{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.372 visninger | Oprettet:

Daniel C /DCER
Daniel C /DCER
Tilmeldt:
10. okt 2014
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 14

Bøde {{forumTopicSubject}}

Hey, fik en bøde i lørdags på striben, bøden er på 1000kr for at kører uden lys (tændte lyset lige da han sagde det havde glemt at dreje den er tak mere), politiet vinkede mig ind til siden de var i civil vogn det var om aften. Mit spørgsmål er om hvor lang tid vil der gå før man får den? Fik ingen seddel med og han sagde hellere ikke hvad bøden var på, spurte ham så om hvad bøde var på og det lød på 1000kr. Og får man ikke altid en seddel med?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bøde
  • #1   26. apr 2017 Jeg fik ikke noget i hånden da jeg sidst fik en bøde. Men den dumpende ind i eboks et par uger senere

  • #2   26. apr 2017 Jeg mener at man skal have en seddel på det er ikke sikker

  • Bjerggaards
    Bjerggaards Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    apr 2006

    Følger: 22 Følgere: 60 Biler: 7 Emner: 1 Svar: 13.589
    #3   26. apr 2017 Der er intet krav om at man skal have en tilkendegivelse. Men bøden kommer nok i din e-boks indenfor 3uger

  • #4   26. apr 2017 Okay tak for svar

  • #5   26. apr 2017 Tilkendegivelse er kun så han slipper for at skulle skrive rapport når han kommer hjem. Får du ikke en så skal han hjem og skrive og sende det til bøde kontoret sp de kan udstede en bøde til dig.

  • #6   26. apr 2017 Kun 1000 kr uden lys?

  • #7   26. apr 2017 I_ipek ja lyset virke fint havde glemt at tænde det

  • #8   26. apr 2017 Men der er mange der glemmer det derfor smiley

  • #9   27. apr 2017 Man plejer da altid at få en kopi af bøden i hånden? smiley

  • #10   27. apr 2017 Nej. Den du "plejer at få" er netop den så han slipper for at skulle skrive en rapport når han kommer hjem. Man skal ikke have en tilkendegivelse. Får man den ikke skal han hjem og skrive at han har stoppet dig. Tit får man den ikke hvis de står midt en en bøde udskrivelse og de så bliver kaldt ud til andet. Så skal han hjem og lave den rapport. Så man skal ikke have den, det er bare nemmere for dem da de kun skal skrive navn nr plade og hvad du har overtrådt på den seddel.

  • #11   27. apr 2017 2.5. Bødetilkendegivelser på stedet i færdselssager
    2.5.1. Indledning
    Ved Justitsministeriets cirkulæreskrivelse af 16. december 1996 blev der udsendt en vejledning med retningslinjer om bødetilkendegivelser på stedet.
    Af vejledningen fremgår bl.a., at bødetilkendegivelser ikke kan anvendes, hvis der skal fastsættes en fælles bødestraf for flere samtidigt begåede overtrædelser.
    Som det fremgår ovenfor under pkt. 2.3., blev der ved lov nr. 475 af 31. maj 2000 i færdselslovens § 118 a, stk. 3, indført en ordning, hvorefter der bl.a. ved flere overtrædelser af færdselsloven som ud-gangspunkt skal udmåles den normale takstmæssige bødestraf for hver overtrædelse (absolut kumula-tion). Ifølge bemærkningerne til lovforslaget er det blandt andet hensynet til muligheden for at an-vende bødetilkendegivelser på stedet, der taler for indførelse af en ordning om absolut kumulation.
    På denne baggrund, og da det er hensigtsmæssigt at de væsentligste retningslinjer for behandlingen af færdselssager er samlet ét sted, fastsættes der efter aftale med Justitsministeriet nedenfor retningslinjer for anvendelse af bødetilkendegivelser på stedet i færdselssager.
    2.5.2. Beskrivelse af ordningen
    Ordningen indebærer, at politiet på gerningsstedet udfylder og udleverer en fortrykt bødetilkendegi-velse (formular P 665) og en bødetaksttabel (formular P 669) til den sigtede. I bødetaksttabellen skal den sigtede kunne se bødetaksten for den overtrædelse, pågældende sigtes for.
    Tilkendegivelsen fungerer som en underretning til den sigtede om sigtelsen og sagens forventede af-gørelse. Tilkendegivelsen efterfølges af et brev til den sigtede med opfordring til at betale bøden på et vedhæftet giroindbetalingskort. Politiet er i disse tilfælde fritaget for rapportskrivning, og tilkendegi-velsessagerne skal ikke behandles i politikredsens sekretariat.
    Betales bøden ikke, fremsendes sagen til indenretlig behandling efter de almindelige regler.



    Så får du den ikke så skal han skrive en rapport på sagen.


Kommentér på:
Bøde

Annonce