{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hey .. endagsplader regler
  • #1   13. maj 2012 Nå du ansøger om pladerne skal du skrive og krydse af i felter hvad de skal bruges til..
    Og jeg er rimelig sikker på at race ikke er en af dem smiley


  • #2   13. maj 2012 neeeeeej du må ikke bruge dem til race.,
    kun synshal, kørsel angående reperation eller hvis du skal hente en fra udlandet eller whatever.
    IKKE for sjov kørsel.


  • #3   13. maj 2012 https://www.retsinformation.dk/forms/R0710.aspx?id=137702#K11

    Så går du ned og læser paragraf 86 til 88 smiley

    Der står det hele smiley


  • #4   13. maj 2012 Men en evt køber du skal fremvise bilen til nede i holeby.. så den ok... Så hvis du kender nogen der er der i forvejen ku i aftale.. Men dette frårådes da det ulovligt smiley

  • #5   13. maj 2012 race er ikke en lovlig form for demonstration, den får du rigtig svært ved at sælge til en betjent, godt råd ? Lad Vær, fix er trailer

  • #6   13. maj 2012 §71. Kørsel med prøveskilte må af prøveskilteindehaveren eller ansatte hos denne foretages til følgende formål:

    1) Afprøvning og indstilling af nye køretøjer eller kørselsprøve i anledning af reparation af køretøjer, men derimod ikke til tilkørsel af nye eller istandsatte køretøjer.



    2) Demonstration af køretøjer for forhandlere og disses personale.

    3) Demonstration eller prøve af køretøjer i anledning af salg. Demonstrations- og prøvekørsel må kun finde sted efter forudgående anmodning i hvert enkelt tilfælde fra den eventuelle køber af et køretøj af den pågældende type, medmindre køretøjet er registreringsafgiftspligtigt, og der er betalt registreringsafgift af køretøjet som for person eller varebil, og dokumentation herfor medbringes under kørslen.

    4) Afhentning eller udbringning af køretøjer i anledning af reparation eller salg.

    5) Kørsel, der er nødvendig i forbindelse med registrering eller godkendelse af køretøjet.

    6) Overførsel af køretøjer til anden forhandler, andet udsalgs- eller udstillingssted eller lager. Overførsel til et demonstrationssted, der ikke benyttes til almindelig færdsel, hvor køretøjet præsenteres for publikum, f.eks. en væddeløbsbane eller dyrskueplads, sidestilles med overførsel til et udstillingssted.

    7) Kørsel her i landet med et køretøj, der indføres af en person, der har bopæl her i landet. Sådan kørsel må kun finde sted fra grænsen eller havnen direkte til det sted, hvor køretøjet skal registreres, eller hvor den, der indfører køretøjet, har bopæl, forretning eller værksted.

    8) Optagelse af fotografier eller film af køretøjet. Sådan kørsel må kun foretages af fabrikanter eller importører af køretøjer fremstillet i udlandet, og alene for at fremstille reklamemateriale for køretøjet.

    9) Kortvarig kørsel i optog i forbindelse med åbning af salg af lodsedler til velgørende eller almennyttige formål eller i forbindelse med en lokal børnehjælpsdag, dyrskue eller lignende arrangementer. Sådan kørsel må kun foretages efter tilladelse fra politiet i hvert enkelt tilfælde.


    Altså må man, desværre, ikke bruge prøveskiltene til race i Holeby eller lign smiley


  • #7   13. maj 2012 Allan L. B
    Hvem snakker race?
    At det forgår et sted der bliver kørt race har ingen betydning.


  • #8   13. maj 2012 Det er ikke bare at krydse af mere...

    Du skal skrive specifikt hvad de skal bruges til, og det er KUN dig som 'køber' klistermærkerne der må køre bilen. Også selv det er beregnet til salg.

    Blev noget overrasket, da jeg solgte RS Turbo'en.


  • #9   13. maj 2012 he he... hmmm hvad nu hvis de sidder på derned... og så gemmer jeg dem væk mens jeg kører race og smider dem på igen på vej hjem??.. mener bare hvis man kan møde op med bil på trailer uden plader betyder det vel ikke at man skal have plader for at køre dernede??

  • #10   13. maj 2012 det er ikke lovligt allan så lad hellere være, få den transportet på anden måde

  • #11   13. maj 2012 satans også... det var nu mere ment som testkørsel af bilens stand efter tuning, men kan godt se den må transporterers på fad... ellers kan jeg risikere afgiftbod... av av av ... tusind tak for svarene gutter..

    God søndag smiley


Kommentér på:
Hey .. endagsplader regler

Annonce