{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
745 visninger | Oprettet:

Sindal 2. del - søndag {{forumTopicSubject}}

Sindal søndag.

Igen nyligt hjemvendt, bringer jeg hermed 2. del af historien om de gale street-racere fra Nordjylland som var med til dragster-træf i Sindal.

I aftes (lørdag) omkring kl 21.00, fik vi chancen helt ekstraordinært for at få synet biler ind her til morgen – noget der normalt aldrig sker midt i et arrangement som dette, så det var med at tage alle kommunikationskanaler i brug, og skaffe flere folk så vi kunne få noget seriøst race.
Det gik dog ikke helt godt, men skuffelsen blev mindre af det gode vejr og det store antal publikummer der flokkedes om vores biler... Amerikanerbilerne trak ikke engang så mange til som vi gjorde – TOP DOLLAR!!!
Der dukkede en Nissan Skyline op i blandt vore rækker, så den kunne også lige trække folk forbi os een gang til...

Dagen idag bragte solskin fra morgenstunden, så der var lagt op til hæftigt ræs på den varme asfalt på landingsbanen.

Først var der 2* trænings/ testløb – derefter gik elimineringen direkte igang.

Det var total grineren at se folk skille deres biler totalt ad for at finde de sidste sekunder de kunne piiiiiine ud af deres biler.
Sæder blev pillet ud – for som bag – anlæg og KOFANGERE blev afmonteret – ja, sågar 105-brændstof blev påfyldt dem med ladetryk og kompressorer. Midt i det hele røg så en kobling, så den blev repareret med cola – ja, street-racere har sjældent nye dele ved hånden eller sponsorer, ha ha ... hele økonomien går til bøder.

Igen var de garvede dragracere til utrolig hjælp med små fif og tricks til starter, biler, kørsel og ikke mindst ROS! De små drillerier fortsatte dog også idag, hvor nogle mente at 3.0 da ikke var en motor, mens vi til gengæld mente at der var for lidt lys under deres biler, og så mangler de at lære en hel del om styling og ICE...

De var stadig ovenud glade for at vi stillede op, og viste at vi var seriøse mennesker der dyrker en niche-sport som i bund og grund ligner deres egen (vi behøver bare kun høreværn, når vi glemmer at skue ned for anlægget) og så er vi nok i snit bare 20 yngre – ha ha .

Men stor STOR ros til arrangørene som tog os ind.

En speciel stor ros også til de teams som tog så godt imod os i Sindal, gav os selvtillid, mod, ros og respekt, og fortalte os at en bil kunne vinde et arrangement uanset hastigheden (ja, der var en FIAT 127 der bankede dem allesammen for 2 år siden i Bracket)

Tak også til publikum, som ikke idag forlod tilskuerpladserne når vi entrede banen i vores små gejlede gadebiler og tunede øser.

Og tak til de ekstra der mødte op idag – Carina E tøse-øsen med vores eneste kvindelige repræsentant + Torsten med sin Skyline (godt du lige nåede med, selvom det var uplanlagt)

Vi har alle haft en sjov og uforglemmelig weekend i Sindal og har fået meget mere mod på lovligt street-race, så hvis dette bliver en regelmæssighed, er jeg sikker på at mange vil skifte til denne slags arrangementer – det’ for cool.

Tak for nu, og HUSK at melde dig til i September i Vandel eller i Hirtshals om 1 måned.


Frandsen

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Sindal 2. del - søndag

Annonce