{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.857 visninger | Oprettet:

Fra 3 til 1 katalysator? {{forumTopicSubject}}

Jeg har en Ford Mondeo 2.5 V6 fra 2001, dens motorlampe lyser og ford kan ikke sige præcis hvad det er men de siger det er 2 af katalysatorne men ved ikke hvilke... Kan jeg fjerne de 3 originale o erstatte dem med 1 "race" kat på eks. 400 celler? Og så den stadig har en nogenlunde chance for at gå gennem syn?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fra 3 til 1 katalysator?
  • #1   12. aug 2012 3 katalysatorer???????

  • #2   12. aug 2012 Præcis! Der er en katalysater lige efter manifolden på begge sider og så sidder der en under bilen..
    Og nej, Ford sagde katalysator, har selv tænkt tanken om lambdasonderne, men de havde en tester på og sagde 2 af 3 katalysatorer var færdig, MULIGVIS de var ikke helt sikre??


  • #3   12. aug 2012 De har haft en tester på, og de er ikke sikre på, hvilke katalysatorer der er defekte ?

    Du har vel ikke betalt noget for at have bilen på det værksted ?

    For det lyder da ikke til at de har ret meget forstand på det, på det værksted du har været ?


  • #4   12. aug 2012 Du skal ihvertfalde ikke vælge en race kat, den tager på ingen måde det samme som de org. Du skal også være opmærksom på, at de kats er bygget til at rense, ved en bestemt temperatur, kort sagt, de skal opnå en hvis varme, så det er ikke bare at knalde en uorginal kat på, et eller andet sted på udstødningssystemet - Det er der mange der tror og fidner så ud af at det ikke har hjulet en skid, både fordi de tror at en billig race kat kan gøre det ud for en dyr org. og at de intet begreb har om konceptet! Der er en grund til at kats er så dyre, de indeholder et meget dyrt metal - Mange af de billige er keramiske kats og de kan såmænd være finde nok - Men det er slet ikke det samme!

  • #5   12. aug 2012 du kan ikke fjerne dem og sætte en på, da den må ha 2 lambda sonder per kat . En måle og en kontrol sonde . den sætter en fejl hvis kontrol sonden ikke måler at udstødningen er blevet renset ordentligt i katten . fejl koden burde fortælle om det er bank( cyl række) 1 eller 2 og om det er sonde 1 eller 2 den har sat en fejl på . har lige skiftet en kontrol sonde på en 406ér så det er ikke nødvendigvis katten det er galt med .

  • #6   12. aug 2012 Altså hi-flow kat er nu fine nok. min Cupra gik fra at have 2 katalysatorer 1 med 800celler og en med 600celler, nu har den kun 1 sports kat / hi-flow kat med 200celler og den må stadig forurene 10 gange mere end den gør, så det er behøver da ikke betyde at det ikke kan synes osv.

  • #7   12. aug 2012 nej en racer kat er skam fin forurenings mæssigt ,men han kan ikke snyde lambda sonderne til de foreste katter .så skal han montere 3 sports katte, eller ha ændret motor styringen.

  • #8   15. aug 2012 Hvis det er en af dem der er ved at være fyldt så bor huller før og efter katten og svejs en møtrik på og så tag en tryk måler og smid i hullerne og mål på hver sin side af katten så ser du hva for en der er stoppet for så er der ikk så er der jo mere tryk før katten. sværere er det da ikk smiley

  • zenza7
    zenza7 Tilmeldt:
    nov 2011

    Følgere: 1 Emner: 8 Svar: 215
    #9   15. aug 2012 kan høre folk ikke ved hvad de snakker om.
    ja mondeo v6 køre med 3 katalysator. 1 til hver V og som går ud i en fælles.
    problemet er at den som sidder øvert til hver V falder sammen, bilen mister træk / hakker / lyer i motor lampe, noget af indholdet falder ofte ud i den sidste så denm bliver stoppet, pil den sidst kat af + rør helt op til i forste katalysator, og få banket resterne ud af de forste og så sæt en ny kat på altså den sidste, så køre den perfekt og kan sagtens synes med fourening krav.


  • #10   15. aug 2012 Napster
    Jeg siger mange tak! Præcis sådan et svar med en der med sikkerhed ved det, for det lyder det ihvertflad til du har smiley


  • #11   15. aug 2012 Skulle da også lige til at spasse ud her..

    Har set sammen klappede katalysatore 2 gange på Mondeo V6

    Pil forrøret af og glo ind i katten, det kan være en fordel at have et lille tandlægespejl, eller et hulrums kamera.


Kommentér på:
Fra 3 til 1 katalysator?

Annonce