{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Den Perfekt beholder til Sous Vide

6.463 visninger | Oprettet:

Ved dette nok vil være urealvant for en del her inde, men det efter noget tid lykkes mig at finde den perfekt beholder til sous vide stick uden at skulle give halvdelen af maskine pris for den, så vil lige dele den hvis der nu er en der leder efter en :)

Den heder Really Useful Storage box og er på 18 liter den er lavet til modstå mellem -15 og 80°C så perfekt til en god bøf mm. kassen koster omkring 70kr på amazon, hvis man altså har prime :)

https://www.amazon.de/Really-Useful-Liter-Transparent-480x390x200/dp/B000KN057K/ref=lp_1686836031_1_6?srs=1686836031&ie=UTF8&qid=1513003982&sr=8-6

Den passer perfekt til Anova med få modifikationer men vil tro den passer lige så godt til alle andre sous vide stick på marked.

Guide til hvordan man kan tilpasse kassen til en Anova. lad vær med gør som mig og kun at bruge en hobby kniv og 10mm bor til lave hullet som i kan se på billederne det bliver ikke pænt. Brug i sted et 75 mm kop bor og en nedstryger da det giver det perfekte mellemrum så låget lige er til af tage af.

Start med at fjerne håndtaget på både kassen og låget, hvorefter man fjerner lidt ekstra så der plads til spænde møtrikken på maskine. bor derefter et 75mm hul på midten af låget ca. 62 mm inde fra kanten, altså så der 100mm fra kanten af låget til kanten af hulet. Dernæst tag en nedstryger og skær mellem de 2 afstiver og ud til hulet og bum så har man den perfekte beholder der ikke fylder meget.



"Grønbæk"
Mand | 29 år | Oprettet: 10. jan 2013


Kommentér på:
Den Perfekt beholder til Sous Vide
  •   13. dec 2017 Ja kender dem godt smiley de går vist til 120°C synes bare de lidt billigt lavet altså ret tyndt plastik i forhold til det her mærke smiley den bedste er stædig en isoleret GN beholder i polycarbonat/stål de bare ret dyre smiley

    Ja Anovaen er ikke den bedste vis man skal op i de helt store beholder den har vist et Maks på 20 liter vis man ikke isolere beholderen men den er utrolig lydløs hvilket er dejligt i en lille 2 værelses lejlighed. smiley Har ikke selv prøvet en steg i nu men skal prøve når jeg skal hjem her til Jul og vise den frem de lyder til være gode. smiley


  •   13. dec 2017 SmartStore kasser er også udemærkede, og de kan købes i Dk - jeg husker det som at de kan klare lidt højere temperatur end 80 grader. Og så er de fødevare-godkendt (not that it matters).
    Jeg har selv en 30-liters og en 18-liters som jeg bruger, afhængig af hvad jeg skal lave. Jeg vikler et fleecetæppe rundt om, så bruger den stort set ingen strøm.
    Min 'stick' er fra OBH, den er lidt industriel i udtrykket, men har lidt højere kapacitet end Anova'en.

    En billig oksebov bliver til det rene guf efter 80 timer ved 60 grader smiley

    Man kan også lave æg, men det har jeg ikke prøvet endnu.


  •   11. dec 2017 Frederik L

    De fleste test siger Anova er den bedste smiley Var derfor jeg selv valge at købte den model smiley den er på tilbud lige nu med op til 95 Eur på deres egen hjemmeside smiley der jeg købte den de har utrolig hurtig levering smiley Hvis man kan leve uden Wifi så den kan styret hvor som helst fra i frem for de 5-10meter bluetooth kan klare koster den omkring 850kr smiley med wifi er det ca 930 kr den model jeg har smiley normal prisen på den er ca 1600kr

    Du kan finde den her
    https://eu.anovaculinary.com

    og husk det bliver bedst vis du også har en vaccumpakker da den søger for saften bliver i kødet men man kan klare sig med Ziplock til begynde med smiley


  •   11. dec 2017 Ja, sådan en Anova stav der kan sagtens klare 20 liter vand. Den kan også snildt klare det dobbelte med lidt isolering.

    Det er dybest set bare en 800/900 W dypkoger med termostat og pumpe. Men resultatet er super!


  •   11. dec 2017 Hvad vil du vurdere der er den bedste sous vide-stick?:)

    Ønsker én i julegave nemlig;)


  •   11. dec 2017 Okay spændende.. men den skal vel stadig ha en tur på panden/grillen bagefter for den rigtige stegeskorpe smiley
    Er det så den lille pind der som skal varme de 18 l vand op til 55 grader som du har sat din på?


  •   11. dec 2017 Perfekt beskrivelse:-)

  •   11. dec 2017 hehe smiley


  •   11. dec 2017 Det man i hverfald smiley synes nemt man kan lave noget der bedere end det restauranter tager 2-300 kr for til omkring 50-80kr smiley

  •   11. dec 2017 Så du koger faktisk din bøf i den kasse der? smiley

  •   11. dec 2017 Har en Lille Charbroil gasgrill, har desvære bare ingen overdækning på det kollegie jeg bor så man kan desvære kun grille i godt vejr. smiley

  •   11. dec 2017 Det et vandbad du laver kød, grønsager osv i ved en bestemt tempratur i lige så mange timere du vil for at få det ekstra mørt smiley det en meget nemt måde at lave eks medium rare perfekt hvergang. det er det system nogen restauranter bruger

  •   11. dec 2017 Hvad er det for noget? ??

  •   11. dec 2017 hvad dælen er en "sous vide stick" og hvorfor vil du opbevare en god bøf i en stor plastikkasse?

Annonce