{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
716 visninger | Oprettet:

Audi a6 3.0 TDI 2005 {{forumTopicSubject}}

hej har denne audi der efter noget tid i tomgang ryger hvidt når man køre?

synes det lygter lige rigeligt af diesel, men på udstødnings manifold ligner det, at der er et lille hul hvor der kommer noget væske ud?
det ligner motorolie indtil du får det på fingerne så er det helt klart og lugter lidt af hydraulik olie?

den har holdt stille i ca 3 mdr.

andre der har prøvet noget ligne?
eller nogle der kan fortælle hvad det er for noget væske der kommer ud der?

Mvh


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Audi a6 3.0 TDI 2005
  • #1   14. jul 2018 tror du ikke bare det olie fra topdækslet der sviner lidt. De kan jo nemt blive utætte. har du prøvet at køre en god lang tur i den. og se om det ikke løser det hvid røg problem. for vis den ikke har kørt længe så har den godt af at komme ud på vejen og få alt godt varmet igennem. giv den en ventil dyse rens til tanken. og så ud og køre. og det med utæthed for olie der er nok ikke anden end at skille den af vis ikke det bliver bedre når den har kørt lidt . når den har stået så længe kan der også være lidt kondens i olie der lige skal varmes væk.

  • #2   14. jul 2018 nej har godt nok ikke kørt de lange tur da jeg lige ville finde ud af hvad det er, men er 99% sikker på det kommer fra udstødnings manifold, og olien er ikke mørk men helt klar?

  • #3   14. jul 2018 Der er ikke anden end motor olie der kan komme ud der. og så skal det enten komme ud af topdækslet eller toppakning. Det sidste er så træls vis det kommer der så skal toppen af. men det sjælden jeg har set det ske. Så vil næsten sige med sikkerhed det kommer fra topdækslet og så løber ned af manifold. Så det ser ud til det kommer der fra. men prøv at gøre det helt ren og så kør en lang tur og se om du kan se hvor det kommer fra evt.når du her hjemme igen. Det kan også komme fra turboen af og så købe over manifolden. så tjek olie tilgangen er tæt der til og retur

  • #4   14. jul 2018 og det hul du ser der er i udstødning manifolden er bare et gevind hul til en varme pladen . Der kan monteres der. Så det går ikke ind til noget

  • #5   14. jul 2018 er det en tryk slange jeg kan se lidt af eller er det en træk Aksel ? lige over manifolden ?

  • #6   14. jul 2018 det er noteret, men det hul du kan se med gevind, der er et micro hul ved sidden af det hul hvor der kommer lidt røg og der kommer det klar væske ud?

  • #7   14. jul 2018 Kan du evt tage et lidt bedre billedet af der hvor du mener det kommer ud. ?

  • #8   14. jul 2018 det er ikke rigtigt til pga pladsmangel ????

  • #9   14. jul 2018 men er lige ved siden af hullet med gevind

Kommentér på:
Audi a6 3.0 TDI 2005

Annonce