{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  vand ind i golf 4
  • #1   2. okt 2016 Oppe under din vinduesvisker der hvor vandet løber væk når det regner plejer at stoppe til med blade på passat kan være du har samme problem

  • #2   2. okt 2016 dør listen er utæt eller forrude kanten det er utæt

  • #3   2. okt 2016 den bruger ikke vand? der kan være hul fra varmeapparatet.
    evt. tjek om der skulle mangle en gummiprop i bunden af bilen


  • #4   2. okt 2016 Mike. systemet på en Golf 4 er ikke det samme som på passagen

  • #5   2. okt 2016 Hvis det er lavet lige så smart som i Audi A4, er det sikkert afløb fra torpedorum der er stoppet til af blade osv. Når vandstanden er høj nok futter det gennem pladesamlinger og lign. Prøv at tjekke bunden i torpedorum og se om du kan finde afløb. De sidder typisk ret utilgængelige under bremseforstærker osv.
    Den anden mulighed med utæt varmeelement er det nok ikke, når det er efter regnvejr.
    Mvh. Gert


  • #6   2. okt 2016 1. Tjek din vandkasse for blade og skidt, der skal helst være fri passage for vand.
    2. Hvis vandet kommer ind ved forruden, så bør det enten være for, at ruden har været skiftet, eller pga rust i kanten.
    3. Både Golf 4 og Seat Leon er slemme til at blive utætte i pakningen i døren, og det resulterer ofte i meget vand netop i føresiden.
    4. En manglende prop i bunden kan det også være, men det tror jeg næppe.
    5. Har bilen aircondition? I så fald er det vigtigt, at den kan kommet af med sit kondensvand (hvis bilen har kørt med aircon tændt i et stykke tid, vil det begynde at dryppe med vand under bilen, men hvis afløbet er tilstoppet kan vandet finde på at finde andre steder hen.
    6. Det kan i værste tilfælde være varmeapparatet, men de andre punkter er mere sandsynelige - tjek efter om bilen bruger vand.

    Test eventuelt tingene igennem ved at fjerne gulvtæppet i bunden af bilen (måske endda også sædet), og få derefter en kammerat til at spule bilen med en vandslange for at tjekke, om vandet kommer ind ved døren eller længere oppe måske.

    Held og lykke med det! smiley


  • #7   2. okt 2016 Forresten til de andre! På Passat, Audi A4 og lignende, der sidder et gummiafløb under batteriet i motorrummet, den stopper ofte til, og så kan vandet nemt finde ind i bilen. Det bedste man kan gøre, er at fjerne det afløb (ligner en gummiprop) - Dette vil bare resultere i fri passage for vandet, og så stoppes det ikke nær så nemt til af skidt! smiley

  • #8   2. okt 2016 okay tak vil tjekke de ting som i skriver. ps den har ikk a/c eller klima

  • #10   3. okt 2016 pil viserne af og kig på den sorte boks der sidder ovre i førersiden det kan være den der er utæt jeg åbnede min gav den flydende pakning og så holdt den op med at være utæt smiley

Kommentér på:
vand ind i golf 4

Annonce