{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
904 visninger | Oprettet:

Forsikringsskade - Rep/totalskade ? {{forumTopicSubject}}

Hejsa !

Min bil holder parkeret, og en falckbil bakker ind i den. Og får rykket den ca. en meters penge, så den biler ryger ind i den hæk, som jeg har parkeret op ad. Bilen står vel og mærke i gear og håndbremsen er trukket. Og har selvfølgelig lige skiftet min bagklap en uge før ! ARGH ! Men der er en bule i bagklappen nu, bagkofanger revnet og forkofanget også revnet, efter mødet med hækken. Har været på værksted og de sender billeder og overslag til Falck. Hvad kan jeg nu forvente ? Rep eller totalskade ? Bilen er en Ford Escort 1,8 sport fra 1996, kørt 166000. Kofangerne er indfarvede, og skal derfor lakeres. Er vældig glad for bilen, så vil selvfølgelig helst have den lavet, medmindre de giver en rigtig god pris i totalskade ?
Har ikke prøvet sådan noget her før.
Og har søgt på google at over 55% af værdien, totalskades den, og så skal der selvfølgelig forhandles om "salgsprisen" ved totalskade.
Men hvem sætter prisen på den ? Og hvordan finder de prisen ? Gennemsnit af bilbasens biler til salg, eller ?

På forhånd tak smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forsikringsskade - Rep/totalskade ?
  • #1   29. mar 2011 det ville være bedst hvis du fandt 4-5 biler i samme stand som din var inden skaden også tag nogen af de dyreste self;) Så snakker du med taksatoren om det og viser ham de biler der hvis han ikke er enig i den pris du vil have for den.
    Du kan forlange at få en i samme stand hvis det er det du vil


Kommentér på:
Forsikringsskade - Rep/totalskade ?

Annonce