{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
761 visninger | Oprettet:

bmw m30 turbo/ olie/vand ind-ud {{forumTopicSubject}}

Er et montere biturbo på e24 635 csi. Mine garret turboer er både olie og vandkølede. bruger en sandwich fra oliekontakt til olieudtag men hvor i bundkaret ska jeg ha lavet retur, har hørt lidt forskelligt med antal cm fra olie sump osv?? hva med udtag til vand, kører man bare bypass på vandslanger til varme apperat, og eller hva side af termostat hus? altså skal vandet i turboen blive hurtig varm eller holdes så koldt som muligt ved at tage udtag længere ude ved køleren?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  bmw m30 turbo/ olie/vand ind-ud
  • #1   13. mar 2008 Olie returen skal være over oliestaden ja.

    Du skal forsøge at lave den så den ikke sidder ud for et krumtapsslag - Især hvis returen skal sidde på den side af bundkaret hvor slaget kommer OP af olien. Lav evt. en "skvulpe plade" der sikre at krumrappen ikke smider olie op mod returen. Kan være et rør flækket på midten og svejst hen vendret over hullet indvendig i bundkaret.


  • #2   13. mar 2008 Overvej evt. slet ikke at slutte vandet til...

  • #3   14. mar 2008 tak christian, men det med vandet, er det ikke dumt ik at få den vandkøling`? men altså olie udløbet skal så bare være over olie stand eller så langt oppe som muligt for at være sikker


Kommentér på:
bmw m30 turbo/ olie/vand ind-ud

Annonce