{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.092 visninger | Oprettet:

Afsoning i fængsel for folk fra østeuropa {{forumTopicSubject}}

Når der kommer nogen hertil og begår kriminalitet fra østeuropa.Skal de så have samme afsoningsforhold som danskere der indsat i fængsler.
Hvor de kan sende flere penge hjem til østeuropa end en alm mand kan tjene hjemme i Rumænien ved et almindeligt job.
jeg mener hvis en kriminel tænker på at tage til DK og stjæle.Så er risikoen at han groft sagt får et bedre liv i fængslet end han ellers har i Rumænien.Og kan sende penge hjem til familien.

http://www.bt.dk/politik/politikere-slut-med-at-forgylde-udlaendinge-i-de-danske-faengsler


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Afsoning i fængsel for folk fra østeuropa
  • #1   17. sep 2014 De skulle sendes ud af landet og få forbud mod at opholde sig i Danmark fremover

  • Kompressor Knud
    Kompressor Knud Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    aug 2003

    Følger: 4 Følgere: 65 Biler: 1 Emner: 216 Svar: 5.866
    #2   17. sep 2014 de skulle afsone i hjemlandet

  • #3   17. sep 2014 Nu tjener de ikke mange kr under et fængselsophold, så det er ikke mange de kan sende hjem.

  • #4   17. sep 2014 Bagermesteren
    Jeg kender ikke regnestykket, men det var nu det, der fremgik, da det var meget oppe i medierne for et par måneder siden. Det forekom ret grotesk.

    Jeg kan ikke lige få øje på en smart løsning, der får alt til at gå op i en højere enhed. Vi har jo også alle EU-reglerne, regler mod diskrimination osv. at tage hensyn til.


  • #5   17. sep 2014 Bagermesteren: der var en eller anden gut fra østen med i station 2, han sagde at han tjente flere penge om ugen ved at afsone, end hans mor der knoklede i et lorte job i hjemlandet kom i nærheden af ;)) udover det så grinte han en del over ordet "fængsel" det var et dejligt sted, gratis træning, billard, god mad 3xom dagen osv. Han sagde ydermere at alle han mødte i sit hjemland anbefalede han at tage til dk og lave kriminalitet, hvis man blev fanget, var det alligevel ikke en dårlig ting :/: så jo :DD

  • #6   17. sep 2014 ca 10 kr i timen plus tillæg for de i fængsel.
    Har læst at næsten alle indsatte sender penge hjem.



  • #7   17. sep 2014 Vi kan sagtens komme udenom reglerne:

    "Goddag hjemland - nu skal du høre, vi har en gut her som har stukket en gammel dame ned. Jaaaa - det er noget lort, det ved vi godt. Nu skal du høre. Han har fået en straf på fire år. Ja - det er billigt sluppent, men det er altså det strængeste vi kan gøre ved ham. Nu skal I høre - hvad tager I for fire år i fængsel hos Jer? Hvad siger du? En brøkdel af hvad et fængselsophold koster i DK? Suuuuuuuper - jamen - vi vil da gerne betale en billet til ham, hvis I bare henter ham i lufthavnen. Ja, vi skal nok overføre pengene med det samme plus 10% for Jeres ulejlighed..."

    Det er, så vidt jeg ser det, kun ret og rimeligt.. Om vi så skulle sende 100% af hvad et fængselsophold i DK koster i bod til hjemlandet, er det STADIG en god ide for det danske samfund.. PLUS det ville have en forebyggende effekt.. Der er jo nok en grund til, at de tager herop.. det er næppe fordi det er lettere at begå indbrud.. det er jo netop fordi risikoen ved at komme i fængsel ikke er så stor.. og hvis de endelig kommer i fængsel - ja - så er det et rent hotelophold sammenlignet med hjemlandet...


  • #8   17. sep 2014 OG - hvis ikke det er en mulighed - så burde det da være netop sådan noget man fra politisk side skulle arbejde hen imod nede i EU

  • #9   17. sep 2014 Det har jeg os tænkt på at hvis hjemlandet fik lidt penge for at tage imod den dømte.Mon ikke motivationen var lidt større for at sende en dømt i fængsel i Rumænien.
    Der er os plads mangel i danske fængsler.Så det ville være en god ide for at spare penge.


  • #10   17. sep 2014 Har også altid tænkt over at de har det for nemt her i landet. De burde behandles som dem man ser i <b>Fanget i udlandet</b> som kommer hver dag klokken 00:00, hvor folk bliver smidt i fængsler hvor der bliver begået mange drab hvert år, ikke ende i et dansk fængsel, hvor de kan få god mad 3 gange dagligt, trænings, lov til og gå trygt og sikkert rundt, træne og have det godt. De skal have en klam celle, et toilet og en håndvask som man ser i filmene. Alt for dyrt og have de hundehoveder i de danske (og overfyldte) fængsler.

  • #11   17. sep 2014 #1
    giver du nogen indrejse forbud/sendt ud af landet, så går der ikke længe så er de tilbage igen...hurra for åbne grænser siger jeg bare smiley


  • TruckerBenny A
    VIP
    TruckerBenny A Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    feb 2004

    Følger: 101 Følgere: 93 Biler: 3 Emner: 402 Svar: 5.771
    #12   17. sep 2014 De skulle have en enkelt billet med ledsagelse direkte til fængselet

  • #13   17. sep 2014 #9
    selvom din ide er god og giver mening, så ville det ikke kunne lade sig gøre...de kan jo ikke smide ham i fængsel i sit hjemland når han ikke lavet noget kriminelt der.


  • #14   17. sep 2014 Vil man ind, så kommer man ind - lukkede eller åbne grænser... At der sidder to toldere ved Padborg 24/7/365 hjælper sq ikke ude på Lars Tyndskids Mark, hvor der er en lille markvej, der går over. Eller bare gå via Sverige - åben hus over Øresund.

    Faktum er, at uanset om grænserne er lukkede eller ej, så kommer vi aldrig op på siden af Nordkorea som tilsyneladende har forstået at holde landet 100% lukket..

    Et er alt det pigtråd vi skal købe til land-grænsen ved Tyskland.. Et helt andet er alle de vand-miner og hajer vi skal have til at gå langs kysterne...

    Vil man ind i så kommer man også ind - åbne eller lukkede grænser til trods.


  • #15   17. sep 2014 R.M hver gang de så bliver taget i Danmark skal straffen jo sættes op. Så stopper det jo nok, når manden skal afsone flere år hver gang han bliver taget i Danmark.

  • #16   17. sep 2014 Altså det er nu ret smart de østeuropæer, hvem ville ikke tjene penge på at lave ingenting? Det er det danske system der er dum nok til at give dem det.

  • #17   17. sep 2014 Vil man ind kommer man ind.
    Men faktum er at der er kommet langt flere kriminelle hertil siden man indførte Schengen.Gør man en meget lille indsats ved grænsen sydpå til Tyskland.Kommer der os flere uønskede hertil.Nogen os for at finde job.Men havner som kriminel.


  • #18   17. sep 2014 så engang for nogle år siden en dokumentar om at russiske polske osv kriminelle er bedøvende ligeglade med vores retssystem, de har kun respekt for fængsler i deres eget hjemland.
    de kaldte vores fængsler luksus og det er de jo også når man hører om fængsler i udlandet.


  • #19   17. sep 2014 Langt de fleste lande har en aftale om at dømte for så vidt muligt skal afsone i deres respektive hjemlande. Men adskillige lande i fortrinsvis ØstEuropa gør det konsekvent rigtig svært for os at sende deres egne borgere ned/over til dem.
    Så alle mulige gode forslag i den retning nytter altså ikke ret meget.

    Personligt tænker jeg bare, at alle ikke-danske statsborgere skulle afsone i et åbent fængsel på ØstGrønland. Det vil blive rigtig billigt, fx behøver man ikke hegn og perimeterbevogtning i millionklassen.

    Og ang den der historie om god mad 3 gange om dagen:
    I danske fængsler skal de indsatte for det første selv købe og betale deres mad. Derfor får de indsatte en lille smule penge til at leve for.
    Dernæst skal de indsatte sørme også selv tilberede deres mad - ligesom alle vi andre.
    Dette foregår naturligvis i fælleskøkken, som de indsatte også selv skal passe og rengøre.

    Muligt at forholdene i danske fængsler er luksus i forhold til fængsler i andre lande - men det tåler ingen sammenligning i forhold til et frit og virksomt liv ude i det danske samfund!


  • #20   17. sep 2014 627: ham i station2 sendte alligevel ca 3000 kr hjem om måneden, og det var som sagt mere end hans mor tjente på at knokle hjemme ;))

  • #21   17. sep 2014 Shaka
    det er jo sket ændringer siden Alcatraz æraen, hvor det lovligt og slå fangerne og der var stor frygt for og komme i fængsel..selvfølgelig skal menneske rettigheder overholdes men der så i nogle tilfælde jeg personligt synes de skulle kigge den anden vej.


  • #22   17. sep 2014 De ser det jo som et hotelophold, de laver nærmest bevidst kriminalitet for at komme i fængsel smiley

  • #23   17. sep 2014 ved ikke lige om de gør det med vilje smiley men de skulle da tage og lave kriminalloven om og få højere fængsel straffer...kunne aldrig finde på det selv, men hvis man slog en ihjel i DK så er det jo barnemad den straf man står til i forhold til livstid i nogle andre lande.

  • #24   18. sep 2014 Det er sandt, at der kommer væsentligt flere ind i dag end der gjorde før.. MEN - om det er åbningen af de danske grænser i 2001 eller udvidelsen af EU i 2003/4 der er skyld i det, er der sjovt nok ingen der rigtig vi ud med... Personligt tror jeg det sidste...

  • Søren 1
    Søren 1 Tilmeldt:
    apr 2007

    Følger: 2 Følgere: 2 Svar: 731
    #25   18. sep 2014 det jo nemt nok løst... fængselsophold skal være et lån - uden renter i afsoningstiden.. Så det jo træls at skylde 1-1500kr/døgn (hvad nu udgifter til staten er pr indsat) for et 2stjernet ophold smiley

  • #26   18. sep 2014 Nu er formålet med et fængselsophold jo at straffe personen for en ugerning i et fast afsat tidsinterval - fx 2 års fængsel.. formålet er ikke at straffe personen efterfølgende med en gæld...

  • #27   18. sep 2014 At sende en masse kriminelle på fri fod med en kæmpe gæld skaber helt sikkert ikke mere kriminalitet... ;))

  • #28   18. sep 2014 Nej - for de får jo straks et godt betalt arbejde.. de får slet ikke brug for, at finde alternative måder at finansiere deres evt. gæld for ophold på.. slet ikke.. overhovedet...

  • #29   18. sep 2014 vi er bare allllt for bløde i forhold til kriminelle Rumænere (generelt lige meget hvor de så kommer fra) bare som eksempel Livokice familien (sigojner banden) de har da væet i DK i ret mange af uden der virkelig er sket noget og da det gik galt, var de så flabede og sige at det statens skyld de er blevet kriminelle.

  • #30   18. sep 2014 R M >> helt enig.. derfor ville det jo netop være et kæmpe plus, at de kunne få lov at afsone i hjemlandet...

  • #31   18. sep 2014 #30
    der er så en bette ting ved alt det..nogle af dem er jo så snu og sige asyl det øjeblik de bliver opdaget, så kan man stort set intet gøre så vidt jeg har forstået det i hvert fald smiley


  • #32   18. sep 2014 jeg vil meget gerne se, hvordan man kan påkalde sig retten til asyl, når man kommer fra et andet EU land...

  • #33   18. sep 2014 #32
    dem der påkalder sig asyl er som regel dem der har fået nej fra sverige norge og måske endda tyskland, så prøver de jo gerne danmark. det er jo trods alt noget af et paradis for dem i forhold til polen rumænien rusland osv.


  • #34   18. sep 2014 asyl gælder så vidt jeg ved ikke kun krigsramte områder.

  • #35   18. sep 2014 Ifølge FN's Flygtningekonvention er en flygtning en person, som nærer en velbegrundet frygt for at blive forfulgt pga. sin race, religion, nationalitet, sit tilhørsforhold til en social gruppe eller sine politiske anskuelser, og som befinder sig uden for det land, hvor personen er statsborger.

    Desuden giver Danmark beskyttelse i de tilfælde, hvor Danmark er forpligtet til det efter de internationale konventioner, som Danmark har tiltrådt. Der gives således opholdstilladelse til de asylansøgere, der risikerer dødsstraf, tortur, umenneskelig eller nedværdigende behandling eller straf, hvis de vender tilbage til deres hjemland.


  • #36   18. sep 2014 Formålet med at få en dom er frihedsberøvelse.
    Men det ligger ligesom i kortene at de ikke skal have det alt for godt i fængslet.
    Men samfundet i landet.Afspejler som regel de forholde i fængslet.


  • #37   18. sep 2014 haha - skulle vi så ikke bare sende dem på et dansk plejehjem i stedet.. det ville da være langt værre !

  • #38   18. sep 2014 Man får ikke kun løn for det arbejde man udfører, man får også nogle madpenge...tror det er 3xx kr. om ugen.



  • #39   18. sep 2014 Jeg ved ikke hvor du har dine oplysninger fra...
    Jeg har en bekendt der sad inde i nogle måneder for 2-3 år siden, og iflg ham får man:
    1) "løn" når man møder på arbejde
    2) "Sygeløn" når man er sygemeldt
    En uge"løn" var på 8-900 kroner, men lidt mindre hvis man var sygemeldt.
    Man får også syge"løn" hvis man er i isolation.
    Men til gengæld får man så maden serveret i færdigbakker, og det er ekstra dyrt.

    Men at man skulle kunne spare flere tusinde kroner sammen hver måned, det er simpelthen en skrøne smiley


  • #40   18. sep 2014 Jeg har afsonet i Renbæk.

    Der laver man sin egen mad. Og der får man løn+madpenge.

    Det er selvfølgelig ikke en rigtig løn, men der er jo også rimeligt begrænsede indkøbsmuligheder og andre ting at sløse pengene væk på.

    Vi kunne handle 2 gange om ugen. Sad kun i 6 dage dog, så jeg havde jo shampoo, tandpasta osv. med hjemmefra og havde ikke den udgift. Men jeg havde da 250kr. med hjem, selvom jeg spiste hver dag.

    Edit: det var i 2009, så der kan selvfølgelig være lavet om på noget siden.


  • #41   18. sep 2014 Mærkeligt at man ikke kan Google hvad en indsat egentlig får udbetalt om ugen...

    Brian: 250 i overskud på en uges tid, bum-bum, regne-regne.... du må dælme have røget som en skorsten og levet som en greve hvis det skulle være muligt at spare 3000 kroner sammen om måneden som indsat.


  • #42   18. sep 2014 Jeg ved som sagt ikke hvor meget det har ændret sig siden. smiley

    Men altså hurtig hovedregning siger mig at 1000kr. på en måned ikke havde været umuligt. Der er stadig et stykke op til 3000kr. men jeg kan slet ikke se hvad man skal kunne spare op for, for man får hjælp til at komme på fode igen, når man kommer ud.


  • Søren 1
    Søren 1 Tilmeldt:
    apr 2007

    Følger: 2 Følgere: 2 Svar: 731
    #43   18. sep 2014 intet danskborgerskab = udvisning for bestandigt.. regning sendes til tiltaltes regering.. og dette gælder også for opholdet i fængsel efter afsonet straf...

    .... stop nu snyltestats politik tak, den kan de sku tage med deres hjemland


  • #44   18. sep 2014 Snyltestat??
    Var det ikke noget Gottfred Appel fandt på?


  • #45   21. sep 2014 Ved ikke hvordan det er idag... Men for få år siden der tjente jeg som indsat i vestre fængsel, 4,6 kr i timen på en 37 timers arbejdsuge... Overarbejde var ikke en mulighed.... Så kan i selv lave regnestykket, men jeg kan godt afsløre at jeg ikke var millionær da jeg kom ud....

  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #46   23. sep 2014 Kriminalforsorgen som styrer de danske fængsler er jo ikke interesserede i at alle ikke danskere bliver sendt til afsoning i hjemlandet, for så vil halvdelen af landet fængsler jo stå tomme og kriminalforsorgens medarbejdere stå uden arbejde,desuden er mange af de farligste indsatte i danske fængsler ikke danskere og det er der kriminalforsorgen virkelig scorer kassen for de er dyrere at have anbragt en almindelige fanger når statskassen skal afregne for dem.
    Men ja send endelig lortet til de sibiriske stepper der er vist nogle rimelig billige fængsler hvor de kan leve under andre forhold en hotel tremmely i dk,ellers kunne vi sende dem til de lande hvor vi modtager perler fra i sådan en til en bytte aftale,600000 invandrere ind og 600000 kriminelle indvandrere ud igen,fårk det kunne lune i statskassen til glæde for de gamle som har skabt dette smørhul som indvandrerne prøver at ødelægge.
    Ja jeg ved det godt jeg er en dårlig socialist og komunist når jeg udtaler mig sådan,so what ?


  • #47   23. sep 2014 Du er i hvert fald en dårlig debattør.
    Hvor får du tallet 600000 fra? Det er jo helt absurd....
    Og desuden, som skrevet ovenfor: Problemet er jo at få visse lande til at tage imod deres egne statsborgere.


  • #48   24. sep 2014 Hver fange koster i DK over 800.000. smiley Udliciter domme over 1 år!
    Jeg ville gerne oprette et lille fængsel i Kina til ca. 50 fanger med 25 ansatte kinesere.
    Så kunne DK sende 100.000 med hver fange og dermed spare 700.000 pr fange.
    I mit fængsel ville jeg så få 5 mill. 1,5 mill. til løn, 1 mill. til bygninger, ½ mill. til diverse og 2 mill. til mig:-), mens DK kunne bruge besparelsen på vores børns uddanelse og til de gamle smiley


  • Henrik H
    Henrik H Tilmeldt:
    mar 2012

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 79
    #49   24. sep 2014 #47
    Tallet kommer fra hvor mange indvandrere der er i landet,men ja lavt sat.
    Dårlig debattør ?
    Sæt dig ind i tallene inden du udtaler dig medmindre du er rød blok tilhænger som ikke mener alle kriminelle er kriminelle.


  • #50   24. sep 2014 Man skulle lave et privat fængsel i Polen tæt på DK.
    Så kunne man få fulds hus af fanger fra hele Skandinavien.Af udlandske fanger.


  • #51   24. sep 2014 Det er der vel teknisk set ingen der forbyder os.. at opkøbe jord i Polen og bygge et privat-fængsel... Ideen er da spændende.. hvis Polen da ellers ville være med til det...

  • #52   24. sep 2014 Det kunne spare DK for mange penge.Polen for det ud af det at det skaber nye arbejdspladser.
    Så giver DK Sverige og Norge et beløb for hver mand man sender til fængslet.Beløbets størrelse afhænger af straffens længde.


  • #53   24. sep 2014 Selvfølgelig skal det ikke kunne betale sig for nogle kriminelle rotter fra ØstEuropa at tage til Danmark og begå kriminalitet og blive eventuelt fængslet.
    Men kig bare på USA hvor de har privatiseret fængslerne. Som det værste eksempel, det er blevet en gigantisk industri derovre.
    Men det kunne da være meget rart hvis de danske politikere over en bred kam viste vilje for at få nedbragt antallet af kriminelle i fængslerne der lukrerer på de gode forhold vi har her i DK.

    Feks ved at komme med en masse forslag, og stå frem i medierne og proklamere at nu går den ikke længere. Men de er nok ligeglade derinde.
    Man kunne da feks fratage alle ikke-danske statsborgere løn i fængslet, eller isolere dem eller et eller andet der gør at det ikke er lukrativt at komme hertil. Hvad med at de kunne udføre noget reelt arbejde et eller andet sted som ingen andre vil, til spotpris? Feks noget meget tungt eller slidende arbejde?

    Der må vel være muligheder ift at stoppe dette vanvid, udover hvis man kunne lukke grænserne hermetisk.


  • #54   24. sep 2014 # 49: Jeg stemmer på Helle - behøver jeg så ikke at sætte mig ind i tallene? Og behøver jeg heller ikke evt spørge dig hvad du lægger til grund for de tal du slynger ud?
    Hvis man er kriminel er man vel kriminel, det er jo ikke så indviklet. Eller hvad mener du med din sidste sætning?
    Også selv om man begår et overfald pga akut forfølgelsesvanvid er det jo stadig et overfald og dermed en kriminel handling.


Kommentér på:
Afsoning i fængsel for folk fra østeuropa

Annonce