{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.229 visninger | Oprettet:

Husk lovligt race i køge idag kl 19!!! {{forumTopicSubject}}

Lovligt og sikkert Streetrace i Køge
Diverse
13/06/09
Lørdag d. 20. juni følger Køge og Omegns Automobilklub op på de seneste års succeser, når klubben igen står bag lovligt og sikkert Streetrace i Køge.


Løbet den 20. juni er for alle med et kørekort og en indregistreret bil, og det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage.

Lørdag d. 20. juni følger Køge og Omegns Automobilklub op på de seneste års succeser, når klubben igen står bag lovligt og sikkert Streetrace i Køge.
Løbet den 20. juni er for alle med et kørekort og en indregistreret bil, og det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. De tilmeldte biler deles i fire klasser:
Kl. 1. Biler uden trykladning, Kl. 2. Biler med trykladning. Kl 3 Biler med 4 WD. Kl. 4 for Amerikanerbiler. Derved er fair konkurrence sikret.
Pris for deltagelse er 200,- incl alle afgifter

Klokken 19.00 går starten på Skandinavisk Transport Center Køge, og herefter kører de mange deltagere i fire klasser om at være hurtigst på den 201 meter lange bane.
I løbet af aftenen sendes deltagerne klassevis til at køre en såkaldt stige, som fortsætter indtil vinderne i de fire klasser er fundet.

Der er dog – også denne aften – grænser for udfoldelserne. Der bliver taget tid på alle biler, selv om det ”kun” gælder om at slå den anden bil på banen.
Til tidtagningen er lejet et flot udstyr som med fotoceller, helt precis tager tiden og straks når mål er passeret vil tiden kunne ses af tilskuerene.

Tiden måles af sikkerhedshensyn, for kører en deltager de 201 meter på mindre end syv sekunder, hører bilen ikke hjemme i et streetrace-arrangement som dette. Så hurtige biler må i stedet prøve kræfter med ”rigtig” dragrace på en 402 meter lang, permanent bane.
Inden løbet har deltagernes biler og udstyr været gennem en teknisk kontrol, så løbsarrangørerne er sikre på, at bilerne er sikre at køre i, og at kørernes sikkerhedsudstyr virker efter hensigten. Deltagerne skal under løbet bære styrthjelm og bruge bilens trepunktssele samt være iført noget med lange ærmer.

De seneste par år har Køge og Omegns Automobilklub arrangeret lovligt streetrace i Køge. Løbene har været afholdt med politiets såvel som Dansk Automobil Sports Unions tilladelse, og derfor har sikkerheden for både kørere og publikum altid været helt på højde med sikkerheden ved f.eks. et DTC-løb på Jyllands-Ringen eller til en DM-afdeling i rally.
Succesen med de lovlige streetrace i Køge har bredt sig, Dragracing.dk i Hvidovre har ligeledes afviklet flere af disse Race.

Køge og Omegns Automobilklub regner med masser af tilskuere, og henvises gæsterne til et særligt parkeringsareal for enden af Truckvej og Dieselvej.
Der opkræves 20,- pr person også de som er i bilen.


FAKTA:
Hvad:
Lovligt streetraceløb (striberace) for indregistrerede biler. Løbet afvikles med tilladelse fra politi og øvrige relevante myndigheder samt Dansk Automobil Sports Union.

Nyt startudstyr med tid
Vi er sikre på, at det vil falde i deltagernes smag, at det nu er muligt at få en tid på sin bil udprintet direkte fra måleudstyret.

Hvor:
Transportcentret, Bragesvej, Køge.

Hvornår:
Lørdag den 20. juni kl. 19-24.
Kontrol af deltagerne og deres biler begynder kl. 16.30. på området NYSCAN Centervej i STC.

Her kontrolleres kørekort, styrthjelm, bilens registreringsattest, lys og lygter, bremser samt om batteriet sidder ordentligt fast.

Arrangør:
Køge og Omegns Automobilklub.

Pris:
Deltagere kr. 200,-
Tilskuere 20 kr. pr. person. Også dem som er i bilerne


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Husk lovligt race i køge idag kl 19!!!
Kommentér på:
Husk lovligt race i køge idag kl 19!!!

Annonce