{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
893 visninger | Oprettet:

Jeton  A
Jeton A
Tilmeldt:
23. mar 2015
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 9

Hak i fælge! {{forumTopicSubject}}

Jeg har nogle splinternye dæk og fælge, som jeg skal have solgt. Problemet er bare at jeg tabte den ene fælg idag, så den har fået et lille hak, jeg vil imorgen tage til en autolaker, for at høre om det er muligt at gøre den pæn igen. Jeg skal lige høre jer om i ved om de kan matche farven så der ikke kan ses forskel. For de skal gerne kunne sælges, som de var af samme farve?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hak i fælge!
  • #1   23. mar 2015 Spørger du om maleren kan matche farven?? Det burde de kunne, men om din maler gør, finder du nok ud af når du får dem tilbage?

  • #2   23. mar 2015 Jeg har 4 fælge hvor det ene har været malet om.. Omstændighederne ved jeg ikke, men det er ihvertifald en mere blålig sølv i det end de andre. Er det ikke godt nok klager du vel bare?

  • Jeton  A
    Jeton A Tilmeldt:
    mar 2015

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 9
    #3   23. mar 2015 Ja, om de kan. Så køberen ikke ser den store forskel på fælgene.

  • Jeton  A
    Jeton A Tilmeldt:
    mar 2015

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 9
    #4   23. mar 2015 Tak for svaret Bjørn. Hvad så hvis man klager, kan han gøre det bedre endnu. De tøver lidt med at svare på hvor stor en forskel det er fælgen får. Men det er jo en ganske normal sølv farve.

  • #5   23. mar 2015 Der er en MASSE forskellige sølvfarver, sølv er ikke "bare" sølv...

  • Jeton  A
    Jeton A Tilmeldt:
    mar 2015

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 9
    #6   23. mar 2015 Men tror du ikke de har styr på det? Jeg tænker bare om det kan ses tydeligt at den ene er blevet lakeret? Det er det jeg er lidt nervøs for

  • #7   23. mar 2015 Jo hvis du finder en god autolakerer burde de ha styr på det.

  • #8   24. mar 2015 Fuck det er surt! Table engang min venstre baglygte på A6'eren, da jeg snublede på trappen. Fuck i helvede jeg blev gal, for den ramte selvfølgelig lige på kanten, så det hele splintrede.

    At der så til al held var en på DBA der lige havde nøjatigt samme model faceliftede lygte til salg, og til samme side, sprit ny, til 300 kr., fatter jeg næsten stadig ikke. Det var så meget held i uheld.

    Men til dit spørgsmål, ja, de kan godt ramme farven, Jeg ved at de flere steder har en scanner de kan scanne farvekoden med, har selv fået det foretaget da jeg fik malet min motorhjelm på den gamle A3. Dog ved jeg ikke hvor stor den er, og hvor meget plan overflade de skal bruge for at den vil fungere.



  • #9   24. mar 2015 Johns auto lakering på hornevej i kastrup, de specialisere sig i sølv biler. Måske det er noget ala sådan noget du skal finde?

Kommentér på:
Hak i fælge!

Annonce