{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VW UP! Ipad mini car-pc edition

7.813 visninger | Oprettet:

Efter en lang travl periode, med projekt: Værksted, som første prioritet, fik jeg endelig lidt tid til at komme videre med min kære UP!.

Det har hele tiden været idéen at jeg skulle have en 10.2" touchskærm til min car-pc (the bigger the better), så jeg havde lige diverse kontrol-knapper der skulle replaceres, så jeg kunne udnytte hele pladsen i midterkonsollen.
Dog har jeg også længe godt kunne tænke mig, at forsøge med en Ipad-løsning, for at have noget at sammenligne med, kontra car-pc.
Jeg har derfor haft lidt forskellige idéer på tegnebrættet, og udfaldet blev et setup hvor det ene ikke udelukkede det andet, og hvor jeg sådan set fra dag-til-dag, kan vælge hvad der passer til dagens humør.

Denne ombygning har været én af de mere krævende, og jeg har haft rigtig mange tanke-timer, foran delene, for at finde bedst mulige løsning, da pladsen heller ikke har været uanet.
Er dog kommet frem til en løsning som jeg både visuelt og funktions-mæssigt er blevet rigtig tilfreds med.

Konsollen er den originale (aftermarket) 1DIN konsol, og Ipad rammen, er en "væg-ramme", som er perfekt til formålet, men dog lige skulle mod'es en del, til formålet.
Enjoy...

Essal AKA Aze .
Mand | 41 år | Oprettet: 29. apr 2004


Kommentér på:
VW UP! Ipad mini car-pc edition
Annonce