{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.817 visninger | Oprettet:

SKAT var forkert på den {{forumTopicSubject}}

Så er der (allerede) faldet dom i landsretten om hvor vidt at SKAT måtte tage bilen fra Claus Ødegaard. Lige som resten af Danmark - på nær SKAT altså, så mener landsretten ikke at det er i orden at SKAT benytter krystalkugler til at dømme folk.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-01-18-retten-saetter-skat-paa-plads-claus-skal-have-sin-audi-tilbage


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  SKAT var forkert på den
  • #1   18. jan 2017 Skat var rigtigt på den, og det gælder også for alle andre der flytter adresse til Sverige, for at slippe for at bidrage til det danske samfund som de snylter af.

  • #2   18. jan 2017 argh hva pind:-)

    svarer jo til at du får en fartbøde inden du kører på motorvejen fordi de påtænker du vil kører for stærkt på et tidspunkt:-)


  • #3   18. jan 2017 Her er der jo ingen tvivl om at naren bare vil slippe for at betale, han kan faktisk direkte sammenlignes med de muslimer der kommer for at få penge men ikke vil bidrage til samfundet.

  • #4   18. jan 2017 Ind til vidre. Men SKAT skal nok finde et eller andet lille bitte ubetydeligt uregelmæssighed og starte Forfra med ham. Nå skat ikke få sin vilje så gå de fuld mafia på den og smadre mandens knæskallen med sagsanlæg og indraglerser

  • #5   18. jan 2017 Der var næsten gået minority report i den...

  • #6   18. jan 2017 Det er jo sådan reglerne er og manden bruger jo bare de regler. Om det er moralsk eller ikke har jo intet med det lovmæssige at gøre.

    Fedt at se at SKAT trods alt ikke bestemmer alt. De skulle tage at få snuden tilbage i alle de "rigtige" sager og måske få lukket nogle huller omkring momsrefusion i stedet for at rende rundt og gøre livet surt for almindelige danskere...


  • #7   18. jan 2017 Inden SKAT kommer efter nogen skulle de få styr på deres egne ting...

  • RSP 36
    RSP 36 Tilmeldt:
    feb 2016

    Følgere: 7 Emner: 12 Svar: 1.711
    #8   18. jan 2017 Ja vi maa haabe at de kommer til at betale ham et godt beloeb for den tid de ulovligt har vaeret i besiddelse af hans bil.
    Er godt nok flov over at vaere dansker nogen gange...


  • #10   18. jan 2017 Pind: Det er da det mest håbløse jeg længe har hørt. Manden har et firma i Danmark der betaler skat i danmark og skaber arbejdspladser i Danmark der også betaler skat i Danmark, der bidrager til vores velfærdssystem. Hvordan er det lige at snylte? Ja, han betaler sin egen skat i Sverige fordi at han er bosat der, men derfor skaber han da væsenlig mere nytte og økonomi end du sandsynligvis selv gør. Han har desuden bevist at han han på ingen måde har overskredet den tid han må ophold sig i Danmark. Det vil sige at han, efter alle regler er bosat i Sverige og dermed også er bruger af deres system (sundhedsvæsen etc.)

  • #11   18. jan 2017 Hvorfor bor man i et andet land når man kun bruger det til at sove i?

  • #12   18. jan 2017 pind slap nu af, han har nu kun det svenske system at læne sig op af, så snylter er han vel egentlig ikke smiley eller har du ondt i røven over hans muligheder frem for dine

  • #13   18. jan 2017 De må jo bare vente til han rent faktisk har gjort noget med at dømme ham.

    Ligesom man ikke kan smide en Rocker i spjældet bare fordi han ligner en der kunne finde på at slå en anden ned


  • #14   18. jan 2017 Pind: Det er jo det der er hele sagens kerne - han bruger netop ikke bare sin bopæl i sverige til at sove i. Han opholder sig mere i Sverige end han gør i Danmark.

  • #15   18. jan 2017 pind: Tror du skal have en spand creme til dine misundelse bylder i røven

  • #16   18. jan 2017 Man betaler skat i det land man arbejder, så hvis der er nogen han snylter på, så må det da være svenskerne.

  • #17   18. jan 2017 Pind, det var da det mest stupide jeg længe har hørt. Han udnytter da intet hvis han bor i Sverige og betaler sin skat der. Derudover betaler han også skat i Danmark, så jeg kan ikke se hvor du vil hen med det. Han betaler sikkert mere skat end du selv gør.

    Godt at menneskerettighederne og vores retsprincip følges nu. Dommeren der har dømt i byretten skulle afskediges med det samme - han har dømt en uskyldig. De ansatte i SKAT der har fået sagen til at rulle skulle afskediges og den danske stat skal naturligvis dække hans leasingbil og betale erstatning.


  • #18   18. jan 2017 Jeg er faktisk lidt overrasket over hvor tavse LA har været i den her sag.

  • #19   18. jan 2017 En sejr over Skat er en sejr for mennesket i sig selv som helhed.

    Aldrig nogensinde havde jeg troet at vi i Danmark kunne udforme en "Påtænknings-lov / Formodningsregel" der kan tage et menneskes ejendom fra dem inden de er bevist skyldige i noget som helst. Nu kan vi istedet takket den mand som bor i nærheden af bilejerens kæreste, for at det offentlige lige kunne bruge ressourcer på det her lort.

    Jeg havde kørt en sag lige tilbage i hovedet på skat for at opnå erstatning. De har reelt set stjålet noget uberettiget fra en mand. Men det er jo som vi kender dem bedst. Der kan sagtens fosse milliarder ud af kassen til udlandet uden de opdager en dyt, men når der skal indkræves småbeløb, så sætter de gerne 5-7 mand på sagen til at klare ærterne.


  • #20   18. jan 2017 @Pind lyder som en "standard" Enhedsliste-vælger smiley

  • #21   18. jan 2017 Syntes mere han lyder som en ægte SF´er..

  • RSP 36
    RSP 36 Tilmeldt:
    feb 2016

    Følgere: 7 Emner: 12 Svar: 1.711
    #22   18. jan 2017 Pind,har du bare konstant ondt bagi ?
    Kan godt vaere at du har ret i at han bor i Sverige for at undgaa diverse skatter eller afgifter.
    Men kan du ikke lige forklare os andre knap saa intelligente individer hvad det har med denne sag at goere ?
    Jantelov ?


  • #23   18. jan 2017 Det er sgu heller ikke nemt for ham når de samtidig nægter ham at indregistrere bilen på danske nummerplader fordi han bor i Sverige, uanset hvad han gør, er det jo forkert ifølge Skat smiley

  • #24   18. jan 2017 Tror ikke pind stemmer på Enhedslistens eller SF, han var hurtig til at muslimer kortet smiley

  • #25   18. jan 2017 Pind vælger at være sur på manden, i stedet for reglerne. Klassisk biografi af en mand der selv ikke har så meget..

  • RSP 36
    RSP 36 Tilmeldt:
    feb 2016

    Følgere: 7 Emner: 12 Svar: 1.711
    #26   18. jan 2017 Ja man maa jo undre sig over hvorfor han konstant er negativ,maaske livet ikke har bragt ham hvad det skulle ?

  • #27   18. jan 2017 Livet bringer ikke noget af sig selv.. Kun i den socialistiske verden hvor man er vant til at andre disker op med maden på bordet og tøjet på kroppen imens man flader den ud på sofaen til Zulu´s bedste serier i morgentimerne(Som for den type er fra 10 om morgenen til 16 om eftermiddagen)

  • #28   18. jan 2017 100% sejer er det jo så ikke endnu, skat skal tage stilling til om de mener han skal betale afgift af bilen, det vil de tage stilling til sener i år.
    Selv om det nok er indlysende for os almindelige borger så skulle det da ikke undre mig at skat er af en anden opfattelse..


  • #29   18. jan 2017 Dårlige fiskere er de. Deres lille net kan stadig ikke fange store fisk smiley smiley

  • #30   18. jan 2017 "100% sejer er det jo så ikke endnu, skat skal tage stilling til om de mener han skal betale afgift af bilen, det vil de tage stilling til sener i år.
    Selv om det nok er indlysende for os almindelige borger så skulle det da ikke undre mig at skat er af en anden opfattelse.."

    Det er en sejr.. Og det bliver det ved med at være - han taber den ikke. Såvidt jeg har kunne læse mig til har manden virkelig gjort alt for at overholde de regler der er på området, og han har dokumentation i form af billetter, kvitteringer osv.

    Den eneste måde han kan dømmes på er hvis Skat mener at påtænke at han ikke selv har købt/brugt de beviser der er. Det kunne ligne dem. Men de vinder ikke..


  • #31   18. jan 2017 Skat kommer ikke til at vinde nogen sag fremover. Landsretten har sagt der ikke var nok beviser for at tage hans bil. Hvorfor skulle der så være nok beviser for at køre en skattesag mod ham.

  • #32   18. jan 2017 Philip: Mjaah.. Det jo så ikke helt rigtigt.. Sagen er vundet udfra at Skat har taget noget på forhånd de ikke måtte. Du skal jo stadig være uskyldig indtil de har bevist andet. -Den tid er sikkert forbi snart også.

    Så de kan sagtens køre en sag - og de kan i mange tilfælde vinde den hvis de har beviserne på deres side. Det har de nok ikke i denne sag, men til gengæld i mange andre som de jo har vundet hvor folk må til lommerne.


  • #33   18. jan 2017 Thomas, hvordan skal de kunne vinde en fremtidig sag når personen ikke har brudt loven? Så er der ingen beviser i sagen.

    Nu har Landsretten truffet en afgørelse til mandens fordel - det må vel nærmest danne præcedens for en eventuel kommende sag.


  • #35   18. jan 2017 Du ved jo ikke om han har brudt loven - det er noget vi antager. Retten siger jo som udganspunkt bare at det var forkert at tage en bil i en sag der ikke er faldet dom i. Så det eneste det betyder at for fremtiden at Skat ikke kan tage bilerne i sådanne sager før de har vundet en sag.

    Så de kan stadig vinde sager som disse - og de sætter gerne agenter på at følge sådanne mennesker.


  • #36   18. jan 2017 Thomas, jeg ved at han ikke har brudt loven. Det er ikke muligt at opholde sig mere end 180 dage i Danmark i 2017, når vi kun er 18 dage inde i det nye år, derfor er det ikke noget vi antager. SKAT antager derimod at han vil bryde loven i 2017.

    "Begrundelsen for beslaglæggelsen var nemlig, at Skat vurderede, at han i løbet af 2017 vil tilbringe mere tid end tilladt i Danmark. Med andre ord blev han altså straffet for noget, Skat mener, at han vil gøre, men som han ikke har gjort endnu."


  • #37   18. jan 2017 Nåårh.. Du mener med at påtænke.. Sorry - my bad. Jeg troede du snakkede de her sager generelt hvor man tager folk i biler på udenlandske plader.. smiley

    Så er vi enige..


  • #38   18. jan 2017 Så giver det mening - kunne slet ikke forstå hvorfor du skrev som du gjorde smiley

  • #39   18. jan 2017 Manden der ejer Grindsted billard, bor i tyskland og pendler stort set frem og tilbage hver dag.. Så hvis du har et ordenligt lokkum af en flyder øse med V8 motor du har råd til.. Så er det tydeligvis ikke et problem at pendle de kilometer.

  • #40   18. jan 2017 Øh okay

  • w123
    w123 Tilmeldt:
    maj 2008

    Følger: 5 Emner: 22 Svar: 294
    #41   18. jan 2017 Godt at se at retssystemet fungerer, det her var da det vildeste med et kafkask tankepoliti der ved hvad en person vil gøre forkert før det er sket!

  • #42   20. jan 2017 Både ham og alle i andre landsforrædere herinde skulle bare kyles ud af mit land, i kan jo flytte til Sverige hvis de vil have jer.
    Ægte danskere i Danmark kører i dansk indregistrerede biler og har ikke de problemer.


  • #43   20. jan 2017 Pind, hold nu kæft.

  • #44   20. jan 2017 Du er en taber der bare prøver at få tumbs fra den håndfuld andre tabere der sidder herinde smiley
    Kæft en nar du er, og så er du så mentalt svag at du ikke tør have din egen mening, igen ligesom visse andre på BG smiley


  • #45   20. jan 2017 Pind, hvad fanden er der galt med dig?

    Min mening er at hvis man overholder reglerne, hvilket personen i denne sag gør, så er alt ok. Han bidrager sikkert mere til det danske samfund end du gør. Og lad os antage han bare betaler min. det samme som dig, så udbytter han det ikke ligesom dig smiley


  • #46   20. jan 2017 Så du mener at reglerne bare er 100% iorden det kan simpelthen ikke blive bedre, så synes du også at det er i orden at vores penge flyver ud af landet for at støtte terrorister i Syrien og folk med kønssygdomme i Afrika mv.

  • #47   20. jan 2017 Pind, det har nok ikke så meget at gøre med at en mand der bosætter sig i Sverige kører på de danske veje. Jeg synes reglerne er let fine som de er nu og kan ikke se hvorfor de skulle ændres smiley

  • #48   20. jan 2017 Det er da nøjagtigt det samme, så længe der er huller i kassen så vil grådige personer finde og udnytte dem.


  • #49   20. jan 2017 Jeg bliver så glad når Pind skriver et indlæg, for jeg kan simpelthen ikke lade være med at kigge på billeder af hans Peugoet 405 med T-hansen spoiler og samtidig tænke på at han virkelig snart er 40 år smiley

  • #50   20. jan 2017 Hvad udnytter han præcist?

  • #51   20. jan 2017 Han udnytter at han bare kan flytte sin adresse over en bro og få indregistreret biler der og så ellers bare komme tilbage og grine af os der betaler for det.

  • #52   20. jan 2017 Mirza, pind har bare ondt i ryvetten over at personen kører i en fin TT. Han ser ikke på det på dén måde at det er super fedt for andre at de har en fed bil. Nej, så snart man har noget pænere end Ford'en så er folk svin og tabere.

  • #53   20. jan 2017 Pind, det du betaler til er SKAT der lader milliarder løbe ud af landet og blive brugt på flygtninge som får i hoved og røv. Det et sku ikke til folk der overholder reglerne. Og så går dine penge også på at politiet uddeler gratis cykellygter til børn hvis forældre ikke har noget der kan kaldes hjerne så man havde købt dem til sine børn selv.

  • #54   20. jan 2017 Nu har jeg så noget der til hver en tid vil tørre røv i sådan en pige-audi, jeg synes det er sjovt at selvom han indregistrere bil i Sverige så har han stadig kun råd til en lille bøsse-audi.

  • #55   20. jan 2017 Utroligt du ikke kan være glad på andres vegne. Og flot at du kan kalde det en "pige-Audi". Åh nej... har du været til for mange forældremøder og blevet smittet af hvordan børnene taler i indskolingen?

  • #56   20. jan 2017 Jeg er skam glad på hans vegne, men han skal ikke hyle når han får problemer.

  • #57   20. jan 2017 Jo det skal han lige netop, for han er blevet "dømt" af Skat trods han er uskyldig. Man er uskyldig til det modsatte er bevist. Vi kan ikke dømme ud fra indicier. Hvis han bryder reglerne i løbet af 2017, så er det jo en anden sag. Men så længe han overholder reglerne er den god nok.

  • #58   20. jan 2017 pind vil nyde uden yde, bare fordi han ikke har råd og hjerne til at regne den ud, så må andre ikke, selvom de har arbejdet hårdt for det.
    livet er generelt uretfærdig over for dem der kun vil have i sækken uden at yde ( denne er til dig pind )


  • #59   20. jan 2017 Jeg har ydet mere end du nogensinde kommer til lille ven, den var til dig Sune.

  • Sebastian G
    Sebastian G Tilmeldt:
    apr 2008

    Følger: 1 Emner: 17 Svar: 73
    #60   20. jan 2017 smiley smiley

  • #61   20. jan 2017 og det kan du se i din krystal kugle, måske det er dig der arbejder i skat på denne sag smiley

  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #62   20. jan 2017 Ja Pind du er jo mangemilliardær og ejer de største og hurtigste luksusslæder ikk. smiley
    Har det lidt som Mirza. Elsker hver gang du kommentere et emne herinde, når din hæmoride klør (hvilket må være altid) for så der altid noget at grine lidt af.


  • #63   20. jan 2017 Pind, du er jo helt ude i hampen.

    Vores samfund er jo afhængig af udlandet for at skabe arbejdspladser i Danmark. Hundrede tusindevis af jobs bliver skabt af at udenlandske ejere, investorer, firmaer og private opretter jobs i Danmark netop på den her måde. McDonald's, Microsoft, IKEA, Samsung, Google, Nike, Burger King, Facebook... listen er på flere tusinde. Det meste af det bruger du nok endda selv i din hverdag.

    Der er ikke ret mange af de firmaer der betaler ret meget i skat - langt de fleste af dem udnytter nemlig en fidus hvor det fremstår som om at de har underskud = 0% skat. Til gengæld skaber de mange, rigtig mange, jobs i Danmark, som gør at ledigheden er lav og skatten fra personlig indkomst er høj - hvilket igen betyder at vores velfærdssamfund (i det store hele) stadig hænger sammen. Selvom det selvfølgelig er at udnytte systemet, så ville det være at skyde sig selv i foden at lukke det hul i vores system - hvor grotesk det end lyder.

    Claus i artiklen har ikke gjort andet end at følge reglerne. Uanset om man er enig eller ej, så tangerer det som SKAT gjorde justitsmord og er dybt forkasteligt både i forhold til vores grundlov (man er uskyldig indtil andet er bevist) og fordi at store multinationale firmaer udnytter langt langt grovere regler for at undgå så meget skat som muligt.


  • #64   20. jan 2017 Pind
    Jeg har kigget ind i krystal kuglen, og set at du på et tidspunkt vil køre for stærkt en håndfuld gange i år, så det svare til 4 klip og en samlet bøde på 9500,- plus nogle håndøre til offerfonden. så hvis du fremsender dit kørekort og pengene i en konvolut til mig, så sørger jeg for papir arbejdet.
    Jeg kunne også se du kommer til at snyde i skat, det koster 5 år i skyggen, du kan bare henvende dig i porten på vestre fængsel.


  • #65   20. jan 2017 #62 det er mig der har givet ham den hæmoride hvis du forstår sådan en lille en smiley og det pisser (søren) pind totalt af.

    Det er iøvrigt sjovt at Søren (pind) kalder sig pind og så har et anus som profilbillede, eller er det kun mig der syntes der er noget sært i den sammenhæng ? smiley





  • #66   25. jan 2017 RUH
    Men jeg har kun 1 bruger herinde, i modsætning til dig.


  • #67   25. jan 2017 Pind hvor er dit bevis for den påstand ?

    psst det ligner stadig et anus..


  • #68   25. jan 2017 Det ligger i et emne herinde hvor du også sviner mig til men pludselig buster du dig selv ved at svare fra en anden profil smiley
    Så er man satme en social taber smiley

    Tag du nu bare din medicin og smut ud herfra.


  • #69   25. jan 2017 Pind så det er helt utænkeligt at med den opførsel du ligger for dagen er andre herinde der også har set sig gale på dig ? Så alle der sviner dig til er per automatik mig ?? Kæft så må jeg have mange profiler herinde smiley

    Ville faktisk ønske min verden var så lyserød. Hate the haters smiley

    Lets face it, jeg er jo ikke den eneste herinde du har kaldt bøsserøv til trods for du har et stort anus som logo og kalder dig for "pind".. Hvordan går det i øvrigt med den hæmoride jeg gav dig smiley


  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #70   25. jan 2017 Jeg er forresten også R U H

  • #71   26. jan 2017 RUH
    Du svarede direkte fra en anden profil, måske skulle jeg finde emnet igen bare for at pille dig ned taber.

    Casper => Du er i hvertfald snotdum smiley


  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #72   26. jan 2017 Pind. Det betyder ikke så meget når det kommer fra dig alligevel.





  • #73   26. jan 2017 Pindemad, det syntes jeg da du skal jeg vil da gerne skrive lidt sammen med min dobbeltgænger for det er da helt utænkeligt at du har pisset andre af herinde smiley

  • #75   26. jan 2017 Christian det er et hemmelig tegn på at han er trækkerdreng smiley Ligesom dem der sidder på café´erne og stabler sukkerknalder hvis du har hørt om det smiley

  • #77   28. jan 2017 Christian
    Det er det nærmeste jeg kommer på at oprette noget herinde igen, her er alt for mange misundelige tabere som RUH, som bare prøver at trække mig ned på deres niveau smiley


  • Casper K
    Casper K Tilmeldt:
    mar 2007

    Følgere: 43 Biler: 8 Svar: 5.727
    #78   28. jan 2017 Haha Pind. Du mener altså folk trækker dig ned. Den klare du sgu helt fint uden hjælp fra RUH eller nogen andre.
    Har aldrig set nogen skrive så mange negative indlæg og svine så mange folk til. Du opføre dig jo som en møgforkælet 8 årig serbiske lige måtte få den brandbil du ville have i butikken, så nu vælger du i stedet at skrige som en.


Kommentér på:
SKAT var forkert på den

Annonce