{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
654 visninger | Oprettet:

Unge "demonstranter" {{forumTopicSubject}}

Nu vil jeg helst ikke bringe en debat op unødvendigt om nogen som vi allesammen elsker (at hade?), men efter at have set disse billeder på Ekstrabladet, kan jeg ikke lade være med at undre mig over præcist HVOR dumme de her "unge autonome" optræder så snart lejeligheden byder sig.

link: http://ekstrabladet.dk/112/article247046.ece (video ude til højre)

Og så skal vi garanteret igen høre dem, "jamen vi gjorde ingenting vi var helt fredelige". Hør her tudemarie, når politiet står med sin klippel foran dig og siger "sæt dig ned" så sætter du dig bare ned din smatso. Hvor svært kan det være. Og har du ikke sat dig ned efter et par minutter og flere opfordringer - så er der knippelsuppe.

Længere er den ikke. Og det er sku helt OK.

Dette er også til dem der altid (også med deres biler - vi har flere eksempler) føler sig uretfærdigt behandlet af politiet, og mener det er magtmisbrug bare de stopper dig i rutine. -et udemærket eksempel på man får hvad man beder om i 99% af tilfældene.

Og så er det jo god underholdning.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Unge "demonstranter"
  • #1   27. nov 2006 Nej de er ikke "farlige" - men derfor har vi jo nogle regler og love der skal overholdes.

    Folk tuder altid over "jamen jeg gjorde ikke noget" - nej men du stod med 40 andre der gjorde, og så kunne du måske have smuttet mens tid var. Dem der går til disse latterlige demonstrationer, og vælger at blive og bakke op omkring det hærværk der stod på, de må jo tage konsekvensen, Og de der satte sig ned som politiet bad om, skete der jo heller ikke noget med.


  • #2   27. nov 2006 politiet skal passe på.... de autonome har åbenbart medierne på deres side og derfor kan de ikke udøve den nødvendige magt der skal til for at de fatter de skal pakke deres lort ned fjerne metalet fra ansigtet og få sig et arbejde... det er nok den mest latterlige sag siden Christianias BEVARINGS pjat

  • #3   27. nov 2006 Ja jeg tror heller ikke det bliver for kønt. -de siger de "er klar til kamp"

  • #4   27. nov 2006 Der er ingen fredelige demostrationer efterhånden, det kan godt være det er det som er planen, men det ender jo altid med at der en flok idioter, som lige skal vise sig, og så går det galt.

    Jeg er helt på side med politiet, for de bliver udsat for meget unødigt, og ja, de blander sig, men sjovt nok, er det netop derfor vi har politiet..
    Knippelsuppe er for mig i orden, de ber' selv om det i mange af tilfældene, for ikk at sige dem alle.


  • #5   27. nov 2006 Korrekt Nicolai - medierne, i hvert fald EB og BT falder lige i med begge ben hver gang, og e rkun ude på at provokere mest muligt. Selvom jeg syntes den her videodækning viser de autonome selv beder om det

  • #6   27. nov 2006 Casper H, nemlig video klippet viser det måske for nogle men er ret sikker på en jounalist nemt kan vende billedet så de reagere i nødværge eller andet, hørte lige at en eller anden minister kræver en forklaring osv... jeg syntes det latterligt at politiet ikke kan passer deres job

  • #7   27. nov 2006 skal vi ikk tage derind og kaste med brosten den 14. ?? smiley

    men denne gang mod de autonome .... de er satme så dumme at høre på og gustne at se på ...


  • #8   27. nov 2006 Hørt Casper H

    Har lige set noget fra det i Lorry og de havde kastet med maling, smadret en glasdør, smadret en bilrude, smadret deres kantine og slået nogle ansatte fra Faderhuset - Så fuck da dem, smid dem ud når de er så latterlige


  • #9   27. nov 2006 Og så ham deres talsmand "Det skulle ikke have været endt sådan" Nej men det gjorde det.... igen

  • #10   27. nov 2006 Fuck de hjernedøde autonome, ufatteligt så meget de tuder, på trods af de adskillige advarsler som politiet udsteder. Kneppelsuppe er sgu den eneste løsning.

  • #11   27. nov 2006 politiet gik ikke en meter over stregen... autonome startede med at ødelægge en bygning og overfalde personel i den bygning... hvis det havde været mit hus og mine ansatte havde jeg da krævet at politiet stoppede dem med alle nødvendige midler.... og når de oven i hatten råber og skriger som et andet barn ... ( hvilket de fleste er ) er det mangel på opdragelse af forældrene .... jeg mener at politiet klarede det præcist som de bure.

    jeg syntes der ud over at det er dybt latterligt da jeg i går i nyhedderne på TV2 hørte en forældre ( en af dem der laver den der sang ) sige at hun gør det for de at de har rettigheden til at bo og være i det hus " ungdomshuset ", hun har jo tilsyneladene ikke sat sig ind i hvem der ejer huset... det er nemlig faderhuset ergo har de autonome ikke noget at skulle gøre der ud over måske at rydde op og gøre det pænt igen



  • #12   27. nov 2006 Dem der ikke sidder sig ned frivilligt må jo være klar over at der så bliver brugt magt. De skulle satme være glade for vi ikke bor i en eller anden banan republik, så havde de bare smagt bly vis de ikke sat ned inden for 2 sekunder.

  • #13   27. nov 2006 kan sku ik la være med at grine af dem de er kraft eddermanma så dumme og se på ha ha

  • #14   27. nov 2006 nemlig T N - det er jo ingenting i forhold til nogle andre steder (nogen der sagde US?)

    Men fx filmen fra Århus Stadion hvor en meget tydeligt uskyldig fik en peberdosis lige i skallen, der skal den betjent jo lige have at vide hvad der rigtigt og forkert.

    Men i tilfælde som dette er det meget svært at have sympati med de "forurettede" - så snart det er de her sortklædte børn, er det rimelig sikkert selvforskyldt.

    Godt at høre man ikke er ene, mediernes fokus på politiets optræden har sku snart fået en til at tro man er ene om at syntes meget af det er ganske retfærdigt når det kommer til stykket. Det handler jo bare om at respektere lovene og overmagten. Sådan er det jo.


  • #15   27. nov 2006 Hvorfor har vi et politi? Svaret burde være indlysende. Vi har naturligvis har et politi for at opretholde lov og orden. Men spørgsmålet rækker videre, for hvad menes der med lov og orden? Lov og orden har ikke noget med John Wayne eller Rambo at gøre, men med beskyttelse af den enkelte borgers rettigheder. Lov og orden er dine og mine rettigheder til at kunne færdes, hvor vi vil. At kunne sige, hvad vi vil.

    Men det er også sikringen af vores ejendom - sikkerheden for, at vi kan sælge og købe, og at en kontrakt eller salgsaftale er gyldig og bindende. Det er der desværre en gruppe unge mennesker, der ikke helt har forstået. Selv om salget af Ungdomshuset på Nørrebro længe har været en realitet, vil Ungdomshusets brugere ikke acceptere, at Københavns Kommune har solgt til den religiøse sekt, Faderhuset. I stedet for at acceptere ejerens ret til at sælge deres ejendom, har de derfor valgt at tage loven i egen hånd

    En lille gruppe unges vilje til selvtægt manifesterede sig i weekenden i optøjer foran Faderhuset i Rødovre. Demonstrationen var lovligt anmeldt, men nogle enkelte deltagere valgte at sprede skræk og rædsel ved at begynde at kaste med sten og smadre ruder. Politiet så sig derfor nødsaget til at skride ind og standse demonstrationen. Det kom til kamp, og 83 unge blev anholdt – og i forbindelse med anholdelserne trak politiet kniplerne, hvilket medførte, at en demonstrant brækkede armen. Unødig brutalitet? Meningsløs politivold? Måske skulle man i stedet spørge, hvem der begyndte…

    Sagen får nu et politisk efterspil. SF og De Radikale har krævet en redegørelse fra justitsminister Lene Espersen om sagen. Argumentet er, at videooptagelserne af anholdelserne ikke var rare at se på. Nej, er det rart at se på, at folk bliver anholdt? Det er aldrig noget pænt syn – specielt ikke, når man modsætter sig anholdelse. Jeg medgiver gerne, at politiet naturligvis ikke skal bruge unødig vold, men derimod bruge de til opgaven fornødne magtmidler. Hverken mere eller mindre. Men omvendt må man prøve at sætte sig ind i den kaotiske situation, som politiet uden tvivl har befundet sig i, da de unge begyndte at kaste med sten og smadre ruder.

    De unges talsmand, Adam, hævder, at de blot havde til hensigt at demonstrere fredeligt – lave folkekøkken, fest og koncert – for at vise deres utilfredshed. Det lyder alt sammen meget godt, men i så fald må Adam overveje, hvordan har får bedre styr på sine tropper. At demonstrere fredeligt er enhver tilladt, når en anmeldelse af demonstrationen er på plads. Det er en umistelig demokratisk rettighed. Men når Gadens Parlament tager over, råder jungleloven. Så er det den stærke, der har ret.

    De unge blev anholdt for ”forstyrrelse af den offentlige orden”, og det var lige præcis, hvad de gjorde. Stenkast mod ruder er ikke blot et angreb mod hele samfundet, men faktisk også mod de unge selv. Når Ungdomshuset efter planen bliver rømmet den 14. december, kan man frygte lignende tumultagtige scener. De unge vil påberåbe sig, at de forsvarer deres rettigheder. At de kæmper for retfærdighed. Men hvad er rettigheder uden loven? Absolut intet! Ingen har flere rettigheder, end dem loven giver dem, og uden loven er der heller ingen retfærdighed.

    Uden loven ville der i et land som Danmark være 5,3 millioner forskellige opfattelser af lov og orden. Enhver med en smule fantasi kan forestille sig de tilstande, der ville herske, hvis vi hver især kræve vores egen version af lov og ret gennemført. Det ville føre til kaos og lovløshed. Det ville føre til selvtægt og pøbelvælde. Af samme grund har vi én fælles lov, og ét fælles politi med monopol på at håndhæve loven.

    Når politiet siger ”passér gaden”, er det ikke for sjov. Så er det meningen, at man skal pakke sig og forsvinde – og hvis det kniber med at forstå budskabet, er det op til politiet at vurdere, hvilke magtmidler, der skal tages i anvendelse. Billederne var ikke behagelige, men operationen lykkedes. Politiet opfyldte missionen og anholdt ballademagerne. Freden blev genoprettet, og set i det lys var indsatsen en succes.

    Og de politikere, som nu kræver en undersøgelse af sagen, burde overveje, hvorvidt de lader sig spænde for Ungdomshuset vogn. Hvis meningen med demonstrationen fra begyndelse, var, at der skulle være ballade, og hvis folkekøkkenet, festen og koncerten blot var et skalkeskjul for en voldelig dagsorden, er der grund til at tage ordene fra den unge talsmand med et stort gran salt. samme politikere bør i øvrigt filosofere lidt over baggrunden for urolighederne: En ganske legitim handel med fast ejendom.

    Sagen med Ungdomshuset er en lang og indviklet historie, præget af påstand mod påstand. Men med salget af ejendommen på Jagtvej bør der være sat punktum for historien. Derfor er det uretfærdigt og ærgerligt, at de unges vrede nu skal gå ud over fredelige mennesker og den offentlige orden. Og at det i sidste ende bliver politiets sure pligt med magt at fortælle de unge, at der uden for deres egen lille verden eksisterer et samfund, en helhed med love og regler, som skal overholdes, hvis vi alle skal kunne være her.



  • #16   27. nov 2006 LOL.... !!!!!!!!!!!!!! DØD VED KØLLE!!!! jeg ska derind og se dem få så mange tæv, de autonome er dummere end en lille pakke havre gryn!!!

  • #17   27. nov 2006 Pappi, det er sku velskrevet det der kunne på ingen måde være mere enig

  • #18   27. nov 2006 Om jeg gad og gå og se så dum ud med nitte i jakke, øre og næse smiley

    Suk..

    Syntes personlig også policen gør hva de skal der. Intet i det..


  • #19   27. nov 2006 Jeg HADER bare de lorte-autonome, som forsøger at sætte 'deres' dagsorden i verdenen, uden at tage hensyn til andre alm. mennesker.

    De skulle bures inde hele bundet.


  • #20   27. nov 2006 True Pappi - hvordan kan man snart sige det bedre?

    Og det er jo både medierne og åbenbart de her politiske partier (som jo underligt nok også tæller Socialisterne) der lader sig styre netop af disse ungdomsgrupper, eller prøver at tægges sympatisørerne.

    Enig, der har været nogle situationer i medierne over det sidste år, hvor man har kunnet betvivle politiets magt(mis)brug. Men langt de fleste af disse er yderligere fremprovokerede af medierne, der bevidst kun viser den halve sandhed.

    Tak for "støtten" til emnet pappi, det er god og tankevækkende læsning.


  • #21   27. nov 2006 Så kunne de fandme holde kæft da hundene kom hehe...

  • #22   27. nov 2006 For min skyld skulle man nakkeskyde dem. De er ikke en skid mere værd, og koster samfundet MANGE mio. kroner, bare fordi de ikke får det 100% som de vil. De er så pisse snæversynede, barnlige og i øvrigt totalt ukompetente de fleste af dem, til at føre nogen som helst form for politik, eller seriøs debat. SKYD DEM!!

  • #23   27. nov 2006 jeg er sgu også ved at være træt af de forbandede autonome, de laver ikk andet end ballade.

    Kunne vi ikk hive deres bygning ned, så ville der blive ballade?


  • #24   27. nov 2006 Ordet snævertsynede er meget rammende i denne forbindelse.... smiley

  • #25   27. nov 2006 Ja! Gas dem!!

  • #26   27. nov 2006 ja de bidrager ikke meget til samfundet smiley

Kommentér på:
Unge "demonstranter"

Annonce