{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
981 visninger | Oprettet:

Import fra tyskland {{forumTopicSubject}}

Hej
- Skal til at importer bil fra tyskland, men der kommet nye regler på området, hvor i gamle dage kunne man betale afgiften fra dag til dag, men nu går der ca. 3 uger inden man får svar og kan få plader på..?
Er der nogle der har prøvet dette..?
Og hvor meget ved siden af rammer skats egen hjemme side med hensyn til vurdering..?
Mvh


Kommentarer på:  Import fra tyskland
  • #1   24. sep 2016 Du kan stadig betale afgiften med det samme mere eller mindre, men du skal have fat i nogle af de steder der har licens fra skat til at ordne det for dig..

    Quickimport er et godt bud. smiley

    Skats hjemmeside rammer skævt af og til. Tag fat i andre end dem.


  • #2   24. sep 2016 kan du sige op til 5 ugers vente tid

  • #3   24. sep 2016 ja du kan godt regne med deres side i afgift, men når du kigger efter bil i tyskland har de sikkert lavt kilometer, så regn med 4000 kr i gebyer for de lave kilometer bilen sikkert har i forhold til DK, og hvis det er en sjælen bil så der sikkert mere i afgift ..

  • #4   24. sep 2016 Vær endvidere OB's på at man nogle gange kan finde samme bil i dk, til omtrent samme pris som en tysker med afgift...
    Endvidere så er bilerne i Tyskland ofte km fusket ( op mod 1/3 af visse mærker), så sørg for ordentlig dokumentation.
    Kendt dit marked og din maks pris ifht indkøb inden du går videre....


  • #5   24. sep 2016 Chris, til dels enig.. Men der er nu alligevel bedre chance for at finde en i bedre stand og med mere udstyr end i DK til de penge. At det så går i nul med udgifter til transport osv. er noget andet.

    Og der er snart lige så meget KM-Fusk i DK som i Tyskland hvis vi taler biler der er over 6 år gamle. Bare et hurtigt kig på marked her på siden og et par opslag på nummerplade.net, så finder man hurtigt nogle stykker der enten lyver eller er overbevist om at hvis en motor blot har kørt 150000 KM, så er det lige meget at bilen har rundet de 400000 KM..


  • #6   24. sep 2016 Derudover så passer devisen med at de er i bedre stand ikke altid.. Bilerne er billigere for dem og mange af dem er ikke passede pga de jo ik er så dyre som i dk....
    Generelt er tyskerne ærlige mennesker der til at handle med..
    Men der findes et KÆMPE krejler marked dernede med ofte østeuropæiske handlere der bestemt ikke er til at stole på...
    Sidst men ikke mindst.... Der findes kun er begrænset antal enke fruer syd for München... smiley


  • #7   24. sep 2016 Jo jo, men det handler også om det research man gør sig.. Jeg har oftest handlet privat dernede og har stadig til gode at blive taget i røven.. Har kun en gang været nede for at se på en bil der slet ikke levede op til hverken billeder, tekst eller andet - heldigvis kun lige nord for Hamborg.

    Det handler nok også om at der bare er mange flere biler i landet, men derfor findes der masser af tyskere der passer på deres bil da de ikke vader i penge. Jeg tjekker altid impressum osv. ved en forhandler for at danne mig et billede, og ser også gerne på nettet de andre biler de har til salg samme sted.

    Men når jeg siger bedre stand taler vi ikke nødvendigvis om ridser og buler - men rust og undervogn. smiley


Kommentér på:
Import fra tyskland

Annonce