{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
8.021 visninger | Oprettet:

Bore/skruemaskine {{forumTopicSubject}}

Godaften de herrer!

Jeg står og skal have mig en bore/skruemaskine, men da jeg ikke ved så meget om hvad der er noget værd af værktøj vil jeg gerne have lidt råd fra jer.
Jeg skal udelukkende bruge maskinen til at hænge lidt ting op på væggene i vores lejlighed og hvad der ellers kommer af små opgaver - derfor skal det ikke være en prof maskine som koster det hvide ud af øjnene.
Jeg vil på samme tid have en maskine som ikke går i stykker når jeg står og skal bruge den og som holder de næste mange år.

Jeg har fået en mitsutomo boremaskine fra harald skrald i gave - er den noget værd eller skal jeg få pengene tilbage og købe en anden?
XL-byg har et par tilbud som jeg har overvejet i stedet for den jeg fik i gave

https://www.xl-byg.dk/produkter/elvaerktoej-og-tilbehoer/akkumaskiner/akku-bore-skruemaskine/metabo-bs-18-10-mm-2x20-workshop-akku-bore-skruemaskine.htm

https://www.xl-byg.dk/produkter/elvaerktoej-og-tilbehoer/akkumaskiner/akku-bore-skruemaskine/makita-mslagb-108v-li-ion-hp331dwax1-akku-bore-skruemaskine.htm

Jeg håber der er nogen der kan komme med nogle gode råd - er selvfølgelig også åben overfor andre bud end dem jeg har fundet.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bore/skruemaskine
Kommentér på:
Bore/skruemaskine

Annonce