{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.074 visninger | Oprettet:

Ang. køb af Citroën Xantia 1,8 {{forumTopicSubject}}

Hej.. Da jeg er fyldt 18 og fået kørekort leder jeg jo efter en bil, jeg har siddet og kigget på nettet lidt og hos nogle forhandlere, så falder jeg pludselig over en Citroën Xantia 1,8 fra 1995, er der nogen der kan fortælle mig om hvor god sådan en bil er, og om man kan få billige reservedele til den?

Det ville være en stor hjælp smiley

Mit budget ligger på omkring 10.000-14.000


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ang. køb af Citroën Xantia 1,8
  • #1   16. apr 2010 Hydraulikken skal man passe på, hvis ikke det er nyserviceret. Det er lidt dyrt at rode med. Ellers ruster de i skærmkanter og paneler.

    Reservedelene er til at have med at gøre mht. pris.


  • #2   16. apr 2010 uha xantia kan blive et farligt køb, rust og problemer med den hydrauliske undervogn er hverdagskost, og koster en formue at lave, jeg ville finde mig noget toyota corolla eller lignende til de penge de er driftsikre og ruster ikke så galt, men find en fra 94 og frem

  • #3   16. apr 2010 hør evt. nærmere på www.citronik.dk

  • #4   16. apr 2010 Eller køb en Corsa B - kig dog efter rust. De er driftsikre og pæne i designet, hvis du spørger mig.

  • #5   16. apr 2010 Jeg tror den blir for dyr for dig at holde kørende i længden..

  • #6   16. apr 2010 Det er en meget god bil, og hydraulikken går ikke bare i stykker, og den ruster heller ikke, da den er galvaniseret.
    Den er ok billig i reservedele, som også passer fra andre modeller og Peugeot.

    Og så skal du ignorere dem, der kun kan tale negativt om Franske biler, de har som regel aldrig selv ejet en.


  • #7   16. apr 2010 Franske biler er overordnet set noget lort.

    Jeg har haft 2 Citroën'er og det er absolut de to ringeste biler jeg har haft.


  • #8   16. apr 2010 Min far har en Citroën Xantia Weekend 1,8 fra 1998. Den havde lige fået renoveret hydraulikken, da han købte den. Og den havde gået over 300.000 km. Han købte den for ca. 1½ år siden.

    Den blev synet for et års tid siden, den skulle kun have skiftet en styrekugle. Men den er begyndt at ruste meget i skærmkanter og paneler.

    Så vil du have en Xantia, så skal hydraulikken være serviceret og være 100 pct. i orden, og der skal ikke være rust i den. Den er i øvrigt ikke særlig økonomisk. 12 km/l. hvis du er heldig.


  • #9   16. apr 2010 Franske biler har stor comfort..når vi snakker mellemklassebiler og op.. Jo Xantia er ikke de biler der står i høj kurs.. de har der Hydralik problemer.. Jeg vil personligt finde en anden førstegangsbil.

    Xantia holder ikke prisen , tjek selv.... og det gør de netop ikke fordi det er deres hemsko altså hydralikken

    Mit forslag GOLF-ESCORT-CORSA .. er gode 1 gangsbiler ( billig at lave når de endelig går istykker )


  • Kenneth G
    Kenneth G Tilmeldt:
    apr 2008

    Følger: 1 Svar: 1
    #10   16. apr 2010 hehe ja lyt til Pind, han ved hvad han snakker om.. Har selv en Xantia fra 93 og den er jeg meget glad for smiley Den har kørt 250.000 km og hydraulikken fejler ikke noget og som Pind siger så er det ikke noget der bare lige går i stykker, langt fra... Og ja den ruster heller ikke bare såden fordi den er galvaniseret.. Der er ingen rust i min "den er tjekket fra A-Z" og det er meget godt for en bil fra 93. Komforten er ikke i top, men heller ikke i bund. Jeg nyder af kører rundt i den, den svæver bare derudad.. Reservedelene koster ikke en halv storebæltsbro, de er faktisk meget rimelige... Men hvis du er en der vil top style din bil og race rundt i byen så er xantia nok ikke det rigtig valg, for der er stort set intet styling og man top styler ikke en xantia :D... Håber du finder den rette bil..

  • #11   17. apr 2010 Netop, Xantia er ikke en racer. Den er bygget som en bil, der leverer komfort på de lange stræk. 1,8-motoren kan sagtens trække bilen, men hurtig det er den ikke!

    Om man så kan lide den hydrauliske undervogn, det er en anden sag. For mit vedkommende gynger det for meget...

    Mht. styling, så giver jeg Kenneth G ret. Den skal ikke styles, jo med alufælge, men heller ikke mere. Find en elegance (eller hvad det højeste udstyrsniveau nu hedder...)

    Min fars har klimaanlæg, tågeforlygter, elruder i alle døre, varme i forsæder (som desværre ikke virker!) og meget andet.


  • #12   15. sep 2010 Jeg har en Xantia og den køre og køre men kun 10 km på 1 liter med 17 " fælge og hydralikken har altid virket uden problemer.. min har kun lige fået skiftet et panel i venstre side siden 93.. opel nissan ford mitsubishi ruster meget mere.. m

Kommentér på:
Ang. køb af Citroën Xantia 1,8

Annonce