{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Audi R8 V10 test kørsel på Laguna Seca

875 visninger | Oprettet:

Fredagen startede helt skævt for mit vedkommende. Audi'en lyste op med flere problemer efter få meters kørsel, så dagens plan røg i vasken.

Jeg skulle have været ude og køre i McLaren 570S Spider, Alfa Romeo Giulia, diverse BMW M biler og til sidst Audi R8 V10.

Men jeg endte med, pga. problemerne, kun at nå Audi's arrangement. Det var dog også det jeg havde set mest frem til, da test kørslen foregik på Laguna Seca, og jeg har aldrig kørt på den bane. Audi havde lejet banen sidst på dagen efter at de andre løb var afsluttet, der var bl.a. historiske løb.

Der var en meget kort salgstale fra Audi om, hvor gode resultater de har haft i motorsport, deres LMS biler som kan købes af private til race, og hvordan motorsport har indflydelse på deres gadebiler.

Og så trådte en speciel gæst indenfor: Tom Kristensen! Han skulle køre på banen i en af sine gamle Le Mans racere dagen efter. Han talte lidt om banen, om sidst han var der som aktiv racerkører etc.

Og så kom turen til at køre. Vi blev delt ind i teams af tre kører, og vi blev parret efter erfaring. Vi kørte så follow the leader, hvor en ex-racerkører kørte forrest i den nye RS3, og vi skulle forsøge at hænge på.

Det var virkelig en fed oplevelse, den nye R8 V10 er en fantastisk sportsvogn, en af de bedste jeg har kørt, og jeg ville meget gerne have haft mere tid i bilen og på banen, jeg er sikker på at jeg ville kunne have kørt endnu hurtigere med lidt bedre kendskab til bil og bane.

Vores trio kørte nu ret hurtigt, instruktøren sagde at vi var den hurtigste trio den dag. Men selvom vi kørte i biler med over 600HK, havde instruktøren, i den kun 400HK stærke 4-dørs RS3 familiebil, ikke problemer med at holde os på afstand. Det siger meget om forskellen på niveauet af talent :)

Det var æligt talt lidt en bucket list oplevelse at køre på Laguna Seca.

Link til video optaget fra bilen: http://www.bilgalleri.dk/video/diverse-bil/59522-min_tur_i_r8_v10_paa_laguna_seca

Lige en sjov lille detalje, instruktøren på billede 10 kørte med mig da jeg var til Alfa Romeo's arrangement tidligere i år, og kunne genkende mig. Det er en lille verden :)

Carsten J
Mand | 48 år | Oprettet: 25. jan 2012


Kommentér på:
Audi R8 V10 test kørsel på Laguna Seca
Annonce