{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Da bimmeren døde.

1.948 visninger | Oprettet:

Jahh som overskriften siger..
så kommer her en lille historie om hvordan jeg blev tøret i røven da ham tossen smadret min bil.

jeg holder og skal ud fra min vej her i frederiksværk, jeg ser en flot grøn e39 52x komme bredt mod mig og tænker det har han godt nok ikke særlig meget styr på det der.
og ganske rigtigt, det havde han ikke. han midster kontrolen over bilen og rammer min bil mens jegg skrige til min gamle mor. "HOOOLD FAAAST".
nå nu har han altså ramt min bil, jeg kigger lige til min mor, der er ikke sket noget med nogle af os, dog er min mor i chock og jeg er en smule sur over mandens uansvarlige kørsel, for der var ikke nogen tvivl om at det startede som leg og så tog det overhånd, for jeg så det på lang afstand.
anyways jeg stiger ud af bilen for at sikre mig at der ikke er sket føren af den anden bil noget. jeg når ikke at sige et ord før tossen siger "den er ik mi skuld den der, du overhold ik din vigpigt" jeg står først og måber et second og for samlet mine tanker, siger til manden "er du da snot dum oven i hoved? du ligger og leger i sneen og tror du kan finde ud af det. du holder bare din kæft og ringer til politiet med det samme ellers gør jeg!! " hmm han ringer også til politiet, de kommer selvfølgelig ikke for der er ikke nogen personskader. ok tænker jeg, jeg tager nogle billeder og så tager vi den med forsikriningen.

jeg tager den så med forsikrinhen. jeg havde ikke kasko på min bil og det havde modparten heller ikke.
efter et par dage melder mit forsikringsselskab "tryg" at de har modtaget et erstatningskrav fra ham der kørte ind i min bil. nå tænker jeg så, det kan jeg da ikk forstå efter som det ikke var min skyld. jeg har i midlertid hendstillet mit erstatningskrav til modpartens selvskab "aros forsikring" og høre intet. jeg bliver flere gange kontaktet af tryg, der gerne lige vil stille mig nogle spørsmål ang min forklaring i forhold til modparts. pluds der er på mystisk vis dukket 2 vidner op der bekrefter historien om mig der ikk overholder min vigepligt. jeg kæmper en stor kamp med tryg på 4 måneder hvor jeg i sidste ende for medhold (ikke at det hjælper mig en skid når der ikke er nogen kasko på bilen.) i de fire måneder høre jeg til gengæld intet fra aros. men ringer og ringer for blot at få af hvide at de ikke kan komme vidre i sagen da de ikke har fået nogle oplysninger fra deres part. jeg venter i 2 måneder mere for blot at få halvdelen af skylden i sagen. jeg kunne som den eneste af os føre nogen form for bevis for hvad der var sket. og han blev snuppet i at indsende falske vidneforklareinger uden nogen konskvenser for det.
så jeg fik den enorme sum af 9000 kroner for min bil som de vudret til 18000. og det sage den var totalskadet..

kenneth f
Mand | 36 år | Oprettet: 13. mar 2006


Kommentér på:
Da bimmeren døde.
  •   2. jan 2008 jo ser du han kommer driftene fra side til side derfor.

  •   2. jan 2008 hvordan kan han komme til at få røven så langt ud. er det ikk der oppe ved havtornevej lige der i svinget efter købmanden? jeg hentede min transporter der oppe.

  •   2. jan 2008 ja det skete i januar sidste år.

  •   2. jan 2008 Fandme GODT gået hvis det på nogen måde skulle være din skyld det der, for det er da tydeligt at han er kommet sidelæns hen af vejen..

    I sådan et tilfælde hvor modparten nægter, skal man ringe til politiet og få dem ud, og lige ved samme lejlighed sige at der er personskade da du/passager har ondt i nakken/ryggen.
    Så kommer de, og så får modparten skylden på stedet..
    At man så lige skal et smut forbi skadestuen, går nok hvis man slipper for sådan en tur som du fik..
    Fair nok at man mister herredømmet over sin bil og rammer en anden, ingen gør det jo med vilje.. Men erkend da i det mindste at man har begået en fejl og er skyld i ulykken..

    Min lillebror blev engang påkørt bagfra foran Århus banegård af en BMW (også her)..
    Idioten påstod fandme at han havde bakket ind i ham.. Ud fra skadens str. skulle han have bakket med mindst 50 km/t.
    Forsikrings manden rystede da heldigvis også på hovedet og sagde at der vist ikke var tvivl om skylds spørgsmålet..
    Også i den sag fandt modparten pludselig 2 vidner bagefter..


  •   2. jan 2008 SIkke en mogol ham der gjorde det! Han har ikke nosser til, at tage sin skyld. Også det, at han begynder at give dig skylden. Simpelthen for langt ude. Og hvad gør forsikringsselskabet? Intet. Det er da til, at brække sig over.

  •   2. jan 2008 det er 1 år siden nu. og jeg har heller ikk bilen mere.

  •   2. jan 2008 ikke.. og det er på trods af der blev lagt over 20kilo i den 14 dage før det skete.. og det var alt sammen styrdele plus bagtøj rustarbejde og andre småting..
    men havde gået 475.xxx så den var ikke noget værd i forsikrings øjne.. men vil dertil sige at jeg mener at aros er et lille fuskerfirma!!


  •   2. jan 2008
    Er din BMWer ikke langt mere værd end fucking 18 kg???


  •   2. jan 2008 Trist det var ellers en fin bimmer du havde dig.
    Også lidt trist for modparten ikke at have kasko på sin fordi den ser da rimelig dyr ud:/


  •   2. jan 2008 prøv at se på billederne og fortæl mig så at jeg ikke har overholdt min vigepligt..

Annonce