{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.419 visninger | Oprettet:

EFTERLYSNING dusør gives {{forumTopicSubject}}

Her i weekenden er der blevet stjålet en autotrailer og en weidemann 2070 mini traktor/gummiged (ved ikke helt hvad den kaldes)

Autotrailer er meget nem at kend da det er den eneste der findes i dk da den er hjemmebygget. Alt underdel er malet rød, og køreramperne man bruger til at køre op på traileren på, sidder fast monteret på traileren, og derfor står de lodret op i luften når man kører med traileren.
Reg. Nr. HV 93 31

Weidemann kan bla. Kendes ved at lygterne foran er flyttet op og svejst fast på styrtbøjlen, og noget af front skovle er hjemmelavet. Den er rød.

Traileren er formentlig ikke brugt til at transportere weidemann'en på, men istedet til 3 paller med en del papkasser på som ligeledes er stjålet.
Weidemann vejer 4 tons og trailer har totalvægt på 1600 kg, og last 1050, så den har næppe kun bære den.

Vi formoder at traileren blot er brugt til at køre tingene væk til et sted hvor der har holdt en kassevogn eller lignende de har læsset over i, og traileren kan derfor nemt være efterladt på en rasteplads, p-plads, skov område osv.

Det er stjålet i låsby ( mellem silkeborg og skanderborg/århus

Del gerne denne efterlysning til så mange som muligt.

Dusør gives til den der kan komme med oplysninger der kan skaffe weidemann og /eller trailer tilbage.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  EFTERLYSNING dusør gives
  • #1   30. jun 2013 Nu beskriver du jo ganske godt, men har du et billede er det nemmere for de fleste at huske hvis de ser den igen smiley


  • Casper B
    Casper B Tilmeldt:
    sep 2012

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 37
    #2   30. jun 2013 kikker efter i ry og omegn.
    er træls at folk ikke kan holde fingerne for sig selv


  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #3   30. jun 2013 Crui$er virker som en meget dumsmart kommentar !




  • #4   30. jun 2013 Steffen: er ved at lede efter et billede af den, som nok skal komme på

  • #5   1. jul 2013 Opdatering i sagen: Et vidne har set en bil køre væk med autotraileren med maskinen læsset på. Den blev set køre i retning med Skanderborg. Da traileren har kørt med ca 3500 kg. overlæs, formodes det at enten trailer eller dæk er bukket under for vægten, så de måske ikke er nået så langt eller på forhånd har vidst at de ikke kunne køre så langt med den, og derfor har læsset den af på en eller anden rasteplads eller lignende, måske på motorvejen. Vidnet lagde desværre ikke mærke til hvad for en bil der blev brugt, men lagde mærke til at manden der kørte den, var en ca. 45 årig skaldet mand. Så hold meget gerne øje, og del opdateringen. Der kommer et fotoalbum med billeder af hvordan traileren ser ud, Bemærk de 2 køreramper der står lodret op i luften, samt hvordan den Weidemann ser ud.

    profilbillede
Kommentér på:
EFTERLYSNING dusør gives

Annonce