{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Prøvekørte biler

1.299 visninger | Oprettet:

Ford Mustang 5.0 V8 421HK

Skuffede, tror problemet lå i at vejene var fugtige og der var dårlige og nedslidte dæk på test modellen. Det var hovedsageligt min kammerat der overvejde den men han gik fra den igen.

Audi TT 2.0 230HK

Efter mustangen var vi ude og prøve den nye TT'er med manuel gear og 230 heste den overraskede positivt stod solidt plantede på jorden og var omdrejnings villig. Vi kom fra hans Telsa S 70D og følte på ingen tidspunkt at TT'er var langsom.

Jaguar XE 2.0 180HK

Jeg overvejer selv en XE'er når jeg er færdig uddanet, bilen kørte fantatisk men efter vi fik regnet på prisen løb det desvære noget over budgettet hvis du skal have den med automatgear og lidt nødvendigt udstyr ryger den op i over 825.000 hvilket var noget mere end jeg er villig til at ofre

Mazda MX5 1.5 130HK

Virkelig sjov bil, omdrejnings villig og føles hurtigere end den er. den ligger tæt på jorden og har nogen super gode køreenskaber og lyden er fantatisk selvom det kun er en lille 1.5 liters. jeg regnede med der ikke var nok skub i den så forventede lidt jeg ville have den 160 hestes men må indrømme jeg var postivit overrasket over bilen egenskaber og motor

Subaru BRZ 2.0 200HK

Subaru er klart en af de sjoveste biler jeg har prøvet, den ligger lavt på vejen har en dejlig lyd fra boxer motoren og så har den baghjulstræk. den blandning kan næsten ikke gå galt, efter den er faldet i pris bliver jeg mere og mere sikker på det skal være den jeg skal have. udover den kører fantatisk så ser den mindst lige så fantastisk ud.

Tesla P90D Ludicrus 768HK

Min kammerat har en Telsa model S 70D der skulle forbi Teslas service center og have lavet nogen ting der ikke var iorden fra levering det tog det meste af dagen og mens de tog sig kærligt af hans bil fik vi nøglerne til denne skønhed vi havde en RIGTIGT sjov dag med lidt ekstra power og fantastiske køreenskaber! :-)

kristoffer_sc
Mand | 30 år | Oprettet: 31. mar 2012


Kommentér på:
Prøvekørte biler
Annonce