{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
685 visninger | Oprettet:

Hjælp til co tal {{forumTopicSubject}}

Hejsa har en clio fra 95 som er kaseret grundet forureningen . Den svinger fra 0,2 til 0,8 i tomgang og fra 0,3 til 1 i forhøjet tomgang . Lambda ligger stabilt omkring 0,9 1 stykker . Den har det med at give et hug når man skifter gear , som om den i et sekund mister tændig . Har kn filter på hvis det betyder noget. Hvad kan det være ? Ps kat er helt ny /:


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til co tal
  • #1   17. maj 2013 Der er ny kat på og lambda værdien var stabil


  • #3   17. maj 2013 Jeg er ikke expert men hvis ikke lambda ligger på 1 så virker katten ikke.
    Det kunne måske skyldes at lambda sensor af en eller anden grund læser forkert.
    Den kan selvfølgelig være i stykker eller være sodet helt til. Hvis du vil rense den skal du nok lige søge på nettet da de vist ikke kan tåle alle rense midler. Jeg går ud fra at du også har en MAF i indsugningen. Den har noget der ligner en varm tråd som bliver kølet ned af luften som bliver suget ind gennem filter. Jo mere luft jo mere ned kølet bliver den og så endre modstanden sig i tråden og på den måde ved styringen hvor meget luft der kommer ind. Det er ikke svært at forestille sig T denne tråd bliver beskidt eller får en lille oliefilm på der påvirker de små endringer i modstanden styringen aflæser. Find ud af hvordan man kan afrense tråden måske med bremse rens.
    4 nye tændrør med den rigtige elektrode afstand kan heller ikke skade.
    Pakninger i udstødningen....
    Lambda sensor.....
    MAF.....
    Tændrør.....


  • #4   17. maj 2013 en utæt manifold kan osse være skyld i det, 9 ud af 10 gang ligger fejlen før lamdasonden, for suger den luft med ind før den, hæver den co tallet, i kraft af, at lamdasonden giver signal om at den får for lidt bensin, da luftindholdet er for stort, det var osse en mulighed, har set det et par gange

Kommentér på:
Hjælp til co tal

Annonce