{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
883 visninger | Oprettet:

husk træf i dag. SJ {{forumTopicSubject}}

så går det løs igen, lørdag den 11 august kl. 12-24. på jyderup dyreskueplads vil der være team extreme bildag 2007. indgang 30.- parkering er gratis.

der vil være over 20 boder fra forskællige forhandler der vil være stopfyldt med gode tilbud feks.bilxperten. carsound. scanturbo. mk styling osv osv.

netmekanikeren vil være der og rulle biler hele dagen lang for sølle 300.- per bil. og der vil også forgå to konkurancer for fleste HK. der vil være flotte primer til vinderene. op til 1800ccm og fra 1800ccm. det koster 50.- at deltage i disse konkurancer.

der vil også være noget til den sultne mund. pølsevogn. stop cafen tilbereder italiiensk mad og sandwich. isbar. pandekage huset. der vil og være noget til den tøre hals. cult vil have en bod med massere af søde tøser. øl telt med øl. vand og sodavand.

kim larsen tivoli vil have forløtelser med både til store og små legebørn

promilleservice med dk største gettoblaster vil søre for musik på pladsen hele dagen. live musik og strip i ølteltet om aftenen.

kåring af bildagens flotteste og grimmeste bil. samt flotteste iceinstallation. det koster 50.- at deltage i disse konkurancer. og pladsen vil være åben for deltager fra kl 10..

bilklubber vil også være udstillet på pladsen feks. self. team extreme. daydremers. miníspeed. motorbabs osv osv.

håber at se jer alle der. med venlige hilsner.
marc-phillip/team extreme.




Dyreskuepladsen
Industriparken 18
4450 Jyderup
det er vestsjælland


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  husk træf i dag. SJ
Kommentér på:
husk træf i dag. SJ

Annonce