{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  1.6 fsi
  • #2   21. jul 2017 Den chip der piller bare ved temperaturen som din motorstyring læser. Den siger så den er lavere, så den sprøjter mere brændstof ind (umiddelbart).

    For det første, så er det virkelig en dårlig måde at "chippe" en bil på og kan give mange andre problemer.

    For det andet, tvivler jeg virkelig stærkt på det giver noget synderligt på din motor. Hvis du endelig vil chippe den, så få det gjort rigtigt.

    Spar pengene smiley


  • #3   21. jul 2017 What Mike said ^^ Desuden er det ikke altid godt at køre federe. Den vil også sode meget mere fordi forbrænding molekylært er ufuldstændig.

    HVIS du skal chip tune, så få det gjort ordenligt og få justeret tænding ind til at køre på Vpower. Og så giv den et brum filter 2" udstødning.

    Men altså, den bliver stadig hapset af min Aygo smiley smiley smiley


  • #4   21. jul 2017 Hvis du vil tune din motor... Så skarpe knaster, anden indsugning og bearbejdet topstykke, udstødning og så en indkøring. Så har du nok hentet en 20-30hk hvis du er rigtig heldig, men det har så også kostet en 20-30.000 smiley

  • #5   22. jul 2017 Sælg din 1,6 og køb en med flere heste det får du mest ud af især på en billig bil som en golf V snart er smiley

  • #6   22. jul 2017 Forhelvede hvor er folk dog dumme at høre på. De gentager bare hvad smarte Brian i sin Corsa siger.

    Du kan godt chippen din FSi men et godt resultat. Nej den boks fungere ikke. Den skal programmers og det koster typisk 3500-4500 som bonus få du lukket din EGR.
    Du hat en suge motor så forvent ikke 20-30hk. Men måske 5-10hk. Og en meget bedre effekt kurve så den føles bedre og mere livlig. Som bonus kan du få en bedre brændstof økonomi..


  • #7   22. jul 2017 Men er det ikke nøjagtigt det samme som os andre har sagt? smiley

  • #8   22. jul 2017 #7 nej det er den samme køre som de altid fyre af. "drop det", "det få du intet ud af", "spild af penge", "køb en turbo model"... Det de samme tosser der mener at det koster 1000kr pr hk på en suge motor og er det tilfældet så skal der henter 3.5-4.5hk peak. For at det regne stykker er sandt. Peak hk er jo i dagligdagen ubrugelig og du kan få en bedre og blødere effekt kurve der giver en bedre hverdags vogn.

Kommentér på:
1.6 fsi

Annonce