{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
414 visninger | Oprettet:

Citroën Saxo 1.6 16v salg!?!? {{forumTopicSubject}}

Hej alle på BG. har været oppe og kigge på en citroen saxo vts.. hold jer langt væk fra denne
http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=45375825
Toppakningen er røget i den og de har lavet et eller andet fuckt op med gearkassen så den er næsten umulig af få i gear.. den er er ridstet . frontrude revnet og låsene i bagklappen virkede ik og viskeren i bagklap heller ik.. og det er sådan en saxo jeg vil kalde GODT BRUGT!! hold jer fra dette.. vi kørte 300km til grin idag for sådan en idiot.. havde lyst til af skyde ham.. GRRRR
snakkede enda i tlf flere gange med ham og uuhhaa den var bare så fin og alt virkede og den var næsten bedre end ny.. stol ikke på ham..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Citroën Saxo 1.6 16v salg!?!?
  • #1   12. sep 2006 de siger ellers billeder lyver aldrig men det har de her iverthfald gjordt for den ser jo rigtig fin ud.. men tro mig det er den ik

  • #2   12. sep 2006 Hehe typisk....

  • #3   12. sep 2006 Du har jo reklamation på den gearkasse hvis du køber den, så har han vel bare af at lave den. Det samme gælder forøvrigt alt det andet den fejler ved købet, tag den med en tur på FDM og få dem til at lave en liste..

    Men vil altså lige tilføje 195000km er en del for sådan en fransk møg kasse, har kun dårlige erfaringer med Citroen og de små 106'ere... Men det er svært at få noget i den prisklasse/alder der er så hurtig..


Kommentér på:
Citroën Saxo 1.6 16v salg!?!?

Annonce