{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.982 visninger | Oprettet:

FrederikF
FrederikF
Tilmeldt:
19. feb 2009
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 10

Svindel {{forumTopicSubject}}

Vil blot gøre opmærksom på at der igen er svindlere løs på bilgalleri på handelsfronten. Han kontakter dig på engelsk og vil importere bilen til England. Han vil betale for bilen over Paypal og betaler 10.000 over prisen hvor efter du modtager en falsk bekræftelsesmail fra Paypal om at dine penge vil blive frigivet når du har betalt de 10.000 kr. til hans agent over Western Union. Det har i princippet ikke noget med Paypal at gøre men du får helt sikkert aldrig dine penge at se. Du risikerer tværtimod at punge ud, hvis du ikke er opmærksom.
Han udgiver sig for at hedde John Oxlade.

Go handel derude!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Svindel
  • #1   30. sep 2012 de tager bare dine billeder på bg... og derefter smider de dem på dba.. vores i 40 har været på dba 4 gange efterhånden

  • #3   30. sep 2012 de bruger alle mulige navne, og det ret nemt at gennemskue , de bruger tit historier om at de arbejder til søs , så de kan ikke komme og se bilen , men vil gerne købe uden at se og prøve. De skal bare lige have nogle oplysninger af en , og så køre det.

    Men rigtig fint med lidt fokus omkring det !

    Mvh
    Michael


  • #4   30. sep 2012 Det er heller ikke længe siden de var en BMW 530d Årg.2007 tilsalg her inde, efter at ha' kontaktet sælger ang. Pris og hvorfor den umiddelbart kostede 50.000,- mindre end alle andre på bilbasen. Fik jeg svar på mail, og det var meget tydeligt at google translate var brugt til at oversætte med.

    2 dage senere var brugeren slettet og alle spor efter ham var væk? Så må formode at BG har slettet ham..


  • #5   30. sep 2012 Denne mands historie var at han arbejde i udlandet og havde taget bilen med hjem efter hans ansættelse var ophørt?

  • #6   30. sep 2012 Hvis nu man er smart, så vil penge betalt med Paypal altid stå på din paypal konto, med det samme de bliver sat til betaling. Det er penge Paypal de garanterer for. Så hvis nu man logger ind på sin Paypal konto for at se om pengene rent faktisk står der, så er man altid sikker på de er der.

    Når man modtager en mail om at der er kommet penge ind på ens paypal konto, så starter emailen altid med dit fulde navn, dvs navn og efternavn, og evt. mellemnavne hvis de er ført på din paypal konto.

    Alle spoofmails indeholder ikke dit fulde navn.


Kommentér på:
Svindel

Annonce