{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.342 visninger | Oprettet:

16 INTERESSANTE INFORMATIONER om kropp {{forumTopicSubject}}

Oversat fra Tyrkisk af mig fra nedenstående link:
http://www.samanyoluhaber.com/haber-146895.html


1. Tungeaftryk: Hvis du vil skjule din identitet skal du helst ikke tage din tunge ud af munden. Ligesom på et fingeraftryk har hvert individ også et og helt specielt tunge aftryk.

2. Fnudder: Det er ikke kun jeres kæledyre der klager over at de taber hår. Mennesker taber ca. 600 tusinde hud partikler på en time . Det betyder at man på arsbasis taber 680 g hud. Hvis man lever 70år har man tabt 48 kg hud i løbet af sit liv.

3. Knogle mængden: Voksne har færre knogler end en baby. Når vi bliver født har vi 350 knogler, men igennem opvæksten smelter knoglerne sammen og når vi er blevet voksen/fuldvokset har vi 206 knogler tilbage.

4. Ny mavesæk: Da mavesækkens ydre side lever i meget kort tid fornyes ens mavesæk hver 3-4 dag. Hvis den ikke blev fornyet ville de syre, der hjælper til at forbrænde det mad man indtager, skade ens mavesæk.

5. Huske lugt: Menneskets næse er ikke ligeså følsom som hundenes, men kan huske op til 50 tusinde forskellige dufte.

6. Lange tarme: Den tynde tarms længe overstiger et fuldvokset menneskets højde 4 gange. Hvis den ikke foldede sig baglæns ville den 5-6meter lange tarm ikke kunne være i maven.

7. Bakterie: Det er en nødvendigheden for huden. På huden af et individ er der ca. 32 millioner bakterier på hvert kvadratcentimeter. Fleste delen af disse bakterier er ikke skadelige.

8. Årsagen til lugt fra kroppen: Årsagen til at armhuler og fødder lugter er sved. Mennesker sveder også fra fødderne. Et par fødder har 500 tusinde svedebleer og kan producerer op til en halv liter sved.

9. Nyse hastighed: Et nys' hastighed kan være op til 161 km/t. På grund af dette bør man ikke holde sig på munden og næsen når man nyser.

10. Blod tungden: Ens blod er ude på lange rejser hver dag. Menneskets krop indeholder ca 96 tusinde 560 km blodårer. Ens hårdtarbejdende hjerte pumper 7 tusinde 571 liter blod i blodårene hver dag.

11. Spytte mængde: I vil formentlig aldrig få lyst til at svømme i jeres eget spyt, men det ville i kunne hvis i samlede det. For et menneske kan producere op til 25 tusinde liter spyt i løbet af et liv. Denne mængde er nok til at fylde to basinner med spyt.

12. Snorke lyde: 60 % af mænd og 40% af kvinder i 60 alderen snorker. I gennemsnit når snorke lyden op på 60 db (decibel), nogle mennesker klarer op til 80 db i snorke lyd. 80 db larm er i samme mængde som på en boremaskine. Det er bevist at lyde over 85 db skader hørelsen på et menneske.

13. Hår farve og mængde: Det kan godt være blondiner er mere sjove eller ikke, men blondinger har tydeligvis meget mere hår. Hårfarven er med til at fastgøre hvor meget hår man har. I forhold til dette ligger blondiner øverst på listen. Mens et menneske har ca 100 tusinde hår, er tallet oppe på 146 tusinde med blondiner. Sort håret mennesker har ca op til 110 tusinde, brunetter 100 tusinde. Rødhårede op til ca 86 tusinde.

14. Negle: Det er naturligt hvis du har brug for at klippe hånd neglene oftere end fødderne. Fordi man bruger hånd neglene mere vokser de også mere. Vores hænders negle vokser ca med 0,5-0,6 mm. Det betyder at, hvis man ikke klippede negle i et år ville de nå op til 2,5-3,0 cm. Fod negle vokser 1/4 langsommere end ens hænder. Den hurtigst voksende negl er på midterfingeren (fuck fingeren)

15. Hoved tungden: Når babyer fødes kan de ikke holde dem selv i hovede. Menneskets hoved svarer til 1/4 dele af den samlede længde på kroppen når det bliver født. Dette falder til 1/8 dele når man er fuldvoksen.

16. Søvn nødvendigheden: Hvis du mener du er helt død efter en dårlig nat har du ramt plet. Hvis du ikke spiser noget i uger dør du ikke, men hvis du er søvnløs i 11dage kan du komme til at sove for altid.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  16 INTERESSANTE INFORMATIONER om kropp
Kommentér på:
16 INTERESSANTE INFORMATIONER om kropp

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce