{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.118 visninger | Oprettet:

Indstilling af ventiler {{forumTopicSubject}}

Har en gammel cu motor vw luftkølet som jeg ik kan få igang har indstilt tændning men stadigvæk ingen start har så konsteret at den ik får benzin men kan mærke den får benzin fra benzinpumpen og op til karburatoren, kom så til at tænke på om det kunne have noget med ventil indstilling nogen som har nogen data eller ved noget ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Indstilling af ventiler
  • #1   29. aug 2013 bare for at være sikker, du har haft et tændrør ude og kan se at der er gnist når du kører på starteren?

    Benzin....givetvis enten en dysse i karburatoren som er stoppet, svømmeventilen i karburatoren som har sat sig og ikke åbner så pumpen kan fylde svømmekammeret i karb eller....der kan være flere ting. Har du haft toppen af karburatoren og set om der er benz i den. Har du prøvet at dreje speedertrækket med hånden og kan se at karburatoren leverer benz ned i venturien?


  • #2   29. aug 2013 garanteret svømmeren i karburator der har sat sig hvis den ikke har haft benzin på længe.

  • #3   29. aug 2013 Har taget topstykket fra en cj motor og støddtængerbe fra cu motoren da den fra cj var lidt længere, det er en cu motor jeg har bygget om til karburator istedet for elektronisk indsprøjtning.

Kommentér på:
Indstilling af ventiler

Annonce