{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.198 visninger | Oprettet:

Åhhh det var tider med Socialdemokraterne. {{forumTopicSubject}}

Eller var det nu også det? Nogle kan virkelig ikke huske 10 år Tilbage.

2000 havde vi jo kun en udlandsgæld på 177 mia kr. 2001 var vi så kun på 224 mia kr i gæld. Også kom venstre og gjore Danmark total gældfri.

Hvordan mon det havde set ud hvis vi havde Socialdemokraterne de sidste 10 år igennem krisen. De har jo åbentbart ikke selv haft styr på deres økonomi uden for finanskrisen. Men nu elsker de jo også at invistere for lånte penge. Det er jo meget sjover smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Åhhh det var tider med Socialdemokraterne.
  • #1   9. sep 2011 hvis den dæp til helle kommer til magten, så flytter jeg sku til Tyskland

  • #2   9. sep 2011 det går helt galt ! ..

  • #3   9. sep 2011 Man skal holde sig laaangt væk fra dem, og især hvis man elsker biler

  • #4   9. sep 2011 Helle er en kælling!

  • Thomas H
    Thomas H Tilmeldt:
    sep 2010

    Følger: 1 Emner: 53 Svar: 1.053
    #5   9. sep 2011 Det var sguvda rart med en blå tråd... smiley

  • #6   9. sep 2011 GID, netop. Jeg kan da heller ikke tro at nogen som helst med bil stemmer på dem "med mindre man har 12000-20000 kr pr år man ikke lige ved hvad man skal bruge til "pr bil"

    Mange siger jae, det er jo kun i KBH de indføre det ... meeeen mon ikke det bliver alle storbyer i DK der bliver lagt indkørselsafgift på. og nej afgiften på biler bliver IKKE sænket.


  • #7   9. sep 2011 Flytter til Tyskland eller Sverige hvis jeg skal betale bare det mindste mere på min bil i afgifter.

  • #8   9. sep 2011 det var jo også dem der kom med det latterlige forslag om at man skulle betale afgift for hver km man kørte. så ville det også være slut med lige at køre en tur til træf fordi det simpelthen bliver for dyrt.
    de skal bare pilles helt


  • #9   9. sep 2011 Ja de er så langt ude at skide med deres politik.

    <b>AJay


  • #10   9. sep 2011 Jeg har også sagt at hvid den kælling kommer til magten flytter jeg til tyskland

  • #11   9. sep 2011 Jeg hørte at det ville koste 80.000kr om året hvis man boede i Sverige og arbejdede i Danmark.

  • #12   9. sep 2011 tænk nu hvis hele landet havde 60% der var på kontanthjælp. der så kommer et parti og lover dem guld og grønne skove. vi arbejder skal bare betale 70% i skat.

    En af de grunde til at det burde kun være dem der bidrager til samfundet som stemmer. For dem der nasser på samfundet ser jo helst at millionære bliver flået levende. janteloven længe leve!


  • #13   9. sep 2011 Andreas Er du begyndt at pakke ?

    Du kan være 100% at det bliver dyre at have bil i DK .... Godt jeg er smuttet


  • #14   9. sep 2011 Politik? Er det dét man kalder mudderkastning i dag smiley

  • #15   9. sep 2011 har altid godt kunne tænke mig at bo i sverige tror sku den drøm snart skal udleves for med de her puha afgifter herhjemme og pis og lort er jeg godt nok begyndt at blive træt af.

  • #16   9. sep 2011 Hvad vil i gøre hvis i bliver arbejdsløse i udlandet? smiley Så vidt jeg ved har de ikke a-kasser osv som vi har i Danmark.. så er man bare screwed med en masse mennesker med underligt hår... smiley

  • #17   9. sep 2011 Jeg husker det ikke selv, men jeg husker mine forældre have snakket om det dengang.
    Dermed har jeg også læst lidt på lektien smiley

    Jeg synes Lars Løkke Rasmussen er den bedste statsminister i nyere tid. Han er ambitiøs og vil landet det bedste.
    Helle er en levebrøds politiker, og snyder hvor hun kan komme til det.
    (Og nu behøver i ikke komme og agrumentere med Lars Løkkes bilags fifleri, for det har han betalt for)


  • #18   9. sep 2011 Jeg forstår ikke Helle´s plan med at vi skal arbejde 12 min. mere om dagen og at dem der er på deltid skal op i fuldtid.

    Hvad skal der så ske med alle dem der bliver fyret på grund af det ?????


  • #19   9. sep 2011 GID. - To rigtig gode pointer du har... I kender sikkert denne fortælling:

    Historien om 10 mennesker på en restaurant:
    Der var engang ti mennesker, som sammen gik på restaurant hver eneste dag. Den samlede regning lød altid på 1.000 kr., og da de var opfostret i et velfærdssamfund, blev de enige om, at de gerne ville dele regningen efter samme model, som vi betaler skat.
    Det betød derfor, at de fire første - de fattigste - slap for at betale noget overhovedet. Den femte skulle betale 10 kr., den sjette 30 kr. og den syvende skulle betale 70 kr. Den ottende betalte 120 og den niende 180 kr. Den tiende, som var den rigeste af dem alle, skulle betale 590 kr.
    Sådan spiser de sammen hver dag, og alle er glade for ordningen, så det går rigtig godt. Lige indtil den dag da restauratøren beslutter sig for at give dem rabat, fordi de er så gode kunder. De 10 får 200 kr. i rabat på middagen hver aften, så det nu kun koster 800 kr. for de ti at spise på restauranten.
    Rabatten ændrer ikke ved, at de 10 fortsat er enige om, at regningen skal betales efter samme model, som den vi betaler skat med, og at de første fire fortsat ikke skal betale noget. Med andre ord er situationen uændret for dem.
    Men hvad med de tilbageværende seks personer - dem som hidtil har betalt regningen? De regner på tingene og prøver at dividere de 200 kr. med seks og kommer frem til, at det giver 33,33 kr. pr. person. Hvis de trækker det beløb fra hver enkelt persons hidtidige bidrag, betyder det, at den femte og den sjette person nu ligefrem skal have penge for at spise med.
    Restauratøren foreslår, at de i stedet fordeler rabatten nogenlunde jævnt og igen efter samme model som skattebetalingen. Resultatet bliver, at nu kan også den femte person spise gratis. Den sjette person slipper med 20 kr., den syvende person skal fremover betale 50 kr., den ottende person 90 kr. og den niende person 120 kr. Den tiende skal i stedet for 590 kr. nu betale 520 kr. Alle seks betalende personer slipper med en lavere pris end hidtil, mens de første fire fortsat slipper uden at skulle betale.
    Da de kommer udenfor restauranten, er der pludselig én af de ti, som begynder at sammenligne, hvad hver enkelt har fået ud af de 200 kr. i rabat.
    "Jeg fik kun 10 kr. af rabatten," siger den sjette person og peger på den tiende person, "men du fik 70 kr."
    "Ja, netop," siger den femte person, "jeg sparede også kun en tier, men han fik syv gange så meget som mig. Det er jo uretfærdigt."
    "Det er sandt," råber den syvende person, "hvorfor skal han have 70 kr., når jeg kun fik 20 kr. De rige får altid mest."
    "Hør lige et øjeblik," skriger de fire første, "vi fik faktisk slet ingenting. Det her system udnytter de fattigste."
    Det ender i opstandelse, og de ni personer omringer den tiende og giver ham tæsk.
    Næste aften kommer han slet ikke til middagen, men de ni andre sætter sig til bordet og indtager middagen som sædvanligt. Da de får regningen, opdager de noget ...
    Der mangler 520 kr.


  • #21   9. sep 2011 Niels. Ja nu kan direktøren jo fyre 1 medarbejder for hver 37 han har ansat. Og stadig få det samme arbejde udført. Total smart smiley

    Det skaber virkelig arbejdspladser når vi skal til at tá kollegaens arbejde.


  • #22   9. sep 2011 TheMan >> Sidst jeg tjekkede, så betaler jeg selv til min A-kasse, og de penge kunne man i teorien spare op i stedet. Til hvis der kommer dårligere tider.

    Men hvis man flytter, så kan man slippe med mindre skat, og dermed kunne man eventuelt få et højere fribeløb, som man kunne spare op. Men det er selvfølgelig ikke garanteret.

    Der er mange ulemper i udlandet, men der er også mange i Danmark, det er lidt et valg hvad man vil. Men jeg frygter også hvis Helle (og Villy) kommer til magten, så bliver det virkelig dårligt at bo i Danmark, og vi skal nok stifte gæld op over begge ører.


  • #23   9. sep 2011 GID . >> Nemlig. Og dem der så har brug for den ekstra arbejdskraft, de kan nu få udført samme arbejde billigere, i det de kan slippe med normal løn for den første overarbejdstime.
    Og dem der er funktionærer, de kan så arbejde en time mere for samme løn smiley


  • #24   9. sep 2011 Vi skal da have Danmarks første KVINDELIGE statsminister, det var en af argomenterne jeg hørte for nogle halvgamle damer. Nok det dummeste argoment jeg har hørt, folk som disse bør ikke stemme.

    Jeg kan kun se en vej ud af krisen, og det er med venstre som regering, Socialdemokrater er fuldstænding afsporet, de kommer ikke til at fungere optimalt.

    Go weekend


  • #25   9. sep 2011 Det jeg synes er mest skræmmene er at S og SF vil lempe kraftigt på reglerne for indvandring,meget og med den store arbejdsløshed vi allerede har nu ender det med vi får endu flere fra hulla bulla landende at forsørge.

  • #26   9. sep 2011 Jeg kan kun håbe på at folk vil stemme blåt..

  • #27   9. sep 2011 GID jeg kunne godt tænke mig at vide,hvor du har dine oplysninger fra


  • #28   9. sep 2011 er der nogen der vil købe min stemme hahaha ej stemmer helt klart på vko regeringen

  • #30   9. sep 2011 Det ser jo desværre ud til at dette valg bliver afgjort på "metal-træthed"
    Det sker jo når nogen har været ved magten i en længere år-række.

    Problemet er bare at ingen der stemmer rødt, kan eller vil se hvor godt og ansvarlige de blå har kørt DK, siden 2001 og kørt os igennem krisen meget bedre end de lande vi normalt sammen ligner os med.

    Det egentlige problem som jeg ser det lige nu er at Rød legestue altså Helle &Villy, for hver en pris vil have magten, hvis det ikke lykkedes nu, får de nok aldrig chancen igen, så koste hvad det vil....

    Under normale omstændigheder, ville deres regering som jo er vundet på mange løfter uden financering, betyde en meget kort regeringstid, men nu skal i bare se, hvis de vinder valget, så er de jo nok "nødt" til at stemme for efterløns forringelserne, selvfølgelig efter de har prøvet at lave den lidt om, for så vupti, nu har de jo pludselig en stor bunke penge til at dække huller i deres si også kaldet Fair forandring eller var det unfair forvirring....

    Sørgeligt at love noget til befolkningen , man ikke kan realisere, uden at skulle bruge pengene fra modstandernes upopulære forslag, der sansynligt er skyld i at de Blå taber....Ynkeligt gjort af de Røde, men smart....

    De blå burde love at lave alle forbedringerne og droppe efterløns-reformen, de kunne jo sige at vi skulle sløjfe den 6 ferie uge det giver lige så mange minutter som 12 min mere om dagen.
    Og så når valget var vundet lade efterlønsreformen være frivillig. Og lade dem der vil ud, få deres indbetalte penge skattefrit, Det vil efter beregningerne være ca. 35% , så var den gris barberet. og så om 3-4 år, ja så fik vi jo vores 6 uge igen.
    Ved godt det er surt , men vil man hellere arbejde mere hver dag og sammentidig få højere skatter, som vil blive resultatet med Rød legestue...


  • #31   9. sep 2011 Vi kan desværre nok ikke forhindre at helle kommer til at blive statsminister, men vi kan sammen forhindre at hun for nogen nævneværdig magt ved at dele vores blå stemmer ud over de små midterpartier, for jo flere mindre partier vi kan få jo flere af dem skal samles om at stemme et lovforslag igennem... Og det vil da trække i den rigtige retning...

  • #32   9. sep 2011 Der er jo bred enighed, hvis i nu bare bruger de 10 minutter det tager at køre ned at stemme , istedet for at sofavælge, kan de blå beholde magten, men at sige til sig selv at ens stemme alligevel ikke gør fra eller til er sku ikke fornuftigt. Kom op af stolen og stem og få præget de kammerater/veninder der er i tvivl .-

  • #33   9. sep 2011 jeg stemmer blåt.. det er ingen hemmelighed.. men jeg ved ikke hvem endnu der skal have stemmen, jeg har overvejet liberal alliance... men skal sætte mig mere ind i det

  • #34   9. sep 2011 ja min stemme havner helt sikkert på liberal alliance, vil ikke stemme direkte på venstre da jeg langt fra er enig i alt hvad de siger, men alligevel vælger jeg lars frem for helle...
    men det jeg i virkeligheden ønsker er større frihed og det mener jeg man får bedst gennem liberal alliance's forslag og generalle meninger


  • #35   9. sep 2011 @ Dannie M
    Jeg forstå godt at folk kan være "metal-trætte" men, dette regering startede altså for 2 år siden, hvor Ander Fogh stoppede som Stats minister.
    Det der er med 12 minutter ekstra om dagen handler ikke om den ekstra time, den handler om en gratis time du giver til staten. Hvordan giver du den? meget simpelt, ekstra beskatnings procent.
    Så kommer der millionerer beskatning i fronten, dette forslag handler ikke kun om hvor meget du tjener men, også om hvad du har i ejerskab, har du lige købt et hus for over en million? ta da, skal du betale 10% ekstra i skat .
    Min svigerfar som er pensioneret har i sidste år købt et hus for 1.2 mil i lunderskov. Han får kun det penge fra pension og ikke andet, han brugte helt sin opsparing for denne hus. Og nu har han et lille hus som han er glad for, men husk han tjener ikke penge, han få kun sin pensions penge som han har gjord sig optjent til ved at arbejde og betale skat.
    Nu skal han betale 10% ekstra skat fordi "Helle" synes at han er millionerer bare fordi han har et hus til 1.2 mil... så den lille sum han få i pension som han betaler også skat fra skal han også kom og betale 10% ekstra... Jeg synes at det er unfair.
    Den sidste kommentere fra Helle jeg bare ikke kunne tager det var den hvor hun bliver spurgt om hvad skal en lastbil chauffør nu gøre når en polak chauffør er billigere? Og hun svar at han skal uddanne sig. En mand som er omk. 50 år gammel har kør last bil i 20 år skal bare uddanne sig??? kom on, kan man være mere urealistisk.
    Mon ikke man ved hvad der kommer til at ske med Danmark hvis røde kommer til magten.


  • #36   9. sep 2011 Angel hvad er det for noget øvl at skrive ; selvfølgelig skal vi alle udaane os og det gælder i alle aldre og så er jeg ikke helt ung mere og jeg har også køre lastbil i 20 år, men problemmet er jo kort fortalt at vores kære statminister har skåret i uddannelserne, så nu kan vi ikke engang komme på kuser mm
    vh


  • #37   9. sep 2011 @Tommy H
    Det jeg mener er at de forventer at du kan skifte fag bare fordi de kan åben på kurser. Man må heller tænke på hvorfor har de fjernet de kurser? hvad skal man gøre til at du som chauffør kan få nogle kurser du kan bruge til noget. Helle har snakket meget om videregående uddannelser er du villig til at læse medicin eller jura? kan du overhoved kom på sådan nogle uddannelser? Kurser kan hjælpe de fleste af os, men, det er op til fagbevægelserne at tilbud dem, ikke staten. Jeg som art director tager alle de kurser jeg kan, men, de fleste skal jeg selv betale dem. De kurser som er gratis plejer at være noget værre plat. nogle kurser er bare en undskyldning for fagbevægelserne til at kunne få flere penge. Det er på den niveau hvor det går galt, Lars Lykke har ikke været rund og lukket på kurser.
    Det der er blevet lukket er uddannelser hvor der var mindre end 10% kursister og det kostede stadig som at have en 100%. uattraktiv uddannelser som fx, medie-teknolog som folk ikke vidste hvad det handlede om.
    Det har været for nemt for uddannelses steder at åben tilfældige uddannelser til kunne får ekstra penge fra regerings lomme dvs. vores eget lommer. (dette kender jeg alt for godt, har arbejdet som prof i medie på AAU, hvor vi faktisk kom på uddannelser til at hjælpe universitetet's behov for penge istedet for at udvikle ny teknologier som andre universiteter i resten af verden gøre)

    Jeg må sige at Efterløns reformen er det eneste som jeg synes at det kunne har været bedre eller overhoved ikke gennemført.

    Men, dette er bare mine meninger og er mit eget forståelse af de forskellige politiske situationer.


  • #38   9. sep 2011 ngen beskriver valgkampen så godt som den gode gamle Egon:

    Må jeg være fri! Ti stille! Det er for galt. Jeg finder mig ikke i det! Det er det samme hver gang. Det er det samme hver eneste gang. Man har en plan - en genial plan! - og så er man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger OG RØD STUE smiley


  • #39   9. sep 2011 Angel...
    Læs nu hvad jeg skriver, det er ingen hemmelighed at jeg er medlem af DF...
    Jeg mener at når det skal komme til et valg mellem blå-blok eller pest= rød-blok, så burde de blå komme på banen noget der kunne tiltale den brede befolkning noget mere, hvad hjælper det at være hudløs ærlig, når man er oppe imod det dimeltral modsatte, nemlig en masse gætværk og fiduser fra Rød-bloks side.
    Jeg er skam enige med regeringen om de fleste punkter, men hvad hjælper det at være åben og ærlig, når den brede befolkning hellere vil have luft kasteller.

    Husk nu at Helle og Villy har både forberedt og ført valgkamp i 2 år.

    De ved godt hvad folk vil høre uanset om der er dækning for chekken, de spiller den barmhjertige sameritaner over for 2000000 personer mellem 18 og op til 100år eller 60% der er på overførsels indkomst.

    Det er jo dem de i første omgang lefler for, i hvert fald dem der er stemmer i, resten tager SF og Enhedslisten sig af, som betyder et vundet valg, på falske forudsætninger, men en plan det har været 2 år undervejs, medens Blå-Blok har konsentreret sig om Danmarks ve og vel.. Se nedenstående tekst og dan dig din egen mening, var du/i klar over at tellet vi der arbejder skal forsørge, var så stort ????

    Danskerne tager helt fejl, når de skal vurdere, hvor mange der egentlig er på overførselsindkomst. Det viser en undersøgelse, som Interresearch har foretaget for Dansk Erhverv.

    Ifølge undersøgelsen sætter 9 ud af 10 danskere et for lavt tal. Hver fjerde dansker er helt nede på 30 procent af befolkningen på overførselsindkomst - mens det reelle tal er dobbelt så stort, altså 60 procent.

    De adspurgte har fået forklaret, at overførselsindkomst dækker folkepension, førtidspension, efterløn, dagpenge og uddannelsesstøtten SU.



  • #40   9. sep 2011 @Dannie M
    Jeg er helt enig med dig, det er ikke det jeg prøvede ikke at modsige dig.
    Men, jeg må godt sige at jeg er faktisk ret overrasket over hvor stort et tal vi taler om. Jeg helt tiden troede at at være på overførselsindkomst var kun de befolkning der var på dagpenge.
    Det er sgu lidt svært at få det mængde af mennesker til at vælge anderledes end det medierne giver dem. Jeg undrede mig over hvordan kunne folk tro på at det rød block har været i gang med at lov. Jeg glemte helt af for mange af folk politik er bare underholding lige så meget som at se Friends eller Glee.


  • #41   9. sep 2011 Ja, men ud over det, så har vi desværre også en stor bunke feminister og gamle damer, der ikke hører hvad deres politik går ud på (det ved nok ikke en gang selv Helle & Villy) Men bare vil prøve at få Danmarks første kvindelige Stats minister...Desværre....

  • #43   9. sep 2011 Ud fra to valg-halløj på politiken.dk og tv2, så bliver det nok Dennis Flydtkjær (DF) der får min stemme.

    Ellers bliver det bare Pia smiley

    GID, jeg synes du var rød i går, eller husker jeg forkert?


  • #44   9. sep 2011 Ej, tror sgu aldrig GID har været rød, det skulle da lige være første gang han skulle kysse en pige smiley ud fra hvad jeg har kunnet forstå, altså med parti farven GG

  • #45   9. sep 2011 Synes bare der var noget i går, hvor han talte for de røde...

    Kan også være jeg har været hidsig, og har set rødt smiley håhåhåhåhåhå


  • #46   9. sep 2011 Martin. Nej det har jeg aldrig gjort. Det var ironi da en anden bruger satte det op ligesom det var Venstres skyld vi skylder penge væk. smiley

  • #48   9. sep 2011 Socialismen virker kun på papiret! Bom!

  • #49   9. sep 2011 Jeg glæder mig til i alle flytter smiley til sverige og tyskland smiley

  • #50   9. sep 2011 Ken. Ja i vil sikkert få det godt hvis 51% af befolkningen flyttet væk smiley så er der kun kontanthjælpsmodtagere modtager og ældre tilbage til at betale læsset smiley

  • #51   9. sep 2011 Altså alle jer der råber op om at flytte... hvis i arbejder i Danmark men bor i udlandet.. så betaler i det samme i skat... men ikke de danske goder...

    Så husk også at tage arbejde i tyskland og sverige, så vil i finde ud af at nok er deres biler billigere men så er der andre ting som koster mere.. så god fornøjelse.. (forresten lønnen er heller ikke så høj)

    GID -> du må gerne flytte inden 15. september hvis du vil :), men sjovt.. dem er der sku ikke blevet færrer af under en BLÅ regering i de sidste 10.. faktisk flere... uhaaa hvor har det gjort det godt (NOT)


  • #52   9. sep 2011 Ken. Du kan stadig gå til læge i Danmark når du bor i udlandet og arbejder i dk.

    Men selvfølig slipper du ikke for dansk skat. Men man kan slippe for mange afgifter i hverdagen og især på bilen. Men hva fanden de sætter sikkert også bom op ved grænsen xD.


  • #53   9. sep 2011 Hvis man ikke er hjemme i når der skal stemmes, hvad gør man så ? Hvis man allerede har fået brevet til at stemme med, hvad så ?

  • Thomas H
    Thomas H Tilmeldt:
    sep 2010

    Følger: 1 Emner: 53 Svar: 1.053
    #54   9. sep 2011 En tur til den lokale borger service og stemme.....

  • #55   9. sep 2011 ¦|:. Ph1L .:|¦ >> Som Thomas H siger, så kan du ordne det på borgerservice. Jeg ved ikke om man kan få tilsendt noget, så man kan brevstemme, men det burde være muligt.

  • #56   9. sep 2011 Ken P >> Det lyder til du syntes det er en god ide at vi skal betale noget mere, for at andre kan få det lidt bedre. Det lyder til vi også betaler for Helle, for hun gør jo alt for at hun og familien mindst muligt til Danmark smiley

    Ja, jeg er også blå !


  • #57   9. sep 2011 Too late, når flyveren kalder smiley

  • #58   9. sep 2011 GID -> de har da lige så mange afgifter i både tyskland og sverige. Ja bilen er billigere.. og det var vist så det ;).

    Brian -> Altså jeg er ikke sluppet billigere under Lars Lykke/Anders Fogh i de sidste 10 år.. men fået dårligere velfærd.. sååååå

    Mine udgifter til det offentlige (og kun til det offentlige af forskellig art) er stedet væsentlig mere end min løn, dertil kommer så alle de andre prisstigninger.. så reelt har jeg nu ca. 3000 mindre til mig selv end jeg havde dengang.. så det kan sku ikke blive dårligere så jo tak ny regering.. den nuværende har haft 10 og kun gjort det værrer.

    (evt. stavefejl er gratis :D)



  • #59   9. sep 2011 Ken P >> Tja, jeg har mere til mig selv nu, end jeg havde tidligere, og de har gjort det fint for min skyld. Jeg har ikke fået flere udgifter til det offentlige.

    Men vent og se, hvis vi får en rød regering, så skal du se de offentlige afgifter stige voldsomt, og du skal nok komme til at betale, og ikke nok med at du betaler for dig selv, så skal du også betale så dem på bænken også kan få !!!

    Hvordan har du fået dårligere velfærd ?

    De har skåret i dagpenge perioden, det burde ikke være noget problem. Det har jo hele tiden været hensigten at man skal hurtigst muligt i arbejde igen, og ikke vente fire år.
    Efterlønnen har de skåret i, men det vil ikke være anderledes ved en rød regering, men de kan nemt skyde skylden på blå, og stadig bruge pengene.

    Problemet med overførselsindkomster er at der er alt for mange til at få dem, i forhold til hvor mange der betaler til dem.
    Derfor skal man enten sørge for at dem der kan betale, også gør det lidt længere tid, eller også skal både de og deres efterkommere betale meget mere.

    Og den med 12 minutter mere, det er jo bare en gang fis i en hornlygte. Jeg håber ikke de selv tror på den. For det er helt sikkert den sikre vej til flere arbejdsløse.


  • #60   9. sep 2011 Var det ikke 11 mia de vil smide i sygehuset for man max skal vente 30 min på behandling? Kan huske det var mange penge.

    Århus skadestue havde et gennemsnit ventetid på 35 min. Det er satme nogle dyre min for samfundet. Men man kan jo altid betale mere i skat så hver 10 person har deres egen læge. Hvor går grænsen?

    Sådan set syntes jeg godt man kunne gi 100 kr for at gå til læge eller komme på skadestuen. Så sotere man alle de useriøse fra der spilder deres tid. Selvfølig skal de svageste kunne komme til gratis.


  • #61   10. sep 2011 Har i små børn i dag? for det er vel det man kan betegne som velfærd eller nogle i skole..

    Bare inden for de sidste 5 år er der indført 5 ugers lukke dage.. i sfo og institution.. prisen er steget.. (så røg den fleksibilitet i forhold til arbejdsgiver....)

    Skoleområdet.. steget antal elever fra 24 til 30, men skolen forfalder, og der er blevet reduceret med mellem 6-10% af lærerne..


  • #62   10. sep 2011 Det kan man blive nød til i en finanskrise smiley

  • #63   10. sep 2011 Ken P >> Forvent ikke at det bliver bedre med de røde bag roret. De ansætter flere, men du bliver nødt til at betale så meget at du ikke har råd til at holde fri.

    Om der er 24 eller 30 elever gør ikke den store forskel. Jeg har selv gået i skole hvor vi var flere til den samme underviser, og vi led bestemt ingen nød.

    Lukkedagene bliver ikke skåret væk, de røde vil gerne bruge pengene som de blå har skaffet, netop for at opretholde velfærden... !


  • #64   11. sep 2011 GID -> så var det sku tidligt den finanskrise kom.. for det var sku før det var der...

    Så det er noget fis at lukke ud.

    Den nuværnede regering har skreget op om arbejderne skal være fleksible.. men har selv lukke dage *hummm*

    Privatisering er godt.. ens betydne lønninger og priser er steget *humm* (se bare på el og vandforsyninger)

    Afgifter er steget... (el, vand, varme).. ved godt at nogle påstår der så har været skattelettelser.. ikke til mig..

    Samt gud ved hvor mange andre tåbelige love og regler..

    Og det med at "de røde" også vil fjerne efterlønne, tjaaa jeg har nu ikke set forslaget fra dem.. det var blå blok, så at sige det vil de også gøre.. tjaaa måske hvem ved.. men reelt er det blå blok so har fremsat det.. (nej jeg forventer ikke at det er der når jeg går på pension, men ville da hellere have at de beholdt den nuværende folkepensionsalder alligevel, men fuck det.. jeg kan skride når jeg bliver 60 alligevel ;)... så jeg skal nok klare mig..)


  • #65   11. sep 2011 Fact. Er stadig Socialdemokraterne havde en udlandsgæld på 224 mia kr i 2001 hvor de heldigvis røg af magten. Tænk på hvis de havde kørt deres kæmpe underskud ind i finanskrisen puha det havde været slemt nu. Så kunne vi lige så godt skrive os på listen ved Grækenland med det samme.

    Hvis rød regering kommer på magten igen nu. Så starter de direkte med at lave indnu mere gæld. Jeg tror jeg melder dem til luksusfælden smiley


  • #66   11. sep 2011 Ken P >> Nu er bl.a. Dong jo stadig statsejet, så det er ikke pga. privatisering priserne er steget.
    Prisen på energi er nu heller ikke steget meget i forhold til inflationen her hvor vi bor.

    Dit sidste indlæg virker lidt panisk. Der er ikke så meget substans i dine påstande.


Kommentér på:
Åhhh det var tider med Socialdemokraterne.

Annonce