{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
548 visninger | Oprettet:

hjælp til ford {{forumTopicSubject}}

hej allesammen smiley

jeg har købt en ford escort van fra 89 som jeg vil bruge indtil toyotaen er klar. problemet med den er at baglys, positionslys og instrumenteringslyset er gået. jeg ved godt at i tænker, "det er da bare en sikring, tumpe", men jeg har altså tjekket sikringerne og de fejlede intet. men skiftede dem ud bare for at være 100procent sikker. og har derfor osse skiftet relæer osv... men stadig intet lys : ( forlyset virker upåklageligt og bremselyset fejler heller intet.

er der nogen der kan hjælpe mig??? har en ide om at det bare er en lille ting der bare ligger og "griner" af mig hehe...

på forhånd tak...
// Danie


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp til ford
  • #1   2. jul 2007 ja det er en af de kantede modeller... man kan se den på mit sidste billede i profilen:) okay noget han har prøvet at lave før????

  • #2   2. jul 2007 hey jeg har haft et lignende problem engang. godt nok på en mazda 323. men det viste sig at være listen i bagage rummet der var fucked up så der løb vand ned i bunden af bilen som ledningerne svømmede i. selvfølgelig ikke sikkert det er det der er galt. men det er jo en dum lille ting som kan være nem at overse.. =)

Kommentér på:
hjælp til ford

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce