{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.566 visninger | Oprettet:

Dan R
Dan R
Tilmeldt:
8. okt 2014
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2

VW Bora 2.3 V5 fra 2000 {{forumTopicSubject}}

Hej.

Vi har en Bora 2.3 V5 som kører rigtig godt, men vi har det sidste halve års tid oplevet at den pludselig mister kræfterne, og lyder som om den kører på 4 cyl istedet for 5.

Det er som en kontakt der bliver tændt og slukket og ingen mønster. Der var i starten når den havde stået i iskoldt vejr og vådt vejr. Men det forsvandt når den blev varm.

Nu gør den i tide og utide - både i varmt og koldt vejr, og alt fra 2-3 sek til flere km. Vi kan også kører en strækning på 50 km uden der er noget. Næste dage gør den hele tiden.

Vi har fået skiftet tændrørene, og ledningsnetværket til dem. Vores mekanikker og flere andre var 99.9% det var tændspole modulet, så vi har fået et renoveret et sat i idag - men den gør det endnu.

Her til aften hvor det er køligt og lidt råt lagde jeg mærke til at asfalten bliver mørk ved udstødningen - som om der er damp der rammer den. Vores udstødning peger ned af og vi har fået sat den på for nogle måneder siden, men er ikke klar over om det er normalt når motoren er helt varm?
Det kom i løbet af nogle minutter mens det stod i tomgang.

Den bruger intet olie, og har fået skiftet olie for et par måneder siden.

Hvad er der galt med vores bil. Når den ikke hakker kører den fantastisk, men jeg er ved blive idiot af dette. Vi har lige smidt 1700 kr efter den idag uden at det løste problemt - jo den kører lidt bedre nu end før, men den mister stadigvæk alle kræfterne og lyder som en 3 cyl bil der ikke kan gøre for det.

Nogen forslag?

Mvh Dan Riis


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  VW Bora 2.3 V5 fra 2000
Kommentér på:
VW Bora 2.3 V5 fra 2000

Annonce