{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.363 visninger | Oprettet:

Man får hvad man betaler for ! {{forumTopicSubject}}

Vognmand afslørede miljøsvin
(22. januar kl. 07:30) Af Peter Lundblad

Vognmanden fotograferede den udenlandske lastbil med sit kamera i mobiltelefonen (Foto: Kim Ancker)
Vognmand Kim Ancker, Ringsted, fik sig noget af en overraskelse, da han i sidste uge skulle ned på Volvo Titan i Ringsted og se på sin lastbil.

»Over for Volvo holdt der på Netto´s gamle parkeringsplads en gul Volvo med udenlandske nummerplader og en DSV-trailer spændt bagved. Det var to yngre mænd, sandsynligvis ungarere, der var i gang med at skifte brændstoffilter,« fortæller Kim Ancker.

Det er der som udgangspunkt jo ikke noget galt i, men Kim Ancker var rystet, da han opdagede, at de to chauffører havde ført en slange ned i brændstoftanken, hvormed de fyldte det nye filter. Da det var fyldt op, flyttede de slangen, så dieselolien løb direkte ned i kloakken, mens de fandt det andet filter frem og fyldte det.

»Samtidig tømmer de også de gamle filtre direkte ned i kloakken. Det er noget rigtigt miljøsvineri,« siger en vred vognmand.

Kim Ancker begynder derefter at tage billeder med sin mobiltelefon, og nu skynder chaufførerne sig at blive færdige i en fart.

»Jeg siger til dem, at de skal blive holdende, indtil myndighederne kommer, men de gør tegn til, at de intet forstår. Og så kører de,« fortæller Kim Ancker.

Overvejer politianmeldelse

Efterfølgende kontaktede vognmanden miljøsagsbehandler Niels Philip Jensen, Ringsted Kommune. Han bekræfter, at kommunen har modtaget en anmeldelse om forureningen.

Chaufførerne kørte deres vej, selv om de blev bedt om at blive.

»Vi har været ude og undersøge kloakken, og vi mener, at dieselolien ligger i en lomme ned i kloakken, Hvis det begynder at regne, vil olien blive skyllet med ud – til skade for miljøet,« siger Niels Philip Jensen.

Han tilføjer, at hændelsen er meget usædvanlig, idet det er sket med fuldt forsæt. Der sker af og til udslip i Danmark, men næsten altid på grund af et uheld.

»Det er svært at vurdere, hvor meget det vil påvirke miljøet, men hvis det her er noget, der griber om sig, fordi man ikke vil betale, hvad det koster at få skiftet filter på et værksted, ser det ikke godt ud for miljøet,« siger han.

Ringsted Kommune er i øjeblikket ved at overveje, om sagen skal meldes til politiet.

Lastbil Magasinet følger op på sagen.


Billeder er her..

http://www.lastbilgalleriet.dk/e107_files/public/1232617845_2_FT0_volv.jpg

http://www.lastbilgalleriet.dk/e107_files/public/1232617845_2_FT0_volvo.jpg

Man skulle sende regningen til DSV,
For betaler man pebernødder får man ABER !!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Man får hvad man betaler for !
  • #1   22. jan 2009 Tja.. man forstår så udemærket den harme Kim må føle i den givende situation, når man står med billeder, beviser og et gerningssted, og så ingen gider gøre noget, for at fange de pågældende.

    kan godt følge at man giver udtryk for at give DSV regningen.. på den anden side kan de jo ikke stå til regnskab for hvad deres chaufføre laver..

    Det ville svare til, Kim skulle betale for, at DU kørte over for rødt...
    (rolig nu.. jeg sagde ikke du gjorde det, kun en sammenligning..)

    Men endeligt.. Jo nogle skal stå til regnskab for det svineri, enig.!!

    Futte


  • #2   22. jan 2009 Den lastbil har jeg sku set i dag:O

  • #3   22. jan 2009 Det er sku noget svineri. Det gør vi andre heller ik. Det er sku for ringe at komunen overvejer og lægge sag an. Der ska kraft edme bare ligges sag an. Var det en dansker der havde gjordt det skulle hele pladsen graves op og helst 200 m ned i jorden for vognmandéns regning.

  • #4   22. jan 2009 Nej Futte det ved jeg godt smiley det var nu osse bare mere ment som..det er dem der har ringet efter dem..
    Og den der med rødt..det gør jeg kun når ingen kigger smiley (Joke)


  • #5   22. jan 2009 Jeg er helt enig med jer alle sammen, de kunne da idemindste have været kørt over til Volvo hvor de sikkert har en rense plads hvor der er olieudskiler på.. Men en hel anden sag er at den trailer sikkert har været fyldt op med gammel jern og batterier som de har nakket rundt omkring på værksteder i landet. Det ser vi tit.. Og den med at køre over for rød og vognmanden skal betaler er en god idé, men er bare ikke altid nemt og få Reg.nummer og vognmandens navn:)

  • #6   22. jan 2009 fuck nogle idioter.

    synes da det er godt at han så tager billeder.


  • #7   22. jan 2009 jamen det er jo for at dsv miljø kan få noget at lave de har gjort det.:)
    men svineri er det sq


  • #8   22. jan 2009 de fatter jo heller ikk en brik de østeuropæere, fatter ikk nogen gider have dem til at køre, for det er ikk mere end 1 ud af 100 der kan engelsk... fandme sjældent man møder sådan en....

    forstår ikk folk kan få sig til at gøre sådan noget der, det kunne jeg sgu ikk få mig selv til..


  • #9   22. jan 2009 myggen: de må jo være pisse ligeglade:S

  • #10   22. jan 2009 Speditørene er sku nok lige glade. Det er jo ik deres problem. De finder jo bare nogen andre til og køre.

  • #11   22. jan 2009 er de desværre også, de rige er dem der ødelægger vores verden... de fattige lever ud fra de forhold de rige har skabt for dem i den her verden.

  • #12   22. jan 2009 Myggen
    Ja det har du sku ret i. Det er en skam. Men set fra deres side af så er det da nok os træls for dem og ska skifte det der når de ved værkstedet ligger ved siden af. Men når der ikk er penge til det. Så må man jo bruge de midler man har.


  • #13   22. jan 2009 fuck nogle svin !!!!

  • #14   25. jan 2009 Thomas K

    Sagen er ikke at de gjorde hvad de gjorde.. vi er alle enige om, at man gør hvad man kan, for at komme hjem...

    Sagen er... de bare hældt diecel olie i kloaken...
    Selv om man ikke kan engelsk.. kan "det universale fingersprog" nok godt forklarrre, at man søger en dunk.



  • #15   25. jan 2009 thomas K<< Det kan du så havde ret i..

  • #16   25. jan 2009 Thomas. Jeg tvivler på en dansk vognmand sender en chauffør som over hovedet ingen sprog kan til og køre fx spanien fast. Man må lære af sine fejl og for nogen koster den fejl penge. Sådan er det jo. Det er der jo os nogen vognmænd herhjemme der må sande engang i mellem. Så må de jo for fanen snart sætte deres priser op så de kan betale der værksteds regninger. Det kan jo ikk være rigtig det ska gå ud over os andre.

  • #17   26. jan 2009 Her Er Forsættelsen..
    Miljøsyndere meldt til politiet
    På billedet kan man genkende en stor del af nummerpladen, og det er baggrund for Ringsted Kommunes politianmeldelse. (Foto: Kim Ancker)
    Ringsted Kommune har nu meldt de to udenlandske chauffører, der som omtalt i sidste uge hældte dieselolie direkte ud i kloakken på en parkeringsplads i Ringsted, til politiet.

    Det er sket efter, at det er lykkedes kommunen at identificere en væsentlig del af nummerpladen på den udenlandske lastbil, så politiet har noget konkret at gå efter. Nummerpladen blev identificeret efter, at Lastbil Magasinet havde sendt billedet til kommunen.
    ”Vi ville først anmelde sagen, når vi havde mulighed for at aflæse nummerpladen,” siger miljøsagsbehandler Niels Philip Jensen, Ringsted Kommune.

    Vi omtalte sagen i sidste uge, efter vognmand Kim Ancker, Ringsted, havde fotograferet miljøsynderne, mens de var i færd med at tømme dieselolie direkte ned i kloakken i forbindelse med et skift af brændstoffilteret på deres Volvo.

    Niels Philip Jensen har givet udtryk for, at hændelsen var meget usædvanlig, idet det er sket med fuldt forsæt. Der sker af og til udslip i Danmark, men næsten altid på grund af et uheld.

    Chaufføren sparede udgiften

    Anmeldelsen til politiet er sket med baggrund i Miljøbeskyttelseslovens paragraf 27.

    Ifølge loven kan det give fængselsstraf for den der ”forsætligt eller ved grov uagtsomhed overtræder lovens § 27.”
    ”Vi har besluttet at gå til politiet og anmelde sagen, netop fordi udledningen sandsynligvis er foretaget for at opnå en økonomisk fordel. Chaufføren sparede jo udgiften til det autoriserede værksteds miljøhåndtering af olieaffaldet.,” siger Niels Philip Jensen på baggrund af, at chaufførerne købte oliefiltrene på et nærliggende værksted, men selv at valgte at skifte dem udenom alle hensyn til miljøet.



  • #18   26. jan 2009 "Vi ville først anmelde sagen, når vi havde mulighed for at aflæse nummerpladen........"

    Nå ja .... så beder i sku da også selv synderen, om at kører ud af landet, og selv få regningen..


Kommentér på:
Man får hvad man betaler for !

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce