{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Firma
  • #1   20. aug 2017 Du skal virkelig brænde for det. Have penge nok til opstart af firma og til lager af dele samt have nogle kontakter til indkøb af dele.

    Lige præcis styling er et "Døende" fag i mine øjne. Der er så mange der kan gøre det allerede til ret lave priser.

    Men google er din ven, så syntes du skulle læse lidt med opstart af firma.


  • #2   20. aug 2017 mange tak smiley

  • #3   20. aug 2017 Synes også det ikke holder for at være ærlig da man kan virkelig købe dele fra udlandet MEGET billigere.

  • #4   20. aug 2017 Ja det ved jeg, men det jeg mener er jeg tager dem ind og laver dem smiley

  • #6   20. aug 2017 Jeg har en plan og sådan, men skulle bare høre om der er mange af sådan der laver sådan noget

  • #8   20. aug 2017 Okay mange tak

  • #10   20. aug 2017 Du skal kunne gøre det billigere end eBay og andre, ellers kan du lige så godt lade være

  • #11   20. aug 2017 Jeg vil lave det sådan hvor jeg monterer det

  • #12   20. aug 2017 Uden at have specielt meget kendskab til branchen, vil jeg tro at du skal satse på det lidt dyrer marked, med kendte kvalitetsdele, til en kundegruppe som er villige til at betale en fair pris.

    Hvis du skal konkurrere mod gør det selv projekter, tror jeg det bliver svært at tjene penge.

    Jeg har mødt et par stykker som har stylingfirmaer, og de har begge specialiseret sig.

    Den ene i primært iPE udstødninger og Vorsteiner body kits. Det firma voksede ret hurtigt, indtil han selv lavede noget dumt, men det er en anden historie. Den anden havde mere fokus på wrap, men også lidt styling dele fra kendte leverandører.

    Jeg tror at det er vigtigt at have et fokus, og blive kendt for noget specifikt. Dem der kan lidt af det hele, men ikke er specielt gode til noget, har det altid vanskeligere på den lange bane, sådan er det for enhver virksomhedstype.

    Har du mulighed for at blive aut. forhandler af nogle kendte mærker, vil jeg tro at det ville hjælpe en del. Det ville ihvertfald have betydning for mig som kunde, hvis jeg skulle bruge et nystartet firma til styling af mine biler.


  • #13   20. aug 2017 Fx Rene der har Cartrends har fået en god forretning ud af at eftermontere og sælge originalt ekstraudstyr til specielt VAG biler, men for pokker et arbejde der er lagt også. Konge service, enorm viden, show off projekter og næsten svartider døgnet rundt.

    VAGtuning er forhandler af APR grej hvilket udover god service også er en grund til at mangle vælger ham.

    Men at konkurrere med styling i almindelig uden niche og erfaring tvivler jeg kraftigt på.


  • DisConFlubberated
    VIP
    DisConFlubberated Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    maj 2007

    Følger: 49 Følgere: 67 Biler: 2 Emner: 46 Svar: 5.743
    #14   20. aug 2017 Det kræver vel også noget erfaring i montering og tilpasning af de forskellige stylingsdele. Der er jo stort set intet af det der passer 100%.

  • #15   20. aug 2017 Du skal nok starte med at bevise for din kundegruppe, at du kan noget, som man ikke selv kan montere hjemme i garagen.
    Folk skifter ikke kofangere og montere spoilere som man gjorde for små 20 år siden. I dag er det en anden undervogn og nogle sprøde fælge, der kommer først i rækken. Og hvor kan man købe fælge og undervogn, ja nærmest alle steder på nettet, og det kræver ikke nogen speciel større viden at montere.


  • #16   20. aug 2017 Har du håndsevner/erfaring? Har du bil? Har du kapital? Har du tid?

  • #17   21. aug 2017 Hvor mange biler har du selv stylet ombygget ? Kan se du kun er 19 og ingen bil oprettet.. Så har du overhovedet et færdigt projekt du kan vise frem ? Så eventuelle kunder kan se hvad du kan.. Tror de fleste inden for den branche har været i miljøet i lang tid og har flere projekter bag sig som har vundet konkurrencer både i ind og udland, så folk kender deres biler og ved hvad de kan.. Tror det kan blive rigtig svært at finde nogen der vil lade dig skære og svejse i deres nye bil, hvis ikke du har nogen flotte projekter at vise frem og sige den har jeg / vi bygget her hos os..

    Så en god start nok være at køb en bil og lav et fedt projekt hvor alt spiller 100% både ind og udvendigt.. Få den med til diverse shows og udstillinger og husk at sørge for at alt og alle ikke er i tvivl om hvem der har lavet den. Sælg den og byg en ny endnu federe bil og det gentager du nogen gange, til folk i miljøet ved hvem du er og hvad du kan.. Og så åbner du et værksted og nu ved folk hvem du er og har tillid til at du ikke fucker deres nye bil up !


Kommentér på:
Firma

Annonce