{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.387 visninger | Oprettet:

Hvad undrer du dig over? {{forumTopicSubject}}

Hej søde mennesker på BilGalleri

Jeg er journaliststuderende og har brug for en hamrende god historie. Det er dog ikke altid lige let at have antennerne ude alle steder. Derfor skal man ikke være for fin til at spørge om hjælp, og det gør jeg så nu.

Så hvis du har noget, du har oplevet, undret dig over eller noget, du ved, kunne være værd at tage fat i, må du meget gerne lade mig vide det. Det kan være alt lige fra små ting til noget større. Jeg vil i hvert fald sætte stor pris på, hvis I vil hjælpe mig. Det kan jo være, at det kommer dig til gavn, hvis lige nøjagtig det du har tænkt på, bliver bragt i medierne.

De bedste påske-hilsner
Stefanie Mather


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad undrer du dig over?
  • #1   1. apr 2015 Jeg undre mig tit over at bil entusiaster skal udstilles som bøller i medierne....

    Det kunne du arbejde lidt på.


  • #2   1. apr 2015 +++ til grease monkey

    derudover mener jeg dem i uddannelse eller folk på kontanthjælp bør få mere i "løn"


  • #3   1. apr 2015 Jeg undre mig over hvorfor afgifterne på bilerne skal være SÅ høje..-Også, hvorfor Lars Løkke får S-klasser som ministerbil, når en Hellcat er billigere og hurtigere at købe!

  • #4   1. apr 2015 jeg undre mig over dette. ( bla.)
    jeg betaler 40% i skat. + kirkeskat. + arbejdsmarked bidrag + pension.
    endvidere betaler jeg 25 % moms på alt det jeg køber her hjemme mad. tøj. gadgets. mm.
    jeg betaler skat af at have min bil stående ( vægtafgift/ejerafgift/grøn afgift/straffe afgift ) jeg betaler 180 % i afgift på en ny bil.
    jeg betaler skat for at se dårligt tv / radio / internet + jeg betaler for de kanaler / internet hastighed jeg gerne vil have.
    i dag skal du have internet for at modtage breve, ordne skat mm. så du kan ikke slippe for at betale licens...
    når jeg sælger min gamle bil til en forhandler / skrot betaler jeg skat igen...

    når jeg er på su / kontanthjælp / a kasse er det fordi jeg er under uddannelse / arbejdsløs her betaler jeg sørme også skat af de penge jeg får fra det offentlige / a kasse...

    når jeg køre i min dyrt betalte gamle bil. betaler jeg staten for at køre over broerne for at besøge resten af DK.

    Jeg undre mig over, hvorfor jeg skal bruge 40-60 år af mit liv på at arbejde for at tjene penge til staten og mig selv, istedet for at leve i et paradis med en kold pilsner i hånden og spareribs på grilden...

    se det kan der sku skrives romaner om smiley


  • #6   1. apr 2015 Den har jeg svaret på hr. Detektiv! Han skal jo også kunne dreje ind på slotspladsen og komme rundt, ik? smiley

  • #7   1. apr 2015 Jeg undrer mig over at der er så mange der er villige til at betale for asyl turisme

  • #8   1. apr 2015 Jeg undrer mig over at vi gør en ære i at være verdens lykkeligste folk, men alligevel laver vi ikke andet end at brokke os?

  • #9   1. apr 2015 Jeg undre mig over hvorfor jeg ikk kan finde noget at brokke mig over.. Jeg har det sgu godt!

  • #10   1. apr 2015 jeg undre mig over alle historierne om folk på kontant hjælp med en utrolig negativt rettet vinkel. undre mig om det politisk bestillings arbejde

    der er masser af folk på bistand af nød ik af lyst.. men det er meget nemmere og sparke på folk der ligger ned

    og nej jeg er hverken på kontanthjælp og til sidste folketingsvalg stemte jeg på lars løkke
    !!!


  • #11   1. apr 2015 #7

    jeg tror sku ikke der er så mange som frivilligt ville betale til alle de asylansøgere hvis du spurgte dem ad omkring dette...



    Men du kunne jo skrive om hvorfor og hvad der gør at vi skal have ældre mennekser som har knoklet hele deres liv og opbygget det samfund vi har idag skal gå med dårlig pleje og forsørgelse, jeg vil mene at hvis vi nu ikke brugte alle de penge på ministre og indvandring og donationer til andre lande som ikke kan få deres økonomi til at hænge sammen måske skulle kigge den anden vej og sørge for at den danske ældre befolkning får bedre forhold/vilkår på deres sidste år istedet for at komme i bad hver 3 dag og få støvsuget 2 gange om måneden og hvorfor der er folk på f.eks. østerbycenteret i esbjerg som er af muslimsk herkomst hvilket gør at han ikke MÅ TAGE FAT I MIN OLDEMOR og hjælpe hende op af sengen pga hans TRO hvad laver en sådan mand der hvis han ikke kan se bort fra hans tro og hjælpe ældre som han nu engang er ansat til at gøre.

    ( punktum og kommaer kan du selv sætte ind )

    GOD PÅSKE


  • #12   1. apr 2015 jeg undrer mig over at kaffe koppen allerede er tom smiley

  • #13   1. apr 2015 undre mig over vi har gamle mennesker i danmark som skal arbejde til de ikke kan gå mere. Samtidlig med vi har unge mennesker som mangler arbejde og gerne vil arbejde.. send de gamle på persion, giv dem penge. frihed. lad dem nyde deres alderdom. og få de unge i arbejde. så vi slipper for at skulle betale div alt muligt pjat til dem.

  • #16   1. apr 2015 Nej nej, nu ved jeg det... Jeg undrer mig over Christian. Hvis trådstarter kan skrive en artikel som giver en fornuftig forklaring på Christian, venter der en fucking Pulitzer rundt om hjørnet. smiley

  • #18   1. apr 2015 Christian, for helvede... Du burde altså åbne øjnene og se at der findes andet i denne verden end biler. Og at lykken ikke nødvendigvis er en Hellcat, en Typhoon eller en bil i det hele taget for den sags skyld.

  • #21   2. apr 2015 Jeg ved det ærligt talt ikke Christian? Det er sjove biler, ingen tvivl om det... Men om det vil gøre hverdagen sjovere, ved jeg ikke? Udgifterne til vedligehold, brændstof og forsikring bliver jo ikke mindre af en afgiftsnedsættelse og den slags ting kunne helt sikkert påvirke min hverdag negativt.

  • #23   2. apr 2015 Undre mig over at sådan en tråd ikke er oprettet i "Off Topic" smiley

  • #24   2. apr 2015 Christian, som jeg har sagt før så skal du ikke regne med afgiftsnedsættelser. Det kommer aldrig til at ske... Du må bare knokle noget mere og tjene flere penge, hvis du vil have en anden bil.
    Og inden du beskylder mig for mere som du selv har tolket ud af et eller andet, så må jeg hellere lige slå noget fast. Ja, jeg synes det er fair at betale en høj afgift på biler, men jeg har aldrig sagt at jeg er tilfreds med måden det foregår på idag.
    Jeg betaler gerne en høj bilafgift, hvis man kunne se en effekt af den pris der betales. F.eks at vi burde have bedre veje og generelt en næsten perfekt infratruktur. Ligesom jeg gladeligt betaler 40-50% i skat, hvis det ville give et af verdens bedste sundhedsvæsen, uddannelsessystem og offentlige sektor.
    I bund og grund har jeg intet imod at betale, så længe jeg får noget for pengene.


  • #26   2. apr 2015 Nej, jeg synes ikke vejene, plejehjemmene, skolerne og sygehusene er iorden. Og nej, jeg er heller ikke tilfreds med vores sidende regering. Men det ændrer ikke på at jeg stadig er socialist og du skal ikke tro at det er ensbetydende med at man kysser Helle i røven.
    Men nu har jeg jo været ude i verden og se lande som kører efter den liberale ideologi, som du gerne så indført herhjemme. Om det er velfungerende kan diskuteres fra nu og til juleaften. Men det er i hvert fald ikke lande som jeg ville være stolt af at bo i.


Kommentér på:
Hvad undrer du dig over?

Annonce