{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  fartbøde
  • #1   28. aug 2015 Næ hvorfor skulle de det? Jo flere der køre for stærkt jo flere bøder skal der jo sendes og derfor kan der jo gå længere tid.

  • #2   28. aug 2015 jo større chance for at de kan sender rykker gebyrer

  • #4   28. aug 2015 dethele kommer i eboks = ingen porto

  • #7   28. aug 2015 Hmm min kærestes kom efter en uge eller to.. mærkeligt smiley

  • #8   28. aug 2015 når vi nu lige snakker de nye fotovogne, hvor lang er rækkeviden så på dem??
    altså på hvorlang afstand kan de blitze en??


  • #9   28. aug 2015 #8

    Læste i en artikel at de måler på omkring 70m, og blinker på omkring 30m, men de kan måle på langt længere afstand, for sidste fredag spottede jeg en af de sataner på lang afstand, og var 200m før den nede på grænsen, men blev alligevel blinket til.

    1/6 blev jeg også blinket, men den er endnu ikke kommet til kontoret.


  • Ken P
    Ken P Online Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 7 Følgere: 11 Emner: 4 Svar: 1.519
    #10   28. aug 2015 Det er så ikke gratis for det offentlige at sende det digtalt smiley

  • #11   28. aug 2015 Fakta om politiets nye fotovogne:

    Politiets nye udstyr hedder PoliScan-speed fra tyske Vitronic, det kan tage op til 2 billeder i sekundet og er med nummerpladegenkendelse.
    Man måler hastigheden med 3D-laserstråler, som er monteret med to digitale kameraer med forskellig størrelse linser. Der er også et fremadrettet kamera i fotovognens forrude, som betjenten kan aktivere hvis der kommer en bilist/motorcyklist uden nummerplade foran.
    Foto-strækningen, hvor fotoet bliver taget, er i et område på 20-50 meter bag laseren, selve laseren måler cirka 75 meter ude.
    Til fotoudstyret bruges en rødblitz, som også blev anvendt på de gamle fotovogne. Den nye blitz har en kortere lysperiode men samme styrke som tidligere og affyres også i dagslys.
    Udstyret kan monteres på en 3-fod (tripod), drives af et batteri som placeres ved siden af udstyret, og kan styres fra vognen med ét kabel, op til 15-30 meter væk, som medfører at fotofælden både bliver sværere at spotte, men også for at den kan placeres steder hvor det ikke er muligt at parkere en varevogn. Standardkablet er dog 15 meter langt, men politiet forventes at indkøbe 30 meter kabler også og helt op til 60 meter er teknisk muligt.
    Udstyret kan måle over fire vognbaner og måle i begge færdselsretninger, politiet overvejer også at eksperimentere med at sætte måleudstyret i en trailer eller ligefrem sætte det fast i vejkanten i en periode.
    Foto-overtrædelserne vises straks på skærmen, så operatøren hele tiden kan overvåge billedkvaliteten.
    Alle fotovogne er per februar 2015 af typen VW Transporter, på gule nummerplader og med forhøjet tag (se billede længere oppe). Der findes 2 fotovogne på hvide nummerplader, men disse er ikke beregnet til almindelig brug. Desuden er der ikke længere solfilm i bagruden, da udstyret skal kunne drejes for at fotografere forskellige vinkler.


Kommentér på:
fartbøde

Annonce