin tilværelse.


  • Brian A
    Brian A Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Svar: 195
    #94   18. dec 2014 R M

    Jeg er pisseligeglad med penge,det interesser mig simpelhen ikke,hvis jeg mangler noget,så køber jeg det hvis jeg har pengene ellers må jeg undvære

    Den holdning med at det selvfølgelig er "nogens"skyld bruger vores politikere jo også
    DF=det er indvandrenes skyld
    LA=det er de dovnes skyld
    Radikale=det er danskernes skyld

    og så videre

    jeg synes faktisk det var mere relavant at komme nogle løsningsforslag til problemer i samfundet i stedet for at kaste med mudder


  • #95   18. dec 2014 Afgifterne stiger jo netop når man udskifter 30% af danmarks bilpark med små øko biler, med lav vægtafgift, som er 5-6gange billigere end de tidligere biler der har kørt på vejene så mangler der jo automatisk penge i kassen det giver sig selv, samtidigt slap mange for importafgiften i starten af de første mange biler der kom til landet i min verden burde alle personbiler under 3500kg koste det samme årligt uanset hvad. Men det næste er jo alle de flygtninge de tømmer os kassen, og hvor skal de penge komme fra, det ender jo os med øget afgift, efterhånden kan jeg engenligt godt forstå der kommer flere og flere som ikke orker arbejdsmarked, man skal knokle mere og mere, og får mindre og mindre for pengene, mens man skal side som tilskuere og se politikere fryde sig i store pensioner og ekstra børnepenge. Samtidigt med at flygtninge kommer og får i hoved og røv, det motivere ikke ligefrem befolkningen.

  • #96   18. dec 2014 Brian A

    det er jo også forkert og være ligeglad med penge, uden penge har man straks andre problemer.

    mht. diverse problemer, så er det jo politikkernes skyld, er jo dem der i sidste ende formulerer og skriver vores love osv. ned, men ja så længe der ikke kommer en vedvarende løsning der tiltaler alle partier så bliver der skruet den ene syge lov etc sammen efter den anden.
    LA har jo som sådan fundet løsningen på afgifts problemet men det halter så meget bagefter pga. de andre partier ikke kan eller vil forliges med det, så er vi igen der hvor kompromis bliver brugt flittigt i folketinget, så giver de f.eks LA medhold på en af de andre ting de vil have gennemtrumfet og så går afgiften på bilerne lidt i glemmebogen da de jo lige har fået dem en sejer, som jo ikke er en sejer bare ren og skær lomme psykologi.


  • #97   18. dec 2014 Både DF og LA går ind for, at mindske udgifterne for billister smiley

  • #98   23. dec 2014 "Det betyder, at regningen for en benzinbil, der kører 15 km/l, stiger med 200 kroner om året, fra 2.760 kroner i 2014 til 2.960 kroner næste år."

    Hvorfor giver jeg så kun 2220,- årligt for en bil der køre 15km.l??


  • #100   23. dec 2014 Jeg skal betale 640kr mere årligt for min Bmw 528i.
    Øv øv


  • Laws J
    Laws J Tilmeldt:
    maj 2007

    Følger: 1 Emner: 41 Svar: 48
    #101   23. dec 2014 Det er let for politikerne inde i hovedstaden, ja de kan sagtens cykle på arbejde de har cykelsti, snerydning og sikkert også medvind. Men hva med os på landet? vi får ikke ryddet sne? vi har ikke cykelstier eller offentlig transport der bringer dig til døren og vi har ofte langt til arbejde. Det er os der skal betale de ekstra penge fordi vi rent faktisk skal bruge en bil med 4x4 eller en der ikke sidder fast bare den skal igennem en vandpyt.
    Det er ikke underligt at udkantsdanmark er på røven. suk


  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #102   24. dec 2014 Der er nu rigeligt med arbejde at få rundt omkring,folk gider bare ikke tage de stillinger fordi de modtager alt for meget i overførselsindkomster af vores andres penge,er selv lige blevet færdig med første skoleperiode som industri tekniker d 11/11 og har arbejdet på jernstøberi indtil jeg starter på lærepladsen d 19/1,de kan ikke få nogle ansatte fordi det er beskidt og varmt og fordi folk hellere vil ligge på sofaen,hvad fanden er det for noget når der er så mange arbejdsløse ?
    Fjern ALT hvad der hedder moms skatter og afgifter og så lad folk selv afgøre hvad de vil støtte med deres egne penge, istedet for at nogen skal sidde og legalisere tyveri af andre menneskers penge med henvisning til det ikke er tyveri når man kalder det moms skatter og afgifter.
    Inden nogen hidser sig op over jeg er igang med uddannelse på det offentliges regning,så er jeg 40 år gammel har været på arbejdsmarkedet siden folkeskolen og har haft dobbelt fuldtidsarbejde i flere år en jeg kan huske og denne gang er første gang i mit liv jeg har modtaget penge fra fagforeningen,og når man arbejder dobbelt er der ingen fradrag på arbejde nr 2 men kun en trækprocent på 63-66 %,så min uddannelse har jeg betalt mange gange selv,det er der mange mennesker her i landet der kunne lære meget af istedet for bare at sidde og hyle som en svagpisser og kræve ind,for der er alt for mange af dem og det er dem politikerne og de importerede arter der ødelægger dette engang så smukt et land.
    God jul og godt nytår til dem der har gjort sig fortjent til det.


  • Sebastian J
    Sebastian J Tilmeldt:
    aug 2012

    Følger: 1 Biler: 2 Svar: 94
    #103   24. dec 2014 Jeg er fuldstændig enig med Henrik.

    Alt for mange har ikke et arbejde, fordi lige deres drømmejob ikke er ledigt. Ude hos os har vi de sidste 6 måneder haft 5 forskellige personer fra kommunen af, ingen af dem har vist egenskaber til at kunne, eller ville, passe et job.

    De møder når det passer dem (efter aftalt arbejdstid)
    De får gentagne gange at vide, at hvis der er noget de har problemer med, eller i tvivl om, så kom at spørg. Det gør de bare ikke, de forlader bare arbejdspladsen uden at have gjort det som de blev bedt om.

    Sidst, men ikke mindst! Så aftaler vi med dem og kommunen hvor lang tid de skal være herude. Det er dog ikke blevet overholdt en eneste gang.

    De stopper bare med at møde op en dag, og så høre vi ikke fra dem mere. Det er fandme ikke i orden når vi regner med at de kommer, og så står vi pludselig at mangler 2 hænder

    Jeg har ikke haft andet end dårlige oplevelser, med arbejdsløse folk vi har haft på prøve fra kommunen.


  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #104   25. dec 2014 #103
    Det er netop en af grundene til jeg mener vi skal afskaffe alt hvad der hedder moms skatter og afgifter fuldstændigt,de ældre de handikkappede osv altså dem der virkelig har behov for hjælp er jeg sikker på de fleste har som jeg selv at dem skal vi nok støtte frivilligt,altså tage et personligt ansvar for,men den slags som du nævner + de importerede arter som langt hen af vejen opfører sig og lever som det du beskriver dem er der nok ikke mange der vil støtte frivilligt ergo så forsvinder de helt automatisk.
    Det er logik at der kan ikke blive ved med at være råd til holde liv i aids kræft indvandrere dovne robert typer osv,der er ingen andre lande der gør det,så hvorfor bliver nogle så ved med at tvinge den arbejdende del af den danske befolkning til det ?
    Det er jo ikke demokrati men er det så tyranni,eller er det fordi nogle er ualmindelige dygtige til at bilde en stor del af befolkningen ind at vi alle brænder op i helvede og verden går neden om og hjem hvis vi ikke gør som de siger ?
    Jeg er ikke naiv nok til at hoppe på deres løgn historier,men jeg glæder mig til at df kommer til magten efter næste valg så kan de forhåbentligt ryde ud i et af problemerne til at tingene går som de gør.


  • #105   26. dec 2014 Henrik H

    du skriver du ikke er naiv nok til og tro på løgne historier men du glæder dig samtidig til DF kommer til magten...hvad skulle det nytte? er ikke kun et parti der bestemmer de afgørelser der bliver taget i folketinget.

    du nævner også at det er logik det ikke kan blive ved med og være råd til eksempelvis aids og kræft områderne...hvad helved bilder du dig egentlig ind? har du nogensinde mistet nogen i din familie til en af de to sygdomme?


  • #109   29. dec 2014 Flabbergasted....er nærmest umuligt og føre en seriøs diskussion med Christian F da der kun er en side, nemlig hans side der er værd og snakke om (efter hans mening)

  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #110   31. dec 2014 RM
    Jeg har mistet 2 til kræft bare i år den ene min morbror som var 1 af de 2 personer jeg allerbedst kunne lide på min mors side af famillien,så jeg ved aldeles udmærket hvad jeg snakker omProblemet er bare at rød blok bruger en del af de penge de har til rådighed 2 gange,bagefter forsøger de så at lave en lappeløsning på det underskuds problem deres overforbrug har skabt,lige som denne afgifststigning der er en lappeløsning for de penge de ville tappe ud af brændstofafgifterne som kiksede pågrund af faldende brændstof priser så de ikke fuldt ud fik financeret deres bidrag til offentlige transportmidler,derfor kommer landet i en situation hvor der skal vælges om der skal skæres overalt eller vi skal tage samme tur som grækenland,men der er garanteret heller ingen her i landet der er i tvivl om at rød blok er stor tilhængere af græske tilstande i dk.

    Men du kunne også have læst hele indlægget jeg skrev istedet for den halvdel du kunne tude op over og så ville du have opdaget at jeg også skrev at dem der virkelig havde behov for hjælp nok ville få den af frivillig vej,og havde du så også forstået hvad jeg skrev mht til kræft og aids så var det fordi jeg mente dovne robert og indvandrere i landet er lige så gavnlige i landet som kræft og aids,men nu er det skåret ud i pap for dig,hvis det ikke er nok for dig og du yderlig ønsker tv reklamer der forklarer dig det eller ønsker flybannere med flere forklaringer så send mig nogle kroner,for jeg gider ikke spilde min tid på folk der så tydeligt er undermøbleret på første salen.


  • #112   31. dec 2014 Altså, jeg må sige jeg er overrasket! Da jeg slog min RAM op før jeg selv stod som ejer på papiret, kostede den ca. 9880.- årligt, 100% privat alt inkl.

    Nu har jeg lige fået opgørelse for 2015 vægtafgift på den. Nu koster den kun 8750... Jeg er forvirret Helle, jeg er forvirret smiley


  • #113   31. dec 2014 Henrik H...læste skam dit indlæg helt igennem, ja du har ret i nogle ting det benægter jeg heller ikke. staten har lavet fejl det er så ret normalt eftersom det er mennesker vi snakker om, og mennesker laver jo uvilkårligt fejl til tider, det brude ikke ske men det gør det altså nu bare!!!

    Danmark er langt fra den samme vej som grækenland eller jo måske hvis den næste regering laver de samme fejl så kunne det måske ende i bankerot/insolvent.
    er ikke fan af dovne robert og det nogle indvandere står for, men direkte og sige de er lige så gavnlige som aids og kræft er og bliver og gå over stregen!!!


  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #114   3. feb 2015 #113
    Det er det gamle ordsprog med sandheden ofte er ilde hørt om igen,streger eller ej.


  • #115   3. feb 2015 Henrik, du er sikkert også ligeså gavnlig som aids og kræft smiley

  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #116   3. feb 2015 #115
    Min familie stamtræ går flere århundrede tilbage i dette land hvor vi har gavnet landet og dets borgere,det er langt mere en du kan påstå om indvandrere !


  • #117   3. feb 2015 jeg nævnte ikke noget om din familie, blot dig smiley

  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #119   3. feb 2015 #117
    Sjovt nok har jeg min famillies opbakning,sjovt nok deler størstedelen af den danske befolkning min holdning og derfor har df været dk`s største parti i næsten samtlige meningsmålinger de sidste 2 år,så i bund og grund er du bare endnu et bevis på den uvidenhed som indvandre har tilført landet.
    Men der er et dansk ordsprog der beskriver det ganske fint,kan du ikke lide lugten i bageriet så smut,skik følge eller land fly.
    Men du kan starte med at lære lidt om dansk historie,for næsten et århundrede siden lukkede rød blok nazister ind i landet af 2 omgange,nazisterne er her ikke længere,det er rød blok som kæmper for import af indvandrere og deres rettigheder i dk,det kunne jo tænkes at det for samme udfald denne gang som sidste gang rød blok lavede lort i den for danmark ?
    Det er lige så svært at give et statsborgerskab som det er at tage det tilbage.


  • #120   3. feb 2015 jeg elsker duften i bageriet, mmmMmm.. rotterne derimod smiley

  • #122   3. feb 2015 nope still here smiley

  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #123   3. feb 2015 Rotterne er sådanne mørklødede importerede uvidende skabninger som lader sig styre af dyriske instinkter og det gør deres næser fører dem direkte i klapfælden,og den skal bare tømmes i skraldespanden sammen med resten af affaldet.
    Piece of cake.


  • #125   3. feb 2015 Hvorfor helvede kan de ikke bare lægge den afgift på hallalkød og hvidløg??

  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #126   3. feb 2015 #124
    Han kan få lov til at tømme rottefælden,det skal han kun gøre ca 600000 gange så kan han gå på pension for min skyld smiley


  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #127   3. feb 2015 Hvorfor ikke bare lave en registreringsafgift på importerede arter ?
    Skulle de alle slippe nogle hundrede tusinde kg for at komme ind var de her ikke smiley


  • #128   3. feb 2015 Dyhring:
    Er det ikke bare fordi det ikke er afgift for et helt år, afgiften går jo altid til 31-12.

    Laws:
    Ja, os der må have en ordentlig motherfucker 4x4 med megadyre dæk for at komme frem om vinteren ude på landet, hvem hjælper os?


  • #129   3. feb 2015 christian, du er en stor dreng, du kan godt regne ud hvad det her handler om smiley

  • #131   3. feb 2015 Christian har kun en kommentar:
    En stor motor kører bedre, flere ccm, flere Nm smiley


  • #132   3. feb 2015 Mig bekendt skal der være afgift på en bil et helt år ad gangen smiley Så prisen må vel gælde for et år smiley

    Det eneste der hjælper os i udkantsdanmark, det er ens egen pengepung til bil og grej. Eller ens arbejde hvis man arbejder på maskinstation el. lign. (Så tager vi bare noget maskineri hjem hvis bossen vil have man møder dagen efter) smiley


  • #134   3. feb 2015 jeg har ikke en eneste gang nævnt robert, ved ikke hvorfor du er så nysgerrig?

  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #136   3. feb 2015 #135
    Han vil måske ikke ud med dovne robert er hans mor ? smiley


  • #137   3. feb 2015 lige præcis smiley

  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #138   4. feb 2015 Christian du er så sjov. At sidde og kæfte op om folk skal argumentere for deres udtalelser. Kommer fra manden der selv gang på gang bare opretter et nyt emne når folk modsiger ham.

  • #139   4. feb 2015 Christian F

    i #115 skriver Mirza dette ''Henrik, du er sikkert også ligeså gavnlig som aids og kræft'' det er altså kun en provokation og er ikke ensbetydende med han kan li eller holder med dovne Robert.
    du konkluderer/skønner bare ud fra det han skrev i #115 at det må være sådan og sådan det er og så ''forlanger'' du en redegørelse fra Mirza.

    du skal huske og læse lidt mellem linjerne min ven smiley ville gavne dine div. svar ret så meget smiley


  • #142   4. feb 2015 Christian F

    du relaterer ikke ud fra de ting du lige bliver spurgt om eller svarer på, du skal altid hive en lille ekstra ting med ind i samtalen...du er sgu ligesom Thorning svarer helst ikke på det spurgte men hiver ekstra emner op som er unødvendigt.


  • #143   4. feb 2015 Christian hvis jeg var modstander af bistands nassere, så ville jeg jo også være modstander af dig i den periode du var på bistand, og det er jeg ikke, jeg kan godt lide dig smiley men du skal stadig huske at læse mellem linjerne..

  • #145   4. feb 2015 Du sagde selv du var på kontanthjælp, men det også lige meget, jeg er faktisk ligeglad, ved ikke hvorfor du bliver ved med at udspørge mig

  • #146   4. feb 2015 Christian F

    ej nu stopper du sgu dit fis, en på kontanthjælp betaler sgu da også for at man kan komme på kontanthjælp igennem skatten, så det argument kan du ikke bruge uden og komme med et konkret eksempel som holder vand og det er jeg 100 procent sikker på du ikke kan.


  • #148   4. feb 2015 Christian F

    din ignorant, lige meget om du arbejder eller er på kontanthjælp så betaler man for fanden da skat og er med til og betale for at man bla. kan få offentlige ydelser. så jo en som dovne Robert er med til og betale godt nok ikke samme sum som en der arbejder men der bliver dabetalt...så hold op med dit liberale pis !!!


  • #150   4. feb 2015 Christian F

    er bedøvende ligeglad med hvad dovne Robert foretager sig og hvordan han behandler systemet, har sgu set hvad han står for....hidser mig bare op over at nogen som dig har den syge holdning at når man er på kontanthjælp så skovler man bare penge ind, er for fanden nogen af dem der rent faktisk gør noget for de penge der kommer ind og gør en indsats for og komme videre med livet..er folk som DIG der kun ser de negative ting og siger negative ting, alene af den grund at du ikke er tilfreds med dit liv, kom for helved videre med tilværelsen og stop al det brok!!

    kan fortælle dig så meget er selv på kontanthjælp men gør noget for og komme ud af systemet igen ved og være i praktik med gode muligheder for og blive fastansat, derfor jeg hidser mig op over din ignorante tilgang til tingene.!!


  • #152   4. feb 2015 Christian F

    du har ved flere lejligheder nævnt kontanthjælp i sig selv som og være en flok nassere og nogle gange givet andre ret i deres udtalelser om det.


  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #154   4. feb 2015 Haha hvor sødt. Hvad har min tidligere bil med dine dårlige argumter at gøre

  • #156   4. feb 2015 Hvornår slutter festen gutter??... smiley

  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #157   4. feb 2015 Ah men det er sgu svært at lade være. Du er jo alt for underholdende.

    Glæder mig jo til der en dag kommer noget fornuftigt ud af dig smiley

    Dhyring tror desværre aldrig den slutter. smiley


Kommentér på:
Nu stiger afgifterne! Igen...

Annonce