{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
916 visninger | Oprettet:

Jens L
Jens L
Tilmeldt:
10. jan 2012
Følger: 1 Emner: 15 Svar: 62

bmw 316i 1995 varmer ikke?? {{forumTopicSubject}}

Hejsa..

Min kammerats kebab vil igen varme give, blæseren kører fint men det er kold luft der blæses ind i kabinen, dette selvom motoren er fint driftsvarm. Der kommer dog en lille bitte bitte smule varmere luft ud af dyserne hvis han holder stille, men det er ikke meget, og det kan lige så godt være ren indbildning..

Hvad kan dette problem skyldes? Og hvordan kan det evt. løses?

Forsat god aften!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  bmw 316i 1995 varmer ikke??
  • #1   5. jan 2013 Er der vand på bilen?? i tilfælde af den er utæt og han lige har hældt vand på, så kan det bare være luft der er i systemet, prøv og mærk på vand slangerne hvor varme de er, og så sammenlign med de 2 slanger som går ind i kabinen bagved motoren.

    Så det kan næsten kun være luft i systemet eller varmeelementet der enten er stoppet eller hvor stængerne til spjældene er knækket.


  • Jens L
    Jens L Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 15 Svar: 62
    #2   5. jan 2013 Der er vidst nok blevet efterfyldt med lidt kølervæske på den for ikke så længe siden.
    Så vil da prøve at se om det kunne være luftbobler.. Men motoren overopheder ikke??

    Hvordan kommer man lige ind til varmeelementet i sådan en svend??


  • #3   6. jan 2013 Nu ved jeg ikke lige på sådan en bmw om der sidder en udluftnings skrue på slangen oppe ved indgangen til varmeelementet, hvis der gør det så det jo bare og åbne den, mens motoren står i tomgang og så vente indtil der kommer vand ud. Ellers så tager du låget af til expentionsbeholderen, skruer fuldt op for varmeapparatet og lader den stå et godt stykke tid, motoren skal i hvert fald op og være varm - og så lad den bare stå og tøffe en times tid der, og samtidig lige hold øje med vandstanden.

    Det har heller ikke noget med at gøre om motoren overopheder, det er oftes i varmeelementet der ligger luft da den ligger over motoren.

    De fleste biler skal hele instrumentet helt ud for at skifte varmeelementet, men man kan ofte lige komme ind og kigge og stængerne stadig sidder på, mit bud vil være at det sidder ca. i midten bag instrument, men det kan du jo se ude fra motorrummet, det er de to eneste vandslanger der går ind i kabinen.


Kommentér på:
bmw 316i 1995 varmer ikke??

Annonce