{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
662 visninger | Oprettet:

mitsubishi folk hjælp!! {{forumTopicSubject}}

min mor har en mitsubishi carisma 1,9 Di-D , Perioisk gider bilen ikke starte. Nogle gange starter den en hel dag andre gange gider den ikke starte og lige pludselig starter den.

Er der nogle af jer fra mitsubishi som ved hvad problemet kan være ? som evt har set det før.
Bilen har været på mitsubishi værksted 2 gange hvor de bare giver os den tilbage og siger intet er galt. den skriver ingen fejl i egendiagnose.

Søger kun svar fra folk som har kendskab til den her model bil da jeg selv er mekaniker og mange har kigget på bilen men ingen kan finde den fejl.

Håber nogle kan hjælpe

Mvh nikolaj


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  mitsubishi folk hjælp!!
  • #1   23. aug 2011 nu har jeg ikke nogen efaring med deres diesel vogne, men har engang prøvet præcis det samme på en escort diesel, der virkede det at slibe stikket rent på hvad jeg går udfra er afbryder ventilen på pumpen, og give det noget kontakt spray.

    smiley


  • #2   23. aug 2011 den har bare fået skiftet afbryder/stopventil og det hjap ikke og stikkene er ikke irreteret eller noget smiley

  • Kim B
    Kim B Tilmeldt:
    okt 2016

    Følger: 1 Svar: 1
    #3   21. okt 2016 Hej. Jeg har samme problem med min Mitsubishi, testeren siger det er magnet ventilen eller gløde rør, men de virker som de skal smiley . Fandt du nogen sinde en løsning på problemet ?

    Mvh. Kim b


Kommentér på:
mitsubishi folk hjælp!!

Annonce