{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.625 visninger | Oprettet:

Marco G
Marco G
Tilmeldt:
22. dec 2017
Biler: 2 Emner: 3 Svar: 8

E90 blålig røg {{forumTopicSubject}}

Jeg står i den uheldige situation at jeg lige har købt en ny brugt bil BMW e90 320i fra 05, efter et par dage har jeg lagt mærke til at når bilen har stået lidt i tomgang og man træder på pedalen kommer der en hvid/blålig røg ud og den lugter af brændt olie, så mistænker olietyvene efter at have læst div. topics.
Er der nogen på Sjælland der kan hjælpe mig med at lave det til en mere tilforladelig pris end hos BMW selv, er godt nede i kulkælderen efter at blive taget sådan i røven smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  E90 blålig røg
  • #1   7. okt 2018 Hvordan taget ved røven? En forhandler skal tage den tilbage og købt hos En privat er ansvaret dit når du tjekker og prøvekører bilen

  • #2   7. okt 2018 "er godt nede i kulkælderen efter at blive taget sådan i røven"

    Hvem siger du er blevet taget i røven? Hvorfor spille offerkortet?

    Det er jo ikke nødvendigvis en fejl der var der da du købte den, og det er slet ikke sikkert at sælger vidste der var en fejl da han/hun solgte den. Der er mange biler med sådanne fejl som sælger ikke selv er klar over og dermed sælger i god tro til køber.

    Med lidt research som køber inden købet havde du også vidst at netop den model og årgang er kendte for at æde/smide/bruge olie som ind i helved.

    Jeg kan godt forstå det ikke er en bil man bare sender til BMW for at få lavet da den er gammel og BMW kan være dyre i timeløn - men sørg for at den i det mindste kommer til en som har lidt erfaring med det. Ellers ender du med at der bliver skiftet en masse ud fra gætværk og så havde det været billigere ved BMW i første omgang.


  • #3   7. okt 2018 det toppakning 99 procent

  • Marco G
    Marco G Tilmeldt:
    dec 2017

    Biler: 2 Emner: 3 Svar: 8
    #4   7. okt 2018 Har så lige snakket med manden og han vidste godt at der var noget galt med bilen, derfor han solgte den videre.
    Og han sagde selv valve stem seals da han snakker engelsk


  • Marco G
    Marco G Tilmeldt:
    dec 2017

    Biler: 2 Emner: 3 Svar: 8
    #5   7. okt 2018 Håber bare på at jeg kan finde en mekaniker der har forstand på BMW herinde og kunne lave det til en fornuftig pris.
    Og offer rolle tak for det


  • #6   7. okt 2018 Så har han handlet i ond tro. Han SKAL oplyse kendte fejl og sætte prisen derefter

  • #7   7. okt 2018 Ja når man går ud fra at man bevidst er blevet snydt eller beskyldt for noget uden reelt grundlag for dette - så er det en offerrolle man påtager sig. Desværre meget brugt i samfundet anno 2018.

    Men må man spørge hvad den har kørt af KM og hvor meget du har måtte betale for den?

    Koed har for nyligt lavet et koncept med partnerværksteder rundt i landet, du kan evt. kontakte dem.


  • Marco G
    Marco G Tilmeldt:
    dec 2017

    Biler: 2 Emner: 3 Svar: 8
    #8   7. okt 2018 Jeg vil sige at et menneske der sælger til andet med en fabel om at det er fordi at han vil købe et hus, som man så ringer tilbage til der siger han selv har haft bilen på værksted “desværre ville han ikke sige hvilket” har fået det undersøgt men ikke udbedret og selv har købt bilen af en som også godt vidste den var gal før han solgte til ham (altså han har selv stået i min position), så står man med en ordentlig lort i hånden.

    Den var sat til 75k men fik presset ham ned på 65k den har gået 225.
    Pæn stand udvendig men knap så flot som i overhovedet inden i, men var jeg lidt ligeglad med da ny kabine var fundet.
    Så alt i alt stadig ikke et billig køb i mine øjne.


  • #9   7. okt 2018 Til 65000 kr. så er den også blandt de lavere prissatte i Danmark - men ja, jeg havde da haft mere is i maven i bagklogskabens lys hvis kabinen ikke var pæn.

    F.eks. med sådan en her:
    https://www.dba.dk/bmw-320i-20-benzin-2007/id-1048684343/

    2 år nyere, 75000 KM mindre og nogenlunde udstyret..

    Men ja, det er ikke sjovt når han har vidst at noget var galt, det er bare svært for dig at gøre meget andet end at få den lavet.


  • Marco G
    Marco G Tilmeldt:
    dec 2017

    Biler: 2 Emner: 3 Svar: 8
    #10   7. okt 2018 Altså den var jo prissat til 75.000kr at den kommer ned på 65 er en anden snak i min optik.

    Det var den fyldte service bog, den køre også godt og udseendet uden på der gjorde jeg købte, der har været børn i bilen og tydelige spor efter dette med pletter og slid på sæder og en godt slidt midterkonsol bag til, peanuts tænkte jeg hvis alt andet var ok, det er ikke første gang jeg skulle indvendigt restaurere.
    Men også skal til og have skilt motor ad osv. var godt nok ikke inkluderet i mit budget.


  • #11   7. okt 2018 At man forhandler 15% i afslag er for mig ikke positivt af natur. Det vidner om en der virkelig gerne vil af med sin bil.

    Det vil altid være problemet med at købe ældre biler.. Jeg vil understrege at du lige så godt kunne have stået med blå røg om 5000 KM, men havde man undersøgt den model med den motor i så havde man vidst at dette er et kæmpe problem.. Oil consumption er det første der kommer frem på google bare ved at søge på 320i 2005..


  • Marco G
    Marco G Tilmeldt:
    dec 2017

    Biler: 2 Emner: 3 Svar: 8
    #12   7. okt 2018 Jeg høre hvad du siger Thomas, nogle gange er man bare heldig og finder en der er villig til at gå et hak ned i pris uden at der er noget galt med bilen, nu har jeg handlet mange brugte biler gennem tiden og er selv ærlig af natur plus passer og plejer mine vogne og ville aldrig sælge en lort videre, faktisk står der også i købeloven er du bevidst om et problem skal du infomere køber omkring det, desværre fik jeg ikke optaget vores samtale men ringer stadig advokaten imorgen, når han har været så grim at fortælle han godt vidste præcis hvad der er galt med bilen.
    Jeg har godt læst op på bilen men sådan er der så meget med mange forskellige bil modeller, og ja fair hvis det var sket om 5000km nu står jeg bare med en bil på hånden der bevidst er solgt som delvis defekt og det er sgu en sørgelig ting og ærligt syntes jeg det er noget svineri.


  • #13   7. okt 2018 Jeg er helt enig i at det er svineri, og føler med dig.. Men få den undersøgt, det behøver ikke være toppakning jo..

  • Marco G
    Marco G Tilmeldt:
    dec 2017

    Biler: 2 Emner: 3 Svar: 8
    #14   7. okt 2018 Jeg tror det er olietyvene har set nogle videoer og kan se symptomer og farve på røg er nøjagtig det samme og min kære gamle far er udd. mekker hos Mercedes og tænker det samme men desværre af den gamle skole så han tør ikke rode med den.
    får kigget på det og håber på det bedste, youtube gør jo ikke en til specialist tværtimod smiley


Kommentér på:
E90 blålig røg

Annonce