{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
614 visninger | Oprettet:

SAAB tæt på opkøb {{forumTopicSubject}}

citat: http://www.automotorsport.se/news/20149/saab-köpet-är-snubblande-nära/

Saab køb er snublende tæt

Ifølge flere sammenhængende faktorer er forhandlingerne mellem Spyker Cars og General Motors færdig. Køb af Saab kan således endelig gå igennem efter at regeringen i dag, 14.30, forventes at godkende EIB-lån til den nye ejer af Spyker.
Hvis de sparsomme oplysninger er korrekte, ser det ud som om Spykers køb af Saab Automobile går igennem. General Motors og Spyker er klar med deres kontrakt, og den sidste nødvendige ting er den svenske regerings formelle beslutning om at godkende lån fra Den Europæiske Investeringsbank, EIB. Denne afgørelse kan komme senere på eftermiddagen, når regeringen har et ekstraordinært møde kl 14.30.

Hvis regeringen accepterer EIB-lån til Saab's nye ejer, der er tilsyneladende ingen hindring tilbage til indkøb skal gå igennem. Vi kan så forvente, at sælgeren, General Motors meddelte, at salget er afsluttet (Detroit er seks timer efter de centraleuropæiske tid), og selv Spyker / Saab forventes at bekræfte købet.

GM har bebudet, at den vil holde en pressekonference om "aktiviteter" med formand Ed Whitacre kl 11.30 lokal tid i Detroit, som er 17:30 svensk tid. Pressekonferencen transmitteret live fra GM's hjemmeside, klik her for at linke til det.

I tilfælde af General Motors, er det sikrest ikke at råbe hej, når alle papirer er underskrevet. Tidligere bud fra Spyker - som blev stoppet få timer før kontrakterne blev underskrevet - og efteråret Opel salg (som blev aflyst i sidste øjeblik, efter seks måneders forhandling) viser, at GM's ledelse kan ændre sig hurtigt.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
SAAB tæt på opkøb

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce